Aš laukiu kelių megztukų(Meg, Johana, Evette) ir maikyčių su gėlytėm

QUOTE(spygliz @ 2011 11 07, 10:24)
Kavamale koki derinuka sumascius su tuo megztiniu???
nieko ypatingo nesumascius, paprastai. Tik visos zino, turbut, kaip buna, kai labai nori, prisigalvoji, negauni ir tada dar labiau reik

Papildyta:
Dabar laukiu poros maikuciu 3/4 rankovemis ir MB polo. Megztuku reiktu, bet kad nieko grazaus neberandu, nebenoriu kol kas susagstomu paprastu, o nieko idomesnio ner
susinervinau, pamaciau, kad mano uzsakytoji palaidine didinta

QUOTE(ingutia @ 2011 11 07, 15:32)
QUOTE(sokate @ 2011 11 07, 15:46)

Be to, dazniausia padirbinejami paprasti modeliai, paprasti megztukai arba ypac bliuzoniukai... Na, matosi juk, originalus ar ne. Nepadirbineja visko juk, renkasi kinai, kas jiems paprasciau

As siaip ziuriu, kad butu issamus aprasymas, realios foto. Jei tik viena nuotraukele yra ir jokio aprasymo, tai kazkaip nerimtai atrodo...

VVaiva, o kokios kainos ebay? na tarkim, uz kiek pagavot dabar laukiamus megztukus?

QUOTE(VVaiva @ 2011 11 07, 11:23)
O kalbant apie senesniu kolekciju rubelius, dar pamenu, lyg Natalija pardavinejo toki megztuka
Manau, iskart pardave, nes labai labai fainas jis
As neparduociau

nEPARDAVIAU AS JO DAR, NIEKAS NEPERKA

QUOTE(***Natalija*** @ 2011 11 07, 18:34)
nEPARDAVIAU AS JO DAR, NIEKAS NEPERKA
Fainas jisai tikrai, neparduociau, bet kad ziauriai jisai man didelis 

oo koks dydis?

QUOTE(***Natalija*** @ 2011 11 07, 18:37)
ech, tada ir man netinka

QUOTE(VVaiva @ 2011 11 07, 16:19)
Be to, dazniausia padirbinejami paprasti modeliai, paprasti megztukai arba ypac bliuzoniukai... Na, matosi juk, originalus ar ne. Nepadirbineja visko juk, renkasi kinai, kas jiems paprasciau
As siaip ziuriu, kad butu issamus aprasymas, realios foto. Jei tik viena nuotraukele yra ir jokio aprasymo, tai kazkaip nerimtai atrodo...

Va būtent teisingai pastebėta

O dėl originalių foto visada galima paprašyti pardavėjo, kad atsiųstų el.paštu

Nelabai supratau, dar neseniai viena mergaite mums pasakojo, kad gavo Aberio megztuka is giminiu, kazkokios tarpininkes patvirtino, kad tikrai originalas, nes neva ir jos gave is pardes rubu su tokia etikete, dar sugalvojo istorija apie kazkoki rengini ir sventines etiketes, o kai niekas nepatikejo, ziuriu skelbimuose, kad pripazino pagaliau, kad tai NEORIGINALAS
Tai kokio bieso cia reikia kurti tokia ilga istorija ir mulkint?????

QUOTE(Siges @ 2011 11 07, 21:50)
Nelabai supratau, dar neseniai viena mergaite mums pasakojo, kad gavo Aberio megztuka is giminiu, kazkokios tarpininkes patvirtino, kad tikrai originalas, nes neva ir jos gave is pardes rubu su tokia etikete, dar sugalvojo istorija apie kazkoki rengini ir sventines etiketes, o kai niekas nepatikejo, ziuriu skelbimuose, kad pripazino pagaliau, kad tai NEORIGINALAS

Tam, kad parduoti už originalo kainą

QUOTE(ingutia @ 2011 11 07, 20:06)

man tai idomiausia buvo kad gavo dovanu is giminaiciu, poto netiko nei vienai draugei, nori greiciau parduoti NES kita uzsisake

Noreciau tokiu giminaiciu pas kuriuos butu galima uzsirezervuot dovanu kokiu nori