Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie, Gilly Hicks, Hollisterco

QUOTE(Lietuvaitee @ 2011 11 25, 08:55)
Is Lietuvos? na ir paypalu pavyko apmoketi?  g.gif

Is LT galit nusipirkt pilnom kainom, bet ir tai nors deklaruoja kad siuncia i Lietuva vargiai prekes gausite tik uzsisaldysit pinigelius wink.gif o is clearance nenupirksit prekiu kad ir US adresu kad ir is US korteles budami Lietuvoje... fiziskai reikia buti JAV...
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 11 25, 10:42)
Is LT galit nusipirkt pilnom kainom, bet ir tai nors deklaruoja kad siuncia i Lietuva vargiai prekes gausite tik uzsisaldysit pinigelius wink.gif o is clearance nenupirksit prekiu kad ir US adresu kad ir is US korteles budami Lietuvoje... fiziskai reikia buti JAV...

Supratau 4u.gif aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 11 25, 11:42)

Na jei parašyta, kad siunčia į Lt tai ir atsiūstų, aš taip manau.. Aš ne Lt, o Airijoj, pirkau kelissyk rūbus ir gavau be problemų, į Lt manot nesiūstų?
Atsakyti
QUOTE(gyvate @ 2011 11 25, 16:12)
Na jei parašyta, kad siunčia į Lt tai ir atsiūstų, aš taip manau.. Aš ne Lt, o Airijoj, pirkau kelissyk rūbus ir gavau be problemų, į Lt manot nesiūstų?

siunčia, tik kad kaina nereali gaunas
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 11 25, 18:42)
siunčia, tik kad kaina nereali gaunas

Bet pigiau nei buvo.Dabar berods 10 doleriu siuntimas, dar priklauso kiek perki, o anksčiau nuo 45 dolerių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvate @ 2011 11 25, 16:47)
Bet pigiau nei buvo.Dabar berods 10 doleriu siuntimas, dar priklauso kiek perki, o anksčiau nuo 45 dolerių doh.gif

ir viską pilnom kainom reik pirkt
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 11 25, 18:48)
ir viską pilnom kainom reik pirkt

Tas tai jo. Aš pasižiūrinėju ebay, bet ir ten dažnai kainos užkeltos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2011 11 25, 07:55)
Is Lietuvos? na ir paypalu pavyko apmoketi?  g.gif

Nepavyko - jie priima tik JAV kortele ir JAV adresa ax.gif (cia jei perkant is amerikietisko puslapio su nuolaidom)
Atsakyti
QUOTE(Gailiute @ 2011 11 25, 18:55)
Nepavyko - jie priima tik JAV kortele ir JAV adresa ax.gif (cia jei perkant is amerikietisko puslapio su nuolaidom)

o tai išvis atmetė kortelę, ar anuliavo užsakymą?
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 11 24, 09:55)
classic tas pacias placiausias pirkau ne skinny.... 4u.gif

Spygliz, ačiū už atsakymą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Bet aš classic modelio nesugaudžiau, tai pirkau slim straight. Tikiuosi, iš visų bent vienos tiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luggne @ 2011 11 26, 02:54)
Spygliz, ačiū už atsakymą  4u.gif  4u.gif  4u.gif 
Bet aš classic modelio nesugaudžiau, tai pirkau slim straight. Tikiuosi, iš visų bent vienos tiks  biggrin.gif

As irgi dabar pirkau slim... Nzn ar nupirko wink.gif lauksim ziuresim...is taves komentaru noresiu ;p
Atsakyti
user posted image
PAREKLAMUOSIU biggrin.gif Nupirkau vytui sita XL ir pilnai atitinka XL, o svarbiausia rankoves tikrai ilgos, kas mano vyrui retai pasitaiko thumbup.gif tai patenkintas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo citanika: 26 lapkričio 2011 - 11:26