Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie, Gilly Hicks, Hollisterco

QUOTE(agnulia @ 2011 12 06, 23:24)
As turejau 2 dydi tu super skinny,tai su 93,5cm klubais ne per kur neilindau,liemuo jei gerai prisimenu buvo 35cm,net neuzsisege... Nezinau,gal kokie isskirtiniai buvo,tai jei man reikia 4 dydzio,tai jum kazi ar uzteks g.gif
Beje gal turite kazkas hollister dzinsu is tu super skinny ar skinny koki dydi ziureti su mano ismatavimais?

aš hollisterio super skinny turiu 3, tai man gerai su tokiais klubais.
Bet man paprastai kažkodėl visuomet didesnių reikia nei kitom su tais pačiais klubais, nors kaip aš matuotuju, daugiau kaip 93 pas mane niekur nėra.
Atsakyti
Sveikutes,

Noriu ir as prisijungti, jau seniai varvinau seile i grazius rubelius, bet kazkaip susilaikydavau. Noriu paklausti del megztuku, koki dydi rinktis? SIaip perku visus rubus S dydzio, bet krutine tai nemaza, tai imti M dydi? Ir kaip jus zinot kad rankoves 3/4 ? nes atrodo normalaus ilgio, paskui ziuriu isparduotuvej parasyta, kad 3/4.

Aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NinaAtina @ 2011 12 07, 16:25)
Sveikutes,

Noriu ir as prisijungti, jau seniai varvinau seile i grazius rubelius, bet kazkaip susilaikydavau. Noriu paklausti del megztuku, koki dydi rinktis? SIaip perku visus rubus S dydzio, bet krutine tai nemaza, tai imti M dydi? Ir kaip jus zinot kad rankoves 3/4 ? nes atrodo normalaus ilgio, paskui ziuriu isparduotuvej parasyta, kad 3/4.

Aciukas  4u.gif

uzagstomi megztukai dazniausiai dydziu mazinti buna. As deviu S siaip, krutine apie 90 cm, tai sagutes skeciasi per krutine M dydzio, todel prasegta virsu nesioju.
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2011 12 07, 17:29)
uzagstomi megztukai dazniausiai dydziu mazinti buna. As deviu S siaip, krutine apie 90 cm, tai sagutes skeciasi per krutine M dydzio, todel prasegta virsu nesioju.

Aciu, tada ir man reikes M dairytis 4u.gif
Atsakyti
Lerikyte, ačiū 4u.gif Gavau siuntinuką tiesiai į namus biggrin.gif Viskas tiko ir labai patiko.

Labiausiai patiko MEG megztukas bigsmile.gif Megztas iš smulkių siūliukų, labai gražus. Rankovės trumpokos, bet man todėl ir patinka biggrin.gif
user posted image

O marškinukų rankovės labai ilgos biggrin.gif Bet aš visad raitojuosi marškinių rankoves, tai irgi ne bėda. O Hollisterco maikiukas laaaabai ilgas, atrodau kaip su mini suknele, bet irgi pasiliksiu. Ačiū oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2011 12 09, 16:56)
Lerikyte, ačiū 4u.gif Gavau siuntinuką tiesiai į namus biggrin.gif Viskas tiko ir labai patiko.

Labiausiai patiko MEG megztukas bigsmile.gif Megztas iš smulkių siūliukų, labai gražus. Rankovės trumpokos, bet man todėl ir patinka biggrin.gif
user posted image

O marškinukų rankovės labai ilgos  biggrin.gif Bet aš visad raitojuosi marškinių rankoves, tai irgi ne bėda. O Hollisterco maikiukas laaaabai ilgas, atrodau kaip su mini suknele, bet irgi pasiliksiu. Ačiū oro_buckis.gif

Gaudziau ta megztuka niekad nepavykdavo nusipirkt sad.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 12 09, 16:11)
Gaudziau ta megztuka niekad nepavykdavo nusipirkt sad.gif

O aš turiu navy spalvytės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2011 12 09, 16:56)

labai prašom biggrin.gif tas megztukas tikrai pasakiškas wub.gif
Atsakyti
Ingutia demonstruok marskinius kuriu rankoves super ilgos..man ilgarankei l aktualu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 10 gruodžio 2011 - 08:36
Sveikos,

kurios perkate jau senokai, papasakokit ar buna kazkokie didesni ispardavimai, nuolaidos po kaledu, per kaledas ar sausio men.?
Aciu
Atsakyti
kiek man teko pastebėti kainos prieš šventes būna sukeliamos vos ne 50 proc, o paskuj nuleidžaimos 40 proc ir būna atrakcija. Atrodo gražiai, bet realiai vistiek sumokame brangiau. Kažkaip įdomu,ką paruoš Kalėdoms.
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2011 12 10, 12:19)
kiek man teko pastebėti kainos prieš šventes būna sukeliamos vos ne 50 proc, o paskuj nuleidžaimos 40 proc ir būna atrakcija. Atrodo gražiai, bet realiai vistiek sumokame brangiau. Kažkaip įdomu,ką paruoš Kalėdoms.

Nu va, o sakoma, kad tik pas mus LT mulkina pirkėjus biggrin.gif
Atsakyti