Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie, Gilly Hicks, Hollisterco

Mergaitės, įdėkit Aberio clearance nuorodą, neatkasu niekaip ir gilly 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2011 12 11, 12:24)
Mergaitės, įdėkit Aberio clearance nuorodą, neatkasu niekaip ir gilly  4u.gif

eikit per proxify.com
Atsakyti
Sveikos, mergaites,

noriu paklausti del sito megztuko:
user posted image

ar jie atitinka dydzius? nezinau koks man tiktu ar S ar xs... siaip nesioju ir tokius ir tokius rubelius... ir ar jo rankoves 3/4? nes nuotraukoje atrodo normalios...
Atsakyti
oj, didinti, tai tikrai ne, kiek skaiciau, tai jie mazinti kaip ir daugelis A&F uzsagstomu megztuku. rankoves 3/4. Man jis labai grazus buvo, kol ant modelio nepamaciau. Trumpas, toks kaip isaugtinis atrodo, bet realiai gal kitaip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 11 gruodžio 2011 - 21:27
QUOTE(frejukas @ 2011 12 11, 22:20)
Sveikos, mergaites,

user posted image

ar jie atitinka dydzius? nezinau koks man tiktu ar S ar xs... siaip nesioju ir tokius ir tokius rubelius... ir ar jo rankoves 3/4? nes nuotraukoje atrodo normalios...

Nešioju S dydį, tokį pirkau M, teko truputėlį rankoves pasiaurinti, bet užtai pečiai vietoj ir ne toks be proto trumpas..Tai S dydį net neabejodama imkit... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(iingridaa @ 2011 12 11, 22:35)
Nešioju S dydį, tokį pirkau M, teko truputėlį rankoves pasiaurinti, bet užtai pečiai vietoj ir ne toks be proto trumpas..Tai S dydį net neabejodama imkit... mirksiukas.gif

aciu labai 4u.gif o gal kartais kas nors realia nuotraukele jo turite? ar atitinka vaizdas internetine nuotrauka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(frejukas @ 2011 12 11, 22:20)
Sveikos, mergaites,

user posted image

QUOTE(frejukas @ 2011 12 12, 00:34)
aciu labai  4u.gif o gal kartais kas nors realia nuotraukele jo turite? ar atitinka vaizdas internetine nuotrauka?  4u.gif

sitas rozinis grazesnis realiai nei internetinej foto..as turiu pilka, bet jau atgyveno lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 12 10, 10:34)
Ingutia demonstruok marskinius kuriu rankoves super ilgos..man ilgarankei l aktualu...

Vadinosi jie 'BRETT', nematau dabar jų g.gif
Tikėjausi, kad bus šiltučiai, tokie su pūkeliu, kaip mano vieni, bet nea schmoll.gif Ir M dydį ėmiau, nors ir siauručiai pečiai, S būtų per siauri tikriausiai.

O MEG irgi M dydžio ėmiau, todėl gal ir pagavo, nes ne toks populiarus dydis biggrin.gif
Atsakyti
O as niekaip nesuprantu hollisterio dzinsus ar jegginsus su 92cm koki imti? Turiu 3,nu vos panesioji ir kaba,mazesnius bijau imti doh.gif
Siaip aberis truputi nuvyle del sijonu,kaz kaip visada labai norejau,kai pagavo labai dziaugiausi,o gavusi tenka pardavyneti,neatitinka nuotraukos visiskai doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(super_wife @ 2011 12 13, 10:30)
O as niekaip nesuprantu hollisterio dzinsus ar jegginsus su 92cm koki imti? Turiu 3,nu vos panesioji ir kaba,mazesnius bijau imti doh.gif
Siaip aberis truputi nuvyle del sijonu,kaz kaip visada labai norejau,kai pagavo labai dziaugiausi,o gavusi tenka pardavyneti,neatitinka nuotraukos visiskai doh.gif  unsure.gif

koks sijonas nuvyle??? man tai jie fainesni nei foto net blush2.gif
o dzinsus holl imti 1 dydi wink.gif tikrai tilpsit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 12 13, 09:42)
koks sijonas nuvyle??? man tai jie fainesni nei foto net  blush2.gif
o dzinsus holl imti 1 dydi wink.gif tikrai tilpsit smile.gif

user posted image
va sitas,norejau va lygiai tokio pat pusto,grazaus balto sijono biggrin.gif Gavau kitoki...Nu toks pat,beveik... O kokiais sijonais patenkinta Jus? bigsmile.gif Labai noreciau dar ka isbandyt,jauciu reikia imti tuos vasariskus,geletus,tai jais nenusivilsiu gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(super_wife @ 2011 12 13, 14:38)
user posted image
va sitas,norejau va lygiai tokio pat pusto,grazaus balto sijono  biggrin.gif Gavau kitoki...Nu toks pat,beveik... O kokiais sijonais patenkinta Jus? bigsmile.gif Labai noreciau dar ka isbandyt,jauciu reikia imti tuos vasariskus,geletus,tai jais nenusivilsiu gal g.gif

nerodo man jusu foto blush2.gif
Atsakyti