QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 01 09, 23:39)
nieko as neturiu

taip reikejo tank maikyciu po megztukais...
pasidziauk, Girl, ka pagavo

QUOTE(kavamale @ 2012 01 09, 22:42)
nieko as neturiu
palyginus su kitom, tai man pirkt ir pirkt

Tai man irgi tik maikyčių pagavo, nieko gero, bet ir tai džiaugsmas

QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 01 09, 23:47)
Tai man irgi tik maikyčių pagavo, nieko gero, bet ir tai džiaugsmas
Kai gausiu, tada ir pasirodysiu, jei viskas tiks, dabar tingiu foto ieškot

Jetus mergaites susirgau ir as sita liga
Nusipirkau viena, paskui antra rubeli, sendien lekiau uzsisakyti i fb, pavyko nupirkti ten merginom pora megstuku ir dzemperiuka
Dabar lauksiu issiziojus

Cia nebe liga, o virusas
atostogauju siuo metu Floridoj, tai aplankau kiekviena AF ir bijau i korteles israsa ziureti
beje, labai grazi nauja kolekcija ir megztukai nera trumpi ir spalvu daug

Nu va, klaida buvo apsilankyti sitoj temoj, dabar ir as patustinau savo pinigine
gal galetumet man pasakyt, ten kai sako 4 max uzsakyme facebooke, ten turi omeny is vienos pardos ar visu bendrai neturi virsyt 4?
ir jei kas is jusu bandet lygint, kur pigiau iseina, tiesiogiai pirkti is Anglijos parduotuviu ten bunant ar per tarpininka is USA?
O siaip ju rubeliai man visada taip prie sirdies, gaila tik kad europoj tokie brangus. Drauge buvo New York'e tai prisipirko dideli kieki sale'uose, sako ten akys raibsta kai ieini

O siaip ju rubeliai man visada taip prie sirdies, gaila tik kad europoj tokie brangus. Drauge buvo New York'e tai prisipirko dideli kieki sale'uose, sako ten akys raibsta kai ieini

QUOTE(Blueberrie @ 2012 01 10, 06:34)
Nu va, klaida buvo apsilankyti sitoj temoj, dabar ir as patustinau savo pinigine
gal galetumet man pasakyt, ten kai sako 4 max uzsakyme facebooke, ten turi omeny is vienos pardos ar visu bendrai neturi virsyt 4?
ir jei kas is jusu bandet lygint, kur pigiau iseina, tiesiogiai pirkti is Anglijos parduotuviu ten bunant ar per tarpininka is USA?

siaip visumoj jei dolerio kursas daugiau nekils vis vien iseina pigiau nei Europoj. Tiesa jei kainos Anglijoje tokios kaip kad www.abercrombie.com einant ne per proxy, kur rasoma eurais.
O max 4 daiktai tai taip

QUOTE(ingutia @ 2012 01 09, 17:11)
O ilgis jo koks? Trumpas, ar normalaus ilgio?
QUOTE(Blond @ 2012 01 10, 09:47)
O ilgis jo koks? Trumpas, ar normalaus ilgio?
is vaikisku nera ;b ilgas, bet ir ne smarkiai trumpas..ismatuosiu veliau
QUOTE(spygliz @ 2012 01 10, 09:08)
is vaikisku nera ;b ilgas, bet ir ne smarkiai trumpas..ismatuosiu veliau
as is suaugusiuju ziuriu

o fb kaip perka ?? kas savaite ar reciau ?