Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie, Gilly Hicks, Hollisterco

Tai jau Tu ir taip visko daug prigaudžius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 01 09, 23:39)
Tai jau Tu ir taip visko daug prigaudžius biggrin.gif

nieko as neturiu biggrin.gif palyginus su kitom, tai man pirkt ir pirkt biggrin.gif
taip reikejo tank maikyciu po megztukais...
pasidziauk, Girl, ka pagavo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 09 sausio 2012 - 21:43
QUOTE(kavamale @ 2012 01 09, 22:42)
nieko as neturiu  biggrin.gif  palyginus su kitom, tai man pirkt ir pirkt  biggrin.gif
taip reikejo tank maikyciu po megztukais...
pasidziauk, Girl, ka pagavo  mirksiukas.gif

Tai man irgi tik maikyčių pagavo, nieko gero, bet ir tai džiaugsmas biggrin.gif Kai gausiu, tada ir pasirodysiu, jei viskas tiks, dabar tingiu foto ieškot rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 01 09, 23:47)
Tai man irgi tik maikyčių pagavo, nieko gero, bet ir tai džiaugsmas biggrin.gif  Kai gausiu, tada ir pasirodysiu, jei viskas tiks, dabar tingiu foto ieškot rolleyes.gif  blush2.gif

drinks_cheers.gif sutarta
Atsakyti
Jetus mergaites susirgau ir as sita liga doh.gif Nusipirkau viena, paskui antra rubeli, sendien lekiau uzsisakyti i fb, pavyko nupirkti ten merginom pora megstuku ir dzemperiuka thumbup.gif Dabar lauksiu issiziojus rolleyes.gif
Atsakyti
Cia nebe liga, o virusas smile.gif atostogauju siuo metu Floridoj, tai aplankau kiekviena AF ir bijau i korteles israsa ziureti smile.gif beje, labai grazi nauja kolekcija ir megztukai nera trumpi ir spalvu daug smile.gif
Atsakyti
Nu va, klaida buvo apsilankyti sitoj temoj, dabar ir as patustinau savo pinigine ax.gif gal galetumet man pasakyt, ten kai sako 4 max uzsakyme facebooke, ten turi omeny is vienos pardos ar visu bendrai neturi virsyt 4? biggrin.gif ir jei kas is jusu bandet lygint, kur pigiau iseina, tiesiogiai pirkti is Anglijos parduotuviu ten bunant ar per tarpininka is USA? 4u.gif

O siaip ju rubeliai man visada taip prie sirdies, gaila tik kad europoj tokie brangus. Drauge buvo New York'e tai prisipirko dideli kieki sale'uose, sako ten akys raibsta kai ieini wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueberrie @ 2012 01 10, 06:34)
Nu va, klaida buvo apsilankyti sitoj temoj, dabar ir as patustinau savo pinigine  ax.gif gal galetumet man pasakyt, ten kai sako 4 max uzsakyme facebooke, ten turi omeny is vienos pardos ar visu bendrai neturi virsyt 4?  biggrin.gif  ir jei kas is jusu bandet lygint, kur pigiau iseina, tiesiogiai pirkti is Anglijos parduotuviu ten bunant ar per tarpininka is USA?  4u.gif

O siaip ju rubeliai man visada taip prie sirdies, gaila tik kad europoj tokie brangus. Drauge buvo New York'e tai prisipirko dideli kieki sale'uose, sako ten akys raibsta kai ieini  wub.gif

siaip visumoj jei dolerio kursas daugiau nekils vis vien iseina pigiau nei Europoj. Tiesa jei kainos Anglijoje tokios kaip kad www.abercrombie.com einant ne per proxy, kur rasoma eurais.
O max 4 daiktai tai taip smile.gif is vienos parduotuves galima siusti tik 4 daiktus, bet manau tai galioja tik Aber Gilly , Holl ir Aberkids. Taciau crazy8 ir tommiui manau negalioja, nezinau 100%. 4u.gif kartais prekes kaina iseina didesne nei dauginant is 4 wink.gif 4 cia mazdaug, taciau kartais iseina ir mazesne. Kai daugindavom is 4 tai dolerio kursas gerokai mazesnis buvo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2012 01 09, 17:11)
user posted image
Ar šitas mažintas? Ar atitinka?

O ilgis jo koks? Trumpas, ar normalaus ilgio?
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2012 01 10, 09:47)
O ilgis jo koks? Trumpas, ar normalaus ilgio?

is vaikisku nera ;b ilgas, bet ir ne smarkiai trumpas..ismatuosiu veliau
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 01 10, 09:08)
is vaikisku nera ;b ilgas, bet ir ne smarkiai trumpas..ismatuosiu veliau

as is suaugusiuju ziuriu smile.gif gal nebus iki bambos, reik rizikuot wink.gif
Atsakyti
o fb kaip perka ?? kas savaite ar reciau ?
Atsakyti