Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie, Gilly Hicks, Hollisterco

QUOTE(spygliz @ 2012 01 09, 21:21)
is kids skyriaus XL atitinka XS...
siulyciau 0..priklausomai nuo modeliuko

Pradingo vakar S, mistika kažkokia doh.gif
Jei iš KIDS XL atitinka XS, o ne S, tai iš suaugusių, nešiojant S, reikėtų M imti?

Visoms, kas nespėjo ir nieko nepagavo - šiandien vėl pirks per FB thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2012 01 10, 10:11)
as is suaugusiuju ziuriu smile.gif gal nebus iki bambos, reik rizikuot wink.gif

QUOTE(ingutia @ 2012 01 10, 13:18)
Pradingo vakar S, mistika kažkokia doh.gif
Jei iš KIDS XL atitinka XS, o ne S, tai iš suaugusių, nešiojant S, reikėtų M imti?

Visoms, kas nespėjo ir nieko nepagavo - šiandien vėl pirks per FB thumbup.gif

komentuoju kids, nes tie patys modeliai kurie yra kids ir yra ir suaugusiuju ir visiskai atitinka vienas kita biggrin.gif XL=XS dazniausiai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 01 10, 07:48)
siaip visumoj jei dolerio kursas daugiau nekils vis vien iseina pigiau nei Europoj. Tiesa jei kainos Anglijoje tokios kaip kad www.abercrombie.com einant ne per proxy, kur rasoma eurais.
O max 4 daiktai tai taip smile.gif is vienos parduotuves galima siusti tik 4 daiktus, bet manau tai galioja tik Aber Gilly , Holl ir Aberkids. Taciau crazy8 ir tommiui manau negalioja, nezinau 100%.  4u.gif kartais prekes kaina iseina didesne nei dauginant is 4 wink.gif 4 cia mazdaug, taciau kartais iseina ir mazesne. Kai daugindavom is 4 tai dolerio kursas gerokai mazesnis buvo wink.gif

dekui is info, siaip zinau kad amerikoj ten zymiai pigiau nes ten kiek doleriu kazkas kainuoja tai lygiai tiek pat svaru anglijoje o likusioje europoje net daugiau euru, tik man idomu buvo del to tarpininkavimo mokesciu ir siuntimo ar daugiau nesusidaro ir issilygina. smile.gif reiks pamatyt sikart biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blueberrie: 10 sausio 2012 - 15:36
QUOTE(Blueberrie @ 2012 01 10, 16:35)
dekui is info, siaip zinau kad amerikoj ten  zymiai pigiau nes ten kiek doleriu kazkas kainuoja tai lygiai tiek pat svaru anglijoje o likusioje europoje net daugiau euru, tik man idomu buvo del to tarpininkavimo mokesciu ir siuntimo ar daugiau nesusidaro ir issilygina.  smile.gif  reiks pamatyt sikart  biggrin.gif

Esmedar ta kad Europoje nera nuolaidu wink.gif o JAV yra
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 01 10, 16:13)
Esmedar ta kad Europoje nera nuolaidu wink.gif o JAV yra

Yra nuolaidos, bet ženkliai mažesnės nei US mirksiukas.gif
Va čia europinio psl SALE lotuliukas.gif
http://eu.abercrombi...ategoryId=84945
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzhe: 10 sausio 2012 - 16:23
QUOTE(boruzhe @ 2012 01 10, 17:22)
Yra nuolaidos, bet ženkliai mažesnės nei US mirksiukas.gif
Va čia europinio psl SALE lotuliukas.gif
http://eu.abercrombi...ategoryId=84945

as kalbu apie realias parduotuves kad ten nuolaidu nera, nes supratau kad mergina del realiu parduotuviu klause ir lygino sujav internetinem, gal ne taip supratau blush2.gif
Atsakyti
ne, as klausiau isvis nuolaidu neturedama omeny, klausiau apie normalias kainas, nuolaidu neturincias lyginant su nenukainuotais europoj smile.gif
o siaip tai Gilly Hicks ir Hollister tai turi sale'u Londone, pati kelis neblogus drabuzelius buvau nutaikius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueberrie @ 2012 01 10, 18:31)
ne, as klausiau isvis nuolaidu neturedama omeny, klausiau apie normalias kainas, nuolaidu neturincias lyginant su nenukainuotais europoj smile.gif
o siaip tai Gilly Hicks ir Hollister tai turi sale'u Londone, pati kelis neblogus drabuzelius buvau nutaikius smile.gif

g.gif man drauge sake kad jie Londone nuolaidu netaiko, planuojam vasara vaziuot reikes apsilankyt bigsmile.gif
Atsakyti
o bliuskutes atitinka dydziai ar mazintos ? ax.gif visos be rankoviu, su trumpom rankovytem. Ziuriu LARISSA ( geras vardas biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 01 10, 20:28)
o bliuskutes atitinka dydziai ar mazintos ?  ax.gif visos be rankoviu, su trumpom rankovytem. Ziuriu LARISSA ( geras vardas  biggrin.gif )

mano turimos maikes tikrai nera mazintos, o ir kiek isparduotuvej maciau, daznai net didintos puse ar dydziu buna 4u.gif imciau savo dydi ar net mazesni.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 01 10, 18:25)
g.gif  man drauge sake kad jie Londone nuolaidu netaiko, planuojam vasara vaziuot reikes apsilankyt  bigsmile.gif

Westfield'e Shephards Bushe yra abiejuose, nevisada bet daznai esu pagavus nuolaideliu, Hollisteri vasara dzinsus buvau uz 15 svaru nusipirkus, ten i pacia giluma reikia nueit, o GH tai turi netoli iejimo, bus matyt ten gan lengvai, ant lentyneliu paziurekit dazniausiai viskas kas nukainuota sukrauna kartu. GH buvau radus si rudeni kelias bliuskutes ir marskinelius.
O Abercrombie kai buvau uzejus paklausiau tai sake jie nedaro, nusiunte mane i Hollisteri. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 01 10, 19:37)
mano turimos maikes tikrai nera mazintos, o ir kiek isparduotuvej maciau, daznai net didintos puse ar dydziu buna  4u.gif  imciau savo dydi ar net mazesni.

aciu aciuks.gif
Atsakyti