O GH hoodies atitinka dydžius?

Sveikos,
jus man paaiskinkit kaip ziuredamos ir matydamos prekes pagalbiniam,isisuncias nuorodas tarpininkems? man reikai siusti be pagalbinio,bet ten rodo tik bele kiek skaiciuku,pacio abercrombie puslapio nuorodos nera
ansciau per proxypass budavau nubrauki prieki ir lieka visas normalus abercrombie psl,o dbr kazkaip idomiai
jus man paaiskinkit kaip ziuredamos ir matydamos prekes pagalbiniam,isisuncias nuorodas tarpininkems? man reikai siusti be pagalbinio,bet ten rodo tik bele kiek skaiciuku,pacio abercrombie puslapio nuorodos nera

QUOTE(Agnytte @ 2012 01 12, 12:33)
Sveikos,
ansciau per proxypass budavau nubrauki prieki ir lieka visas normalus abercrombie psl,o dbr kazkaip idomiai 

Per proxify.com ziuri, tokias ir siunti, be jokiu korekciju.
Mergaites GillyHicks koki dydi dzemperio su kailiuku imti jeigu paprastas tinka S dydis?

QUOTE(Lillijana @ 2012 01 12, 14:14)
Mergaites GillyHicks koki dydi dzemperio su kailiuku imti jeigu paprastas tinka S dydis? 

Aš irgi klausiau, bet niekas neatsako. Aš nešioju viršų S, tai imsiu M, po apačia dar ką nors pasimausiu, jei per didelis bus.
QUOTE(liepsnelee @ 2012 01 12, 15:31)
Aš irgi klausiau, bet niekas neatsako. Aš nešioju viršų S, tai imsiu M, po apačia dar ką nors pasimausiu, jei per didelis bus.
aciu, as isimetus i baga S

Mergaites, gal kuri turite bliuskute is FASHION TOPS? kaip ju dydziai , ar nebus labai i mazaja puse
ypac jei sudetis 100% kotonas
Dekoju

Dekoju

reikia konkreciai ziuret modeli tada bus galima komentuoti 
Hoodies, nesioju tikra xs tai pirkau s, nera labai aptemptas. Fashion tops visus turiu xs ir kai kurie net per dideli.

Hoodies, nesioju tikra xs tai pirkau s, nera labai aptemptas. Fashion tops visus turiu xs ir kai kurie net per dideli.
QUOTE(spygliz @ 2012 01 12, 16:21)
reikia konkreciai ziuret modeli tada bus galima komentuoti 

Dekui

Hoodies turiu viena M (Abercrombio) dydzio siaip viska M nesioju ir idealiai, tai man truputi per didele, dar truputi panesiojus prasitampe, nors man patinka kad neaptempta, smagu uzsimest ant virsaus visko
O pvz hollister tai man M jau aptempta ir normaliai. Del GH deja nezinau, nes nebandziau. Bet imciau savo dydzio vietoj jusu