Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie, Gilly Hicks, Hollisterco

Aberio turiu dziniukus su 84-85 klubais 00 dydi,man puikiai mirksiukas.gif
Atsakyti
O GH hoodies atitinka dydžius? g.gif
Atsakyti
Sveikos,

jus man paaiskinkit kaip ziuredamos ir matydamos prekes pagalbiniam,isisuncias nuorodas tarpininkems? man reikai siusti be pagalbinio,bet ten rodo tik bele kiek skaiciuku,pacio abercrombie puslapio nuorodos nera unsure.gif ansciau per proxypass budavau nubrauki prieki ir lieka visas normalus abercrombie psl,o dbr kazkaip idomiai doh.gif
Atsakyti
Panos,kaip su gilly megztukais?tokio pat ilgumo?ir kaip dydziai?
Atsakyti
QUOTE(Agnytte @ 2012 01 12, 12:33)
Sveikos,

jus man paaiskinkit kaip ziuredamos ir matydamos prekes pagalbiniam,isisuncias nuorodas tarpininkems? man reikai siusti be pagalbinio,bet ten rodo tik bele kiek skaiciuku,pacio abercrombie puslapio nuorodos nera unsure.gif ansciau per proxypass budavau nubrauki prieki ir lieka visas normalus abercrombie psl,o dbr kazkaip idomiai doh.gif

Per proxify.com ziuri, tokias ir siunti, be jokiu korekciju.
Atsakyti
Mergaites GillyHicks koki dydi dzemperio su kailiuku imti jeigu paprastas tinka S dydis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillijana @ 2012 01 12, 14:14)
Mergaites GillyHicks koki dydi dzemperio su kailiuku imti jeigu paprastas tinka S dydis?  g.gif

Aš irgi klausiau, bet niekas neatsako. Aš nešioju viršų S, tai imsiu M, po apačia dar ką nors pasimausiu, jei per didelis bus.
Atsakyti
QUOTE(liepsnelee @ 2012 01 12, 15:31)
Aš irgi klausiau, bet niekas neatsako. Aš nešioju viršų S, tai imsiu M, po apačia dar ką nors pasimausiu, jei per didelis bus.

aciu, as isimetus i baga S g.gif o gal dar kas pades su dydziu bigsmile.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kuri turite bliuskute is FASHION TOPS? kaip ju dydziai , ar nebus labai i mazaja puse g.gif ypac jei sudetis 100% kotonas ax.gif

Dekoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo traputis: 12 sausio 2012 - 15:24
reikia konkreciai ziuret modeli tada bus galima komentuoti wink.gif

Hoodies, nesioju tikra xs tai pirkau s, nera labai aptemptas. Fashion tops visus turiu xs ir kai kurie net per dideli.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 01 12, 16:21)
reikia konkreciai ziuret modeli tada bus galima komentuoti wink.gif

Hoodies, nesioju tikra xs tai pirkau s, nera labai aptemptas. Fashion tops visus turiu xs ir kai kurie net per dideli.

Dekui 4u.gif bandziau ikelti foto, bet nesigauna kazko doh.gif
Atsakyti
Hoodies turiu viena M (Abercrombio) dydzio siaip viska M nesioju ir idealiai, tai man truputi per didele, dar truputi panesiojus prasitampe, nors man patinka kad neaptempta, smagu uzsimest ant virsaus visko biggrin.gif O pvz hollister tai man M jau aptempta ir normaliai. Del GH deja nezinau, nes nebandziau. Bet imciau savo dydzio vietoj jusu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blueberrie: 12 sausio 2012 - 15:32