Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie, Gilly Hicks, Hollisterco

QUOTE(Svajaaa @ 2012 01 12, 17:34)
mano ir 84 atrodo biggrin.gif

nors klubai man per storiausia vieta skaitosi tai tuomet 88-89 cm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2012 01 12, 18:20)
kažką Jūs ne ten matuojat, nes sunkiai įsivaizduoju moterį su 88 cm klubais ir 80 cm liemeniu doh.gif nors aišku gal ir būna  ax.gif

va kaip reikia matuoti (waist - liemuo, hips - klubai)
user posted image

Niu ne pagal toki matavima tada as susakiau ax.gif pagal sita klubai tada apie 83-84cm doh.gif. O per storaja apie 88cm. Tada vadinasi panasai kaip Spyglio, tai reikia jamti 00, ar teisingai suprantu rolleyes.gif
Nebezinom, kur musu klubai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klebanskaja: 12 sausio 2012 - 16:40
Dėl tų matavimų, tai klubus aš suprantu kaip storiausią šiknos vietą, o ne ten kur klubo kaulai išlindę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnelee @ 2012 01 12, 17:45)
Dėl tų matavimų, tai klubus aš suprantu kaip storiausią šiknos vietą, o ne ten kur klubo kaulai išlindę  biggrin.gif

taip taip, cia matyt piesinuke modelis nestandartinis su storiausia vieta ties kauliukais lotuliukas.gif as labiau liemeni norejau akcentuoti, kur jis yra blush2.gif
Atsakyti
o gilly sweatpants kas nors gal turi? arba aber? kokio dydzio reikia su 93-94 klubais (nors dabar jau nebezinau, jei pagal si pvz matuojant biggrin.gif ) ? S?

beje, koks cia veiskmas verda, nespejau skaityt biggrin.gif o jau numirus tema buvo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 12 sausio 2012 - 17:03
QUOTE(klebanskaja @ 2012 01 12, 17:39)
Niu ne pagal toki matavima tada as susakiau ax.gif  pagal sita klubai tada apie 83-84cm doh.gif. O per storaja apie 88cm. Tada vadinasi panasai kaip Spyglio, tai reikia jamti 00, ar teisingai suprantu rolleyes.gif
Nebezinom, kur musu klubai lotuliukas.gif

Jei nori aptemptu labai imk 00...juo labiau kad jie prasitampo gerokai...

QUOTE(kavamale @ 2012 01 12, 17:59)
o gilly sweatpants kas nors gal turi? arba aber? kokio dydzio reikia su 93-94 klubais (nors dabar jau nebezinau, jei pagal si pvz matuojant  biggrin.gif ) ? S?

beje, koks cia veiskmas verda, nespejau skaityt  biggrin.gif o jau numirus tema buvo  biggrin.gif

Imk xs, sweatpant padideja gerokai dydziu...
Papildyta:
beje perspesiu ilgakojes...00 kiek turiu modeliuku max ilgis R (t.y. 33) tai yra apie 83 cm vidine siule, kai man minimum 86 reikia tai visi trumpoki... flare labai noriu bet bijau pirkt nes nezinau kaip ju vidine siule smile.gif o flare jau kokiu 87 cm man reiketu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 01 12, 19:08)
Jei nori aptemptu labai imk 00...juo labiau kad jie prasitampo gerokai...
Imk xs, sweatpant padideja gerokai dydziu...

aciu. o gal tada nebenoriu, jei tampos g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 01 12, 18:13)
aciu. o gal tada nebenoriu, jei tampos  g.gif  biggrin.gif

As db nusipirkau XS is vyru skyriaus super skinny...jhegovo, kas megsta storos medziagos nukarusiu klynu kelnes biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif smagumelis biggrin.gif
Papildyta:
Turiu apie 60 aberio daiktu.... viskas reikia stabdyt briedzius lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 01 12, 19:16)
Turiu apie 60 aberio daiktu.... viskas reikia stabdyt briedzius  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
blink.gif oho, per kiek cia laiko tokia kolekcija?
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 01 12, 17:16)
Turiu apie 60 aberio daiktu.... viskas reikia stabdyt briedzius  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nestabdyk, nebus ko dėl dydžių paklaust lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnelee @ 2012 01 12, 18:21)
Nestabdyk, nebus ko dėl dydžių paklaust  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bus bus lotuliukas.gif lotuliukas.gif o jei kas del sortu domisi 00 dydzio aukstu liemeniu
per klubus 41 (placiausia vieta matuoju), o per liemeni paciam virsuj 32, nuo liemens iki klynuko 22 cm, nuo klyno iki apacios 4 cm, klesnes plotis apacioj 24
tie sortai aukstu liemeniu ypatingai prailgina kojas lotuliukas.gif ir nerealiai graziai atrodo su tais trumpais aberio megztukais blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(kavamale @ 2012 01 12, 18:21)
blink.gif  oho, per kiek cia laiko tokia kolekcija?

kavamale neklausk doh.gif pirmas pirkimas mano buvo birzelio menesi 2011 metu doh.gif
Ligone, kitaip manes nepavadinsi... karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 12 sausio 2012 - 17:29
Ar šitas megztukas atitinka dydį-paprastai M nešioju (92 per krūtinę, 74 per liemenį)? Pakomentuokit kas, please-labai reik ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 12 sausio 2012 - 17:48