Įkraunama...
Įkraunama...

Perdangos individualiam namui

Sveiki,
gal kažkas esate įsirengę pusinę medinę perdangą individualiame name - tokios mačiau būna rąstiniuose vieno aukšto namuose. Vaiko kambaryje norėtumėm įrengti pusinę perdangą, nes lubų aukštis 4 m., tad norėtųsi tokį aukštį išnaudoti, o paaugusiam vaikui, tikiu, būtų smagu įsirengti ten miegamą vietą kažkada. Perdangos ilgis 3,10 m , plotis - 1,80 m. Tik baiminuosi, kad tvirtinant balkius reikės atramą į grindis statyti, kad išlaikytų tokį ilgį. Gal kažkas galėtų patarti, kaip išspręsti tokį klausimą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gudrutisan @ 2011 06 01, 15:56)
UAB Prefabeta

Ar tik ne reklamą varai, gal terivoj dirbi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gudrutisan @ 2011 06 01, 09:24)
Man tai Teriva paskaičiavo 75m2 - 5200lt. Abejoju ar plokštės bus pigiau.

oi gera reklama, net koktu
Atsakyti
keliu tema i virsu. labai reiktu naudingu patarimu kaip issirinkti perdanga
Atsakyti
QUOTE(VARLIUKĖ-KVAKSIUKĖ @ 2011 11 04, 14:58)
keliu tema i virsu. labai reiktu naudingu patarimu kaip issirinkti perdanga

pirma nustatyti pasirinkimo kriterijus.
Atsakyti
QUOTE(zigiz @ 2011 11 04, 16:29)
pirma nustatyti pasirinkimo kriterijus.

kol kas toje srityje visai zalia esu, bet nesinoretu moket kosminiu pinigu smile.gif. kiek zinau monolitine yra brangiausia, su gelzbetonine daug darbo lyginant ar as klystu? cia vieni zmones sake, kad jos lygiai taip nesudesi, be to paskui trukinet pradeda sujungimo vietos. dar galvojam apie surenkama perdanga. kol kas tik i teriva kreipemes, kad paskaiciuotu kiek kainuos. medine perdanga, mano vyro nuomone yra pigiausia, bet kaip su garso izoliacija? g.gif kaime yra tokia perdanga, tai virsuje vaiksto, o apacioje viskas girdisi. taigi lauksiu bet kokiuy komentaru padesianciu pasirinkti smile.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif
Gal kas daresi tokio tipo medine perdanga?
user posted image
Labai idomu kokio aukscio-storio yra tie balkiai (ar kaip jie vadinasi, lages gal?) ir kas kiek sudeliota?
P.S. foto rasta SM platybese.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Megi Simpson: 10 lapkričio 2011 - 12:46
Man dar idomiau, kas do per blokeliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(runchikas @ 2011 11 10, 13:50)
Man dar idomiau, kas do per blokeliai smile.gif

Kiek matau, tai silikatiniai. Tipo Arko, bet tie trumpieji, nepamenu pavadinimo.
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 11 10, 13:44)
Sveiki  smile.gif
user posted image
Labai idomu kokio aukscio-storio yra tie balkiai (ar kaip jie vadinasi, lages gal?) ir kas kiek sudeliota?

Tie "balkiai"(skerspjūvis ir ilgis bei atstumai tarp jų) paskaičiuojami konkrečiam namui. Todėl kas tinka čia, gal netiks jums cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jomre @ 2011 11 12, 09:45)
Tie "balkiai"(skerspjūvis ir ilgis bei atstumai tarp jų) paskaičiuojami konkrečiam namui. Todėl kas tinka čia, gal netiks jums cool.gif

Galima pasirinkti ir naujoviškesnes pordangos sistemas

My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 11 10, 13:44)
user posted image

Oho kaip klaidžioja foto - platybėse.
Blokeliai siliblokas. perdanga - antresoliniam aukštui, namas vieno aukšto ir tik šitoj patalpoj bus alia antras aukštas. todėl rimta perdanga net nepavadinčiau - jokios garso izoliacijos, didelių apkrovų ir panašiai. sijos 15cm aukščio, tarpatramis 3m.
Kitur perdaga skirianti nešildomą palėpę nuo patalpų taip pat medinė - 20cm aukščio ir 5cm pločio sijos.

Atsakyti
QUOTE(Monolituke @ 2011 06 23, 16:21)
QUOTE(gudrutisan @  2011 06 01, 09:24)

Man tai Teriva paskaičiavo 75m2 - 5200lt. Abejoju ar plokštės bus pigiau.

oi gera reklama, net koktu

Gali visko būti, kad teriva tik tiek kainuoja, bet teriva dar ne visa perdanga. Galutiniam variante pardanga gausis keleriopai brangiau.
Atsakyti