Tibetietiškos runos ir in cinas skirtingi dalykai. Norėčiau apie tibetietiškas runas sužinoti daugiau, bet kažkaip niekur nemačiau jokios info apie jas.
QUOTE(lipisinas @ 2006 03 23, 10:28)
Tibetietiškos runos ir in cinas skirtingi dalykai. Norėčiau apie tibetietiškas runas sužinoti daugiau, bet kažkaip niekur nemačiau jokios info apie jas.
Nu man irgi neteko susidurti, bet tikrai būtų labai įdomu.
Prieš kelis metus, aš tibetietiškų runų aprašą ir pačių runų pavyzdį radau, kažkokiam žurnale, taigi reikšmes nusirašiau runas persipiešiau, buriasi neblogai, bet tai buvo pirma ir pįaskutinė mano matyta info apie jas. AsJa, o tave kodėl runos domina?
QUOTE(lipisinas @ 2006 03 23, 10:44)
Prieš kelis metus, aš tibetietiškų runų aprašą ir pačių runų pavyzdį radau, kažkokiam žurnale, taigi reikšmes nusirašiau runas persipiešiau, buriasi neblogai, bet tai buvo pirma ir pįaskutinė mano matyta info apie jas. AsJa, o tave kodėl runos domina?
Mane apskritai domina simboliai, simolika, talismanai, senovinis raštas, kryžiaus simbolika, ir labai baltų simbolika, o runos - tai irgi simboliai, turintys reikšmes. Mano nuomone, runa - tai ne tik šiaip sau ženklas, jis turi savo reikšmę ir savo energiją. Tai gi svarbi manau, teigingai jas naudoti ir teisingai burtis, o kiekvienas teisingai naudojamas simbolis gali atnešti sekmę ir pan., ar nurodo tau kryptį. Tai va dar domėjausi mandalomis, taro kortomis, bet taro kortos nežinau - ne man, nu ten jau visa sistema su interpretacijomis. Viskuo domėtis tai laiko neužtenka. Tik čia dabar užkabinai su runomis, tai galvoju vėl rimčiau kibti į studijas.
nepamenu tiksliai svetaines pavadinimo, bet per google isimeskite runos ir ismes visa puslapi apie jas
As domejausi ir kazkiek studijavau keltu ir Skandinavu mitologija, simbolika, kultura ir paskui jau ju rasta ir runas. kai tik budavo sunku, ar koks neisprendziamas klausimas, burdavausi runomis...ir labai padedavo..dabar maziau, bet niekada nepadedu toli.Yra viena man labai patinkanti interpretaciju knyga rusiskai, pagal ja dazniausiai sau ir painterpretuoju ir randu atsakymus

QUOTE(Shiduh @ 2006 04 19, 07:30)
ojej moteriškės, nežaiskit su tuo, ko nesuprantat, ten kur magija, ten ir bėda.
Shiduh, tau konkreciai runos kaip nors pakenke?
Shiduh, na siaip jau pavojingiau yra, kai zmones zaidzia kviesdami dvasias ir pan. jei randi atsakyma (zinoma, ne piknaudziauji) tai yra informacija, kita syki jos gal ir nesuprasi, bet priaugsi ir suvoksi. As pvz. kitiems neburiu, tik sau ir retai, bet daznai tai buna aiskus sprendimas, kuri gal zonojau, bet abejojau. Viskas turi buti su saiku ir aisku geriau pries tai susipazinus bent jau teoriskai, kam ir kodel budavo naudojama.
Ir nesutikciau su tavo teiginiu (sakyciau greiciau neiginiu), kad be kokia magijos forma yra blogai. Magija gali buti ir minties materializacija (kas beje labai aiskus ir kasdieniskas dalykas) ir reiktu pasakyti, akd visi galvotu ir noretu atsargiai ir pozityviai, nes daug kas materializuojasi, nors mzones kartais tik nusistebi, kad panorejo ir issipilde, bet nesuvokia samoningai, kad tai padare. Svarbu kokio samoningumo yra zmogus ir is jo einanti magija
Ir nesutikciau su tavo teiginiu (sakyciau greiciau neiginiu), kad be kokia magijos forma yra blogai. Magija gali buti ir minties materializacija (kas beje labai aiskus ir kasdieniskas dalykas) ir reiktu pasakyti, akd visi galvotu ir noretu atsargiai ir pozityviai, nes daug kas materializuojasi, nors mzones kartais tik nusistebi, kad panorejo ir issipilde, bet nesuvokia samoningai, kad tai padare. Svarbu kokio samoningumo yra zmogus ir is jo einanti magija