Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 35 tema

[qute=Loren,2011 11 09, 17:11]
Šiuo sezonu pačios einamiausios thumbup.gif Turiu pilkas ir henna .Prie ilgų batų ir kiek ilgesnių megstukų labai patogios, svarbiausia, kad nesibumbuluoja ir skalbiasi skalbiankėj be problemų wub.gif
[/quote]

O sakykit,ar pėdkelnes po jomis maunatės, kai einat į lauką.Man kyla toks kvailas klausimas, nes lauke jau šalta, o aš dar nei karto jų nemūvėjau.Beje aš irgi jas pirkau už 19,99 plius 30 proc.nuolaida.Dabartinė kaina tai man kelia šiurpą.
Atsakyti
Mergaites, as biski ne i tema siltu ir zieminiu drabuziu biggrin.gif bet reik patarimo: kadangi MB nusprende vaziuoti paatostogauti netiketai, nusprendziau kad reikia sortu man, juolab kad labai geras metas dabar kainu atzvilgiu thumbup.gif
Tis svarstau ar 0 ar 2 imti. Siaip Chino sortukus 0 turiu, tai tip top. O dabar apie siuos galvoju, ir niekaip nenusprendiu doh.gif
http://www.jcrew.com...1819c3f02ef3d1f
Atsakyti
QUOTE(ledi_x @ 2011 11 09, 20:06)
4u.gif aciukas, o kaina jo kazin buna mazesne g.gif ar cia jau skaitosi normali?

as pirkau uz tokia pat kaina, kaip dabar tik su 30 proc. off mirksiukas.gif
Atsakyti
Ką mergiukai gražaus papirkot? bigsmile.gif

Kažin kaip tokie marškinukai? Gundausi biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aniuta241 @ 2011 11 09, 21:50)
Mergaites, as biski ne i tema siltu ir zieminiu drabuziu  biggrin.gif  bet reik patarimo: kadangi MB nusprende vaziuoti paatostogauti netiketai, nusprendziau kad reikia sortu man, juolab kad labai geras metas dabar kainu atzvilgiu  thumbup.gif
Tis svarstau ar 0 ar 2 imti. Siaip Chino sortukus 0 turiu, tai tip top. O dabar apie siuos galvoju, ir niekaip nenusprendiu  doh.gif

Tai irgi imkit 0 d mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cikada7 @ 2011 11 09, 22:21)
Tai irgi imkit 0 d  mirksiukas.gif

Aciu ,taip ir padarysiu wink.gif
Si savaitgali vyras isvaziuoja, tai galesiu padaryti fotosesija, be gresmes santuokai lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2011 11 09, 18:56)
Kaip kada, ir didesnių, ir mažesnių pasitaiko. Ką išsirinkote?

labai aciu, Ilka* smile.gif user posted image

domina sios 2 maikutes:
pirma
ir
antra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 09 lapkričio 2011 - 21:32
QUOTE(cikada7 @ 2011 11 09, 17:47)
Vannille, nuo klyniuko yra 69 cm, o del dydzio , tai as su 90 cm klubais nesioju 0 d. Labai noriu redwood spalvos, bet ispirkti 0 d, tai galvoju pirkti 0P, bet bijau, kad nebutu trumpos, nes man 0 geras 4u.gif

Aciu, Cikada 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aniuta241 @ 2011 11 09, 21:50)
Mergaites, as biski ne i tema siltu ir zieminiu drabuziu  biggrin.gif  bet reik patarimo: kadangi MB nusprende vaziuoti paatostogauti netiketai, nusprendziau kad reikia sortu man, juolab kad labai geras metas dabar kainu atzvilgiu  thumbup.gif
Tis svarstau ar 0 ar 2 imti. Siaip Chino sortukus 0 turiu, tai tip top. O dabar apie siuos galvoju, ir niekaip nenusprendiu  doh.gif

as siuos violetinius pirkau su 97cm ir telpu i 2 dydi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ambrute @ 2011 11 09, 22:13)
as pirkau uz tokia pat kaina, kaip dabar tik su 30 proc. off  mirksiukas.gif

O gal galite pasirodyti kaip jis realiai atrodo? 4u.gif Man jis labai gražus, vis pagalvoju apie jį, bet kol dar dydžių pilna ir nedeficitas, tai dar laikausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pgituke @ 2011 11 09, 22:43)
as siuos violetinius pirkau su 97cm ir telpu i 2 dydi rolleyes.gif

Aciukas, jau nusiunciau 0, tai dabar jau visaj ramu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aniuta241 @ 2011 11 09, 22:25)
Aciu ,taip ir padarysiu wink.gif
Si savaitgali vyras isvaziuoja, tai galesiu padaryti fotosesija, be gresmes santuokai  lotuliukas.gif  ax.gif

Aniuta prajuokino lotuliukas.gif As kaip pamenu B zvilgsni netiketai uzsukus namo ir uztikus mane fotosesijos ikarstyje.... Kuo jau kuo ,bet situo tai esu 100% tikra, kad daugiau nenoreciau to zvilgsnio niekad pamatyti uz jokius pinigus laugh.gif
Atsakyti