Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 35 tema

QUOTE(savita1 @ 2011 11 09, 23:12)
Aniuta prajuokino lotuliukas.gif As kaip pamenu B zvilgsni netiketai uzsukus namo ir uztikus mane fotosesijos ikarstyje.... Kuo jau kuo ,bet situo tai esu 100% tikra, kad daugiau nenoreciau to zvilgsnio niekad pamatyti uz jokius pinigus laugh.gif

lotuliukas.gif tikrai kad nedaugelis suprastų biggrin.gif mb atveju reakcija būtų ta pati hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 11 09, 23:12)
Aniuta prajuokino lotuliukas.gif As kaip pamenu B zvilgsni netiketai uzsukus namo ir uztikus mane fotosesijos ikarstyje.... Kuo jau kuo ,bet situo tai esu 100% tikra, kad daugiau nenoreciau to zvilgsnio niekad pamatyti uz jokius pinigus laugh.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Na mano itikinimai jog cia "simta metu jau kaip nesiojamas daiktas" ir pan. jau nebelimpa... doh.gif Tai taupydama B nervus ir seimos santarve - slapstausi... ph34r.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aniuta241: 09 lapkričio 2011 - 22:28
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 11 09, 22:45)
O gal galite pasirodyti kaip jis realiai atrodo? 4u.gif  Man jis labai gražus, vis pagalvoju apie jį, bet kol dar dydžių pilna ir nedeficitas, tai dar laikausi biggrin.gif

Na, bandysiu prasyt ryt vakare vyro, kad nufotkintu, kaip tik ruosiuos juo pasipuosti ax.gif Jei nepamirsiu paprasyt, tai idesiu foto smile.gif
Atsakyti
Bet baisiausia cia ne tai, kad "senas skuduras, jau gi buvau apsirengusi, ka nepameni?!", arba kalnai rubu isversti is spintos, del "tinkamo derinio", o tai kad visai tai dar yra fotografuojama doh.gif lotuliukas.gif
Kai pagalvoji, tai baisu doh.gif lotuliukas.gif Duok tu diev... kad tas B daugiau nelaiku negrizinetu namo hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 11 09, 23:35)
Bet baisiausia cia ne tai, kad "senas skuduras, jau gi buvau apsirengusi, ka nepameni?!", arba kalnai rubu isversti is spintos, del "tinkamo derinio", o tai kad visai tai dar yra fotografuojama doh.gif  lotuliukas.gif
Kai pagalvoji, tai baisu doh.gif  lotuliukas.gif Duok tu diev... kad tas B daugiau nelaiku negrizinetu namo hihihi.gif

Oi net nesakykit blush2.gif As tai sakau, kad is vis dbr nieko neperku, i molus nevaziuoju, po darbo dazniausiai namie bunu ax.gif Bet tik grizus susirenku visus siuntinukus paliktus prie duru ir kuo gilyn i spinta rolleyes.gif Arba jei jis pirmesnis grizta, tai sakau cia drauges is LT uzsisake irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 11 09, 23:35)
Bet baisiausia cia ne tai, kad "senas skuduras, jau gi buvau apsirengusi, ka nepameni?!", arba kalnai rubu isversti is spintos, del "tinkamo derinio", o tai kad visai tai dar yra fotografuojama doh.gif  lotuliukas.gif
Kai pagalvoji, tai baisu doh.gif  lotuliukas.gif Duok tu diev... kad tas B daugiau nelaiku negrizinetu namo hihihi.gif

Na del sito - tai manau iskart buciau i durnyna nurasyta lotuliukas.gif turbut todel senai jau besifotkinau...

QUOTE(cikada7 @ 2011 11 09, 23:44)
Oi net nesakykit  blush2.gif  As tai sakau, kad is vis dbr nieko neperku, i molus nevaziuoju, po darbo dazniausiai namie bunu ax.gif  Bet tik grizus susirenku visus siuntinukus paliktus prie duru ir kuo gilyn i spinta rolleyes.gif Arba jei jis pirmesnis grizta, tai sakau cia drauges is LT uzsisake irnesakyk.gif

lotuliukas.gif na cia tai gelezinis argumentas thumbup.gif
Atsakyti
Ir spintoje buvo vienas skyrius jo, tai vakar paprasiau "atlaisvinti". Sako tai jau nebetelpa? smile.gif Sakau, telpa telpa, tik daug silkiniu sukneliu, marskinuku, tai reikia, kad butu laisvai sukabinti rubai ax.gif Sakau as gi i tavo spinta nepretenduoju ( nors noreciau biggrin.gif )

O kad uzkluptu besifotkinancia, tai nelabai noreciau. jau nekaip pasijauciau kazkada rodydama foto telefone ir beieskant pamate mano foto su rubais, sako kas cia? blush2.gif
Atsakyti
Aš tai kažkaip retai fotkinuos, bet ir maniškis vieną per klaidą fotike rado, tai sakė geriau paprašytum, kad nufotkinčiau geresnė nuotrauka būtų biggrin.gif
Atsakyti
Prajuokinot su SB biggrin.gif
Kazkada mano vyras pamate, kad cia ziurineju idetas nuotraukas, tai irgi idomi reakcija buvo: "Dar taip buna?! blink.gif " lotuliukas.gif
Teko aiskinti, kad lengviau susigaudyti koks rubelis ir ar dydis realiai atitinka. Bet kazkaip neitikino, zvilgsnis vis tiek liko stupid.gif Ai, nesuprasti jiems biggrin.gif

Jcrew kazka keicia, visos nuorodos nukelia i pradini puslapi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laputa: 10 lapkričio 2011 - 09:10
QUOTE(Laputa @ 2011 11 10, 09:09)
Jcrew kazka keicia, visos nuorodos nukelia i pradini puslapi  unsure.gif

Manau. Nes 25 off turėjo galioti iki 9 dienos. O dar 10, tai manau keičia tikrai 4u.gif
Į 40% off bigsmile.gif biggrin.gif g.gif

O aš tai kartais MB paprašau dar ir pafotografuoti mane biggrin.gif Ir jis tiek dar liepia man sukiotis, kad net man atsibosta doh.gif biggrin.gif Bet tai būna labai retai, tai dėl to dar kreivai nežiūri biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzinte: 10 lapkričio 2011 - 09:21
QUOTE(Dzinte @ 2011 11 10, 10:19)
Manau. Nes 25 off turėjo galioti iki 9 dienos. O dar 10, tai manau keičia tikrai 4u.gif
Į 40% off bigsmile.gif  biggrin.gif  g.gif

As matau, kad iki 10d. galioja g.gif Bet galetu i -40% pakeisti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2011 11 10, 09:21)
As matau, kad iki 10d. galioja  g.gif Bet galetu i -40% pakeisti  thumbup.gif

Rimtai? g.gif
Man taip rašo
"Offer valid through Wednesday, November 9, 2011, 11:59pm ET"
Atsakyti