Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 35 tema

as nieko nerandu ka pirkti ax.gif
Silpnokas ketvirtadienis.... o nuolaida galioja iki sekmadienio (imtinai)?
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2011 11 17, 15:30)
O siaube, tikiuosi dar neuzsake tarpininke doh.gif  Bet jos ne grynos vilnos, raso  Nylon/wool  unsure.gif

Net paziurejau, bet ant pedkelniu neraso sudeties. Siaip tai jos tokios "skystos" nezinau kaip kitaip issireikti, neturi tokio tvirtumo. Nezinau ar supranti mane, ka noriu pasakyti blush2.gif
Turiu M/L dydi.
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2011 11 17, 14:30)
O siaube, tikiuosi dar neuzsake tarpininke doh.gif  Bet jos ne grynos vilnos, raso  Nylon/wool  unsure.gif

Man kazkaip be priekaistu, visu spalvu turiu, antra sezona nesioju. g.gif
Atsakyti
Noriu sitos sukneles doh.gif Seniai ji i seila imesta? Kazkiap nepastebejau anksciau g.gif http://www.jcrew.com...~~~~~/48510.jsp
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2011 11 17, 15:36)
Man kazkaip be priekaistu, visu spalvu turiu, antra sezona nesioju. g.gif

Nezinau, neissivaizduoju kaip taip gali buti rolleyes.gif As prastesniu pedkelniu nesu turejusi turbut biggrin.gif Kai apsirengi jos atrodo ant koju visai neblogai. Bet siaip tai kokios netvirtos, nepriglunda prie kuno, nefaina net su jomis vaikscioti. Man pedkelnes tai turi aptempti kojas, priglusti kaip antra oda, o sitos tai kazkoks skuduras ir tiek doh.gif
Atsakyti
O kaip šitie megztiniai gal kas žinot? Kokį dydį imti su 90cm krūtine nešiojant S?

http://www.jcrew.com...~~~~~/54531.jsp
Atsakyti
QUOTE(aniuta241 @ 2011 11 17, 14:33)
Nu jo, manes jos irgi nesuzavejo  schmoll.gif
Atitinka  4u.gif

Aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(micefee @ 2011 11 17, 14:45)
O kaip šitie megztiniai gal kas žinot? Kokį dydį imti su 90cm krūtine nešiojant S?

http://www.jcrew.com...~~~~~/54531.jsp

man irgi idomu, idomus modeliukas 4u.gif
Papildyta:
Mergaites, o kaip angorines kepures su pirstiniais, ar verti demesio

http://www.jcrew.com...D=1321534647338

spalva tokia ir bus realiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 11 17, 14:42)
Nezinau, neissivaizduoju kaip taip gali buti rolleyes.gif As prastesniu pedkelniu nesu turejusi turbut biggrin.gif Kai apsirengi jos atrodo ant koju visai neblogai. Bet siaip tai kokios netvirtos, nepriglunda prie kuno, nefaina net su jomis vaikscioti. Man pedkelnes tai turi aptempti kojas, priglusti kaip antra oda, o sitos tai kazkoks skuduras ir tiek doh.gif

Manau, tiesiog tau i ploti per dideles S/M, nes jos man geros, neiskrentu ir is M/L. Skalbiu skalbimo maisely, ir normaliai, nei burbulu, ne formos nelaikymo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 11 17, 14:26)
Aha, butent sitos. Nors ir siltos, bet tikrai nekokios. Visus pukus renka, issitampo, nesugrizta i pradine padeti kaip paprastai pedkelnes, ir ziauriai nusibumbuliuoja pedos, ten kur lieciasi batukai. As pora kart uzsidejau, iskalbiau ir vistiek jos baisiai atrodo doh.gif

QUOTE(KRISTELA @ 2011 11 17, 14:30)

Issigandau dabar nes man jau uzsake rolleyes.gif

Ai ziema jei ka sunesiosiu, o blogiausiu atveju padovanosiu sesei per Kaledas biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(irmante @ 2011 11 17, 15:07)
Issigandau dabar  nes man jau uzsake  rolleyes.gif

Ai ziema jei ka sunesiosiu, o blogiausiu atveju padovanosiu sesei per Kaledas  biggrin.gif blush2.gif

Pabandysite pati ir sužinosite ar patinka Jums pačiai ar ne. Man asmeniškai jos labai puikiai žiemą nešiojosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2011 11 17, 15:08)
Pabandysite pati ir sužinosite ar patinka Jums pačiai ar ne. Man asmeniškai jos labai puikiai žiemą nešiojosi 4u.gif

Aš irgi nusiuntus užsakymą, jau išgąsdinus buvo Savita lotuliukas.gif Bet aš irgi kažkaip manau, kad tau Savita M/L tai tikrai didelės turėtų būti g.gif

O kas nors turit gražųjį Sash skirt sijonuką? Kažkaip nerandu albumėlyje g.gif Kažkaip norisi man jo vis, nors dar brangokas doh.gif
http://www.jcrew.com...D=1321538586888
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 17 lapkričio 2011 - 16:07
QUOTE(-Gyte- @ 2011 11 17, 16:50)
Aš irgi nusiuntus užsakymą, jau išgąsdinus buvo Savita  lotuliukas.gif Bet aš irgi kažkaip manau, kad tau Savita M/L tai tikrai didelės turėtų būti  g.gif

Siaip tai pedkelnes i dydzius skirstomos pagal ugi, as visad imu 4 dydi, ir siu m/l ilgis man gerai, s/m tikrai klynas kabotu, truktu ilgio.
Nedideles jos man, o paprasciausiai tokios yra, sakau berysio tos pedkelnes. Bet aisku, kieviena vertina skirtingai, gausit paziuresit pacios, as uz jas daugiau kaip 5$ nemokeciau niekaip ax.gif Turiu ir kitu Jcrew pedkelniu m/l dydzio ir su jom viskas ok, neturiu jokio priekaisto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 11 17, 16:07)
Siaip tai pedkelnes i dydzius skirstomos pagal ugi, as visad imu 4 dydi, ir siu m/l ilgis man gerai, s/m tikrai klynas kabotu, truktu ilgio.
Nedideles jos man, o paprasciausiai tokios yra, sakau berysio tos pedkelnes. Bet aisku, kieviena vertina skirtingai, gausit paziuresit pacios, as uz jas daugiau kaip 5$ nemokeciau niekaip ax.gif Turiu ir kitu Jcrew pedkelniu m/l dydzio ir su jom viskas ok, neturiu jokio priekaisto ax.gif

Nu ne tik pagal ūgį tikrai, svoris irgi turi įtakos smile.gif
Atsakyti