QUOTE(-Gyte- @ 2011 11 17, 17:28)
Aš irgi nežinau

Pas mane klubai dabar apie 92, bet gal sumažės

Liemuo 64 tai bijau kad 2 dydis platus būtų
QUOTE(Lyn @ 2011 11 17, 17:33)
o kokia spalva ir dydi emet ? man tai ne karta pasitvirtino taisykle, paskutini karta praeita saavite - nereikai ieskoti- didinti ar mazinti - reikia imti savo dydi ir dazniausiai pataikau. Va dabar prisiskaiciau, kad bateliai didinti dydziu , paemiau dydziu mazesnius ir aiskiau jie man per mazi....
Idomiai pas mane.. anksciau buvo 89, tai visus ramiai pirkau 0 dydzio, bet kad ir dabar (kai klubai 92) visi man tinka, pasilikau prie to pacio 0. Bet kai uzsake pradejau dvejoti ar visgi tiks
Lyn, labai grazi alyvine, bet jos sau nelabai isivaizduoju saltuoju sezonu, tai likau prie praktiskiausio varianto - pilkos.
Kokie bateliai?
Papildyta:
QUOTE(Arelija @ 2011 11 17, 17:35)
as neturiu J.Crew sijonu, bet labai noreciau vieno paprastuko,
Kelnes nesioju dazniau 0 yra ir 2 tike.
Liemuo 70, klubai 92,
maciau Jucke su Conference skirt ir plonesniu liemeniu 4 dydi turi ir viskas O. K.
tai kokio sijonuko dydzio man reikia?
Jei modeliukas tinkamas ir ant klubu nesioti, tai gal 2.. Geriau kai siek tiek didesnis, nei per mazas.. Tikras galvos skausmas tie dydziai
Papildyta:
QUOTE(zakiene @ 2011 11 17, 17:49)
Aš turiu, ir gyriausi temoje, bet niekas nesureagavo. Pirkau garstyčių spalvos 6 dydį, bet manau sočiai būtų buvę ir 4 su 97 cm per klubus, ėmiau didesni nes bijojau, kad nebūtų siaura per liemenį. Nerealus sijonukas
Tai man ant ribos gali buti, och..