Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis "Nežiniukas"

QUOTE(rosmas @ 2009 03 16, 21:45)
Maniske kaip tik ir lanko ta gr,kur naktinuke vardu Maryte.Bet mazoji buna iki vakaro tik,nakciai nepalieku.Teko man su ja pabendraut,net keista,kad ji galetu skriausti vaikus,atrode tokia maloni,bet aisku sunku sprest apie zmogu,is trumpo bendravimo.Ir beto,nezinai kas ten vyksta,kai aukletoja viena su vaikais g.gif.O vaikas manau tokiu dalyku neissigalvotu smile.gif

Visiškai sutinku su jimis drinks_cheers.gif Ką padarysi,dauk kur pasitaiko tokių auklyčių. blush2.gif Jei vaikas tik išsiskiria savo elgesiu iš kitų,tai ir būna skriaudžiamas verysad.gif Ką padarysi,gal ir tai Marytei nervai nelaiko,kai negali gražiuoju vaikų sutramdyti. Bet tik reikia prisimint,kokiam darbe dyrba,kad tokiems vaikams reikia daug daugiau-negu sveikiems ax.gif
Atsakyti
Mano mažius labai noriai eina į darželį, o man net gaila , kad liko vos 1 metai iki mokyklos... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Larysa @ 2009 05 04, 21:50)
Mano mažius labai noriai eina į darželį, o man net gaila , kad liko vos 1 metai iki mokyklos... doh.gif

Mes tai jau šiemet buvom išleistuvėse ax.gif Gaila,bus palikt ežiukų grupę verysad.gif ,nes ten auklytės thumbup.gif buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandra29: 29 gegužės 2009 - 19:07
Seniai nekele pasitikejimo aukletoja Aldona,,, Bet garsiai niekam nesakiau. Dabar suzinojau siaubinga zinia, ji primuse vaika! ir lyg niekur nieko toliau dirba! Kiek supratau direktore viska zino ir nieko. Tai kaip man nebijot vaika leist pas ja i grupe, o jeigu ji nuskriaus ir mano. Ar tinkama ji dirbti toki darba? Ar kas vede pas ja i grupe vaikucius ir ar neturit nusiskundimu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džinė: 30 kovo 2010 - 19:08
cia butent kalbama apie darzeli "nežiniukas"
Atsakyti
QUOTE(murkita19 @ 2009 06 11, 09:23)
Seniai nekele pasitikejimo aukletoja Aldona,,, Bet garsiai niekam nesakiau. Dabar suzinojau siaubinga zinia, ji primuse vaika! ir lyg niekur nieko toliau dirba! Kiek supratau direktore viska zino ir nieko. Tai kaip man nebijot vaika leist pas ja i grupe, o jeigu ji nuskriaus ir mano. Ar tinkama ji dirbti toki darba? Ar kas vede pas ja i grupe vaikucius ir ar neturit nusiskundimu?

ieskok kito darzo,nes vaikas igai prisimns ir bus jam trauma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(murkita19 @ 2009 06 11, 11:23)

kaip tai primušė? blink.gif ar sudavė( pliaukštelėjo), ar primušė? blink.gif nors tas ir tas neleistina niekam, net tėvam. g.gif
Atsakyti
suprantu, kad tie vaikai veda is kantrybes, jei ju dar daug grupeje, bet primusti vaikai????? tai cia jau nusikaltimas, ir dar svetima..
na aisku koks tas primusimo lygis, jei sueme uz rankos, ir pas vaika liko melyne, jei dar koks jautruolis..tai gal nieko baisaus.
Atsakyti
o tu siaube ...
Atsakyti
Isivaizduokit, ar jusu vaikas kada jus isvede is kantrybes, kad nusiemusi tapke "plotumet" per veiduka?! verysad.gif kazkoks kosmaras! Paskui kad neliktu zymes plove veida su ukisku muilu! As tai labai pasipiktinus kaip taip galima! O valdzia nieko nedaro! Siaubas!
Atsakyti
Tai auklėtojai visai su galva negerai,bet ir direktorė įdomi,laiko tokią darbuotoją blink.gif Tikrai pakeisčiau vaikui grupę.
Atsakyti
QUOTE(murkita19 @ 2009 06 12, 15:56)
Isivaizduokit, ar jusu vaikas kada jus isvede is kantrybes, kad nusiemusi tapke "plotumet" per veiduka?!  verysad.gif kazkoks kosmaras! Paskui kad neliktu zymes plove veida su ukisku muilu! As tai labai pasipiktinus kaip taip galima! O valdzia nieko nedaro! Siaubas!

valdzia NIEKO NEDARO.....o mamyte paviesinusi sia zinia.....NAUJU NIKU PRISIDENGUSI.....JUS KAZKO BIJOTE cool.gif ????????
Atsakyti