Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai

QUOTE(Rasytee @ 2011 11 20, 16:35)
visu panasi reakcija pamacius  lotuliukas.gif

Mano irgi tokia reakcija biggrin.gif . Cia jau kaip is prabangiu dideliu voniu, super vaizdelis thumbup.gif . Lauksim uzbaigimo ax.gif

QUOTE(Rasytee @ 2011 11 20, 21:00)
mastem ka nors tokio ten uzkabinti http://jaukumas.eu/l...sviestuvas.html bet labai jau kaina didele

Kainele tai jo blink.gif . Ir kiek tokiu reiktu unsure.gif ?
O kokios spalvos baldai bus?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2011 11 20, 21:49)
del paneliu uzglaistymo mb ta pati ka jus sakot  g.gif  bet ar nebus per daug to subruksniavimo jei glaistas bus koks nors rudas ?

pameginkit paderinti kuria is tapetu spalvos ir kad prie baldu bent kiek tiktu. Labai tamsios nereikia.
Atsakyti
Vis apie tapetus snekat, priminkit kokie jie, lyg ir pamenu, bet per ruka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 11 20, 22:53)
Mano irgi tokia reakcija biggrin.gif . Cia jau kaip is prabangiu dideliu voniu, super vaizdelis  thumbup.gif . Lauksim uzbaigimo ax.gif
Kainele tai jo  blink.gif . Ir kiek tokiu reiktu unsure.gif ?
O kokios spalvos baldai bus?

dar nezinau blush2.gif spinta bus paprasta su veidrodinem durim , kriaukle su kojom tai nebus jokios spinteles tik zinau kad tikrai noriu kampinies aukstos spinteles kairiajame vonios kampe ir sofkutes/ fotelio . noreciau kremines spalvos bet ziuresiu ar nebus per blysku viskas tokios spalvos

dar iki uzbaigimo as jum pazysiu nes del daug ko dar neapsisprendziu o kai ko net nzn kaip teisingai padaryti g.gif

zinau iskart kad tiek vonia tiek gyvatukas galetu but grazesni bet jau nuspresta , nes ne tik grozis svarbu bet ir patogumas
Atsakyti
mano 5metis bande nufotkint biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2011 11 20, 23:28)
mano 5metis bande nufotkint  biggrin.gif

visai neblogai jam pavyko tongue.gif
o del spintos g.gif
man noretusi ten toj angoj kremines spintos, kur virsutine dalis su stiklu (gali but ir nepermatomas), o apatine medine. Ir noretus, kad butu kokie paraizyti stambus karnizai virsuj ir apacioj.
Kazkaip veidrodine man labiau atrodo moderniam interjere.
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2011 11 20, 23:45)
visai neblogai jam pavyko  tongue.gif
o del spintos  g.gif
man noretusi ten toj angoj kremines spintos, kur virsutine dalis su stiklu (gali but ir nepermatomas), o apatine medine. Ir noretus, kad butu kokie paraizyti stambus karnizai virsuj ir apacioj.
Kazkaip veidrodine man labiau atrodo moderniam interjere.

idomu butu pamatyt tokios spintos foto g.gif nelabai isvaizduoju
as masciau kad per veidrodines duris atsispindes priesais esanti siena ir vaizdas bus neblogas g.gif
Atsakyti
Merginos, o kur rasti tokiu placiu apvadu luboms???
user posted image

Atsakyti
gal pasakyk kokiam mieste bus lengviau padet
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2011 11 20, 22:28)

dabar atrodo, kad tie tamsus ruoziukai prie tapeto visai netinka, jau geriau gal be ruoziuku ax.gif . Jei bus vien tik praustuvas be baldu, vel tie ruoziukai ko gero maisys vaizda. Bet kokiu atveju, jei paneline dalis bus uzglaistyta ta pacia spalva kaip ir plyteles, ji atrodys aukstesne - isnyks horizontalios linijos.
O duso plyteliu spalva is tikruju skiriasi nuo paneliniu, ar tik taip atrodo?

Man sioje foto plyteliniai apvadai jau zymiai sviesesni uz grindu spalva (beveik balti), ankstesnese foto atrode tos pacios spalvos kaip ir grindys doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Arettele @ 2011 11 20, 23:58)
Merginos, o kur rasti tokiu placiu apvadu luboms???
user posted image

Iškokite MURINOJE, turi ir pigesnių ir brangesnių. Ši firma yra ir Vilniuje ir Kaune.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2011 11 21, 01:56)
dabar atrodo, kad tie tamsus ruoziukai prie tapeto visai netinka, jau geriau gal be ruoziuku  ax.gif . Jei bus vien tik praustuvas be baldu, vel tie ruoziukai ko gero maisys vaizda. Bet kokiu atveju, jei paneline dalis bus uzglaistyta ta pacia spalva kaip ir plyteles, ji atrodys aukstesne - isnyks horizontalios linijos.
O duso plyteliu spalva is tikruju skiriasi nuo paneliniu, ar tik taip atrodo?

Man sioje foto plyteliniai apvadai jau zymiai sviesesni uz grindu spalva (beveik balti), ankstesnese foto atrode tos pacios spalvos kaip ir grindys  doh.gif .

cia nuotraukoj taip atrodo , realiai spalva tikrai identiska mirksiukas.gif
o duso plyteles truputeli tamsesnes , kaip grindys marmuro plyteles
Atsakyti