Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai

QUOTE(Rasytee @ 2011 11 11, 09:38)
nu va o as butent tu ir norejau  doh.gif  daugiau nieko gero ten nemaciau

Tai prašykit, kad be pvm parduotų.
Atsakyti
QUOTE(kvietkas @ 2011 11 11, 09:25)
stalas tas, kurio foto vakar idejau..parasiau, kiek jis brangesnis C&D parduotuveje..TCH visu kolekciju kainos surasytos eliuda.lt

kainos nemazos...
kaip kokybe? gamina LT?
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2011 11 11, 09:57)
kainos nemazos...
kaip kokybe? gamina LT?

nu nezinau, merginos, dar neturiu tu baldu..cd parduotuvej atrodo graziai, man labiau patinka nei Rivjeros baldai..o kaip bus realybej ta stala su kedem naudojant, tai sunku pasakyt

gamina Telsiuose, labai daug importuoja i UK, buvau radus net angliska puslapi su TCH baldais..
Atsakyti
[quote=kvietkas,2011 11 11, 10:02]
nu nezinau, merginos, dar neturiu tu baldu..cd parduotuvej atrodo graziai, man labiau patinka nei Rivjeros baldai..o kaip bus realybej ta stala su kedem naudojant, tai sunku pasakyt

Man jie yra pasakiski, grakstus, pries juos Rivjeros baldai atrodo sunkus ir neelegantiski. Na, o kaip devesis, cia sunku pasakyti.
Atsakyti
Va cia tai atkaset merginos, aciu 4u.gif
ziuriu tam tikri baldai beveik identiski rivjeros ax.gif
Atsakyti
Aha, tie TCH, arba dabar jau ir Eliudos baldai - gražučiai, ypač ta Kiss serija...

Dar iš senų laikų esu išsisaugojusi jų senesnio puslapio linką:
http://www.ns2.lt/lt...page=pages&id=2

Tik pamenu, kad čia SM mamos šnekėjo, kad tie baldai nėra iš gryno medžio, dalis karkaso daroma iš fanieruotos plokštės. Bet gal ką ir maišau. Antra vertus, ant tų baltų sendintų turbūt nelabai ir matytųsi, kur čia plokštė, o kur medis...

Ale, nors užmušk, atsimenu, kad buvo jų sandėlis prie Trakų, ir tinklapyje buvo koordinatės, o dabar jau neberodo... Gaila.
Atsakyti
QUOTE(radhi @ 2011 11 11, 15:00)
Ale, nors užmušk, atsimenu, kad buvo jų sandėlis prie Trakų, ir tinklapyje buvo koordinatės, o dabar jau neberodo... Gaila.

Man atrodo, kokias 2-3 temukes atgal, mergaitės rašė apie tuos Trakus, aš irgi kažkaip neužsirašiau, o paieškot neprisiruošiu biggrin.gif Taigi belieka sukrapštyt laiko, apsišarvuot kantrybe ir skaityt, jei neikas neatsakys čia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*ABC* @ 2011 11 11, 15:30)
Man atrodo, kokias 2-3 temukes atgal, mergaitės rašė apie tuos Trakus, aš irgi kažkaip neužsirašiau, o paieškot neprisiruošiu  biggrin.gif Taigi belieka sukrapštyt laiko, apsišarvuot kantrybe ir skaityt, jei neikas neatsakys čia  biggrin.gif

Ania? Aš tai prieš kelis metus apie tuos Trakus esu skaičiusi, todėl pamaniau, kad gal nebebėra ten tų sandėlių, jei nebeduoda kontaktų g.gif
Atsakyti
gal kas turite koki maisituva?
http://www.aquasanit...odelis-2471-114
labai jau grazus, bet ar patogus g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Afrikiete7 @ 2011 11 11, 18:23)
gal kas turite koki maisituva?
http://www.aquasanit...odelis-2471-114
labai jau grazus, bet ar patogus  g.gif ?

turiu tokį tik dežėj dar rolleyes.gif patiko, kad kranas sukas aplink, jei trukdo gali nusukt, ir rankena tada gali būt tiek kairėj, tiek dešinėj. O kokia čia kaina neužmačiau kažkaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(radhi @ 2011 11 11, 15:49)
Ania? Aš tai prieš kelis metus apie tuos Trakus esu skaičiusi, todėl pamaniau, kad gal nebebėra ten tų sandėlių, jei nebeduoda kontaktų g.gif

As irgi pamenu, kad gal pries kokius metus buvo tokia kalba, tikrai buvo rasyta, kad ten ne viskas is medienos. Dar i ka atkreipiau demesi siandien ziuredama jau ta nauja Telsiu tinklapi, kad vienodi baldai bet su baltai darytom dalim yra pigesni, o kur tik lakuota lygiai tokie jau brangesni. Kazkaip pgalvojau, kad keista, o va dabar kai Radhi primine apie ta sena pokalbi, gal ir nebekeista ax.gif Zodziui, kas ruosiates pirkti, atkreipkite i tai demesi, gal cia ir ne tame reikalas, bet, kad paskui nebutu nemaloni staigmena. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(radhi @ 2011 11 11, 16:49)

Na, gal klystu, tiesiog neseniai skaitinėjau senas temukes ir tikrai buvau radus ax.gif Pabandysiu paieškoti prie progos.
Atsakyti