Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 12 09, 22:51)
Oi kaip grazuuuuuu. Bet kam ta grozi pirkt jei dabar uzdengsit kazkokiom paduskelem g.gif

nu nenoriu, kad mano knopke savo riebaluotais pirstukais nuciupinetu greituoju budu..nu bent kasdien uzdengsiu, kai sveciai ateis, atidengsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kvietkas @ 2011 12 09, 23:54)
nu nenoriu, kad mano knopke savo riebaluotais pirstukais nuciupinetu greituoju budu..nu bent kasdien uzdengsiu, kai sveciai ateis, atidengsiu biggrin.gif

Gal yra kokie vaskavimai, kad neisigertu g.gif
Tai tik tos knopkes uzdenkit kede biggrin.gif
Ir man viskas name yra "durna", kas daroma del sveciu, pvz. uzdegamas pasleptas apsvietimas ant kokiu laiptu ar kitur, kazkas kazkur uzklojama, uzdengiama ir t.t.t.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 12 09, 23:51)
Ale greita tu  bigsmile.gif . O del tapetu gerai padarei  rolleyes.gif

Bet matai kokiu veju vos neprisidariau per ta savo skubejima doh.gif tai gerai, kad sugalvojau jusu nuomones paklaust ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra101 @ 2011 12 10, 00:29)
Bet matai kokiu veju vos neprisidariau per ta savo skubejima  doh.gif tai gerai, kad sugalvojau jusu nuomones paklaust  ax.gif

Visi veju pridaro per skubejima verysad.gif
O nuomones klaust cia gerai ax.gif
As va savo mazajam tulike desiu 3-ias ir 4-as uzuolaidas, nes 1-os ir 2-os buvo nelabai g.gif (gerai, kad turiu is ko bandyt ...)
Atsakyti
QUOTE(kvietkas @ 2011 12 09, 22:35)
nu ka, mergiotes, o as savo stala su kedem rodau..

Va jeetau net silpna pasidare kaip grazu wub.gif
trys klausimai:
1. is kur pirktas stalas ir kedes?
2. kokia ju bendra kaina gavosi?
3. kokios medienos/spalvos grindys?

Rasytee, o jau TAVO VONIA wub.gif mano viso gyvenimo svajone - tapetas vonioje. O dar toks idealus wub.gif nu bais grazu. Net vyra prie PC atsitempiau ir pasakiau "ziurek ir mokykis - kitame name BUS vonia su tapetu" lotuliukas.gif nes jis sita reikala kategoriskai uzprotestavo doh.gif
Atsakyti
Kvietkai, labai grazus stalas ir kedes, bet tikrai gaila ta grazuma uzdangstyti, o ir atrodys keistai tos "paduskes" ant virsaus padetos. O koks ten materijolas? Nes jei ten koks veliuras, tai jis labai neblogai net ir baltas devisi. As pati dabar turiu valgomojo kedes veliurines (zalsvas), bet matau, kaip super valosi ir siaip labai gerai devisi.

Rasytee - grozis vonia. Sakiau, kad bus grazu biggrin.gif As irgi kai ziurejau i tapeto tavyzdi tada anksciau, maniau, kad bus sviesesnis vaizdas, bet vis viena grazu. Dar susides veidrodziai, kiti dalykai, pamazes tapeto intensyvumas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiupis @ 2011 12 10, 00:00)
1. is kur pirktas stalas ir kedes?
2. kokia ju bendra kaina gavosi?
3. kokios medienos/spalvos grindys?

is NS2 - TCH filialas..
su atvezimu, uznesimu, surinkimu 2600
azuolo parketas

QUOTE(aistukas @ 2011 12 10, 10:08)
O koks ten materijolas?

nu medvilne ten pagal mane, ne veliuras tikrai schmoll.gif

aciu uz komplimentus
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2011 12 09, 21:54)
kolkas dar negyvenam bet nezinau kodel turetu but sudetinga prieziura  g.gif  ir dabar turiu sviesiai pilkas plyteles vonioj
Papildyta:
na man lyg per tamsu  g.gif  nzn net
nervuojuos kad neemiau sviesesniu tokiu pat

kas padaryta - padaryta.
Asmeniskai man grazu.
Kaip supratau nuomones del veidrodines spintos nepakeitei?
Kai susides baldai, santechnika, sviestuvai - visai kitaip tie tapetai atrodys.
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 12 09, 23:51)
Ale greita tu  bigsmile.gif . O del tapetu gerai padarei  rolleyes.gif
Oi kaip grazuuuuuu. Bet kam ta grozi pirkt jei dabar uzdengsit kazkokiom paduskelem g.gif

as ta pati pagalvojau - kaip atrodys "paduskele ant paduskeles"
gal tada toki ale kedes uzvalkala su raistukais? bet tada isvis visa grozi paslepsit g.gif
Papildyta:
QUOTE(ausra101 @ 2011 12 10, 00:29)
Bet matai kokiu veju vos neprisidariau per ta savo skubejima  doh.gif tai gerai, kad sugalvojau jusu nuomones paklaust  ax.gif

o kaip gavosi? ar pati patenkinta rezultatu?
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 12 01, 14:42)
o gal zinot is kur tas krepsiukas nesvariems ranksluosciams metalinis  ax.gif ( cia as jau isivaizduoju,kaip jis pas mane tiktu  biggrin.gif )

QUOTE(rytorasa @ 2011 12 01, 15:39)

gal ebay jis pigesnis, bet va ir cia radau, labai panasu

http://allegro.pl/13...1970835166.html

tik man ta indruciuko mintis i ji nesvarius ranksluoscius mesti kazkaip labai ne kaip skamba. blush2.gif tam juk yra nesvariu skalbiniu dezes, krepsiai. ax.gif
Atsakyti
mamaSandra as jau negalejau pakeisti nuomones nes jau uzsakyta ji . na tikiuosi nebus pravalas lotuliukas.gif auksiniai profiliai bus stengiausi jau viska is jos ispesti geriausio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kvietkas @ 2011 12 10, 11:28)
is NS2 - TCH filialas..
su atvezimu, uznesimu, surinkimu 2600
azuolo parketas
nu medvilne ten pagal mane, ne veliuras tikrai schmoll.gif

aciu uz komplimentus

Kvietkai, as ir apie panasu stala galvoju ax.gif Sakyk prasau ar jis pasididina? nes man reik butinai tokio kur pasididintu:) Is kurios cia kolekcijos tavo stalas?
p.s. kur NS2 tokio ieskot? Ar cia i Telsius vaziuot reik?

Papildyta:
QUOTE(Rasytee @ 2011 12 09, 19:50)
prasom jusu teismui  biggrin.gif  mirksiukas.gif user posted image

nesuprantu kodel foto tie apvadai vis atrodo sviesesni  g.gif  nors realiai jie vienodos spalvos  bigsmile.gif
Papildyta:
desiu viedrodi su baltais remais , dar reik isrinkti lempas  g.gif 
kita savaite jau bus kranai tai sudes jau viska iki galo , tik spintos duris gausim po naujuju

Man tavo vonia grozis 4u.gif
Tik ar ten kur kriaukle nesitaskys ant to tapeto? ir dar: kaip suprast isvaskuotos plyteles?? ka ten su jom daret?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daffni: 10 gruodžio 2011 - 14:31
QUOTE(Rasytee @ 2011 12 09, 19:50)
prasom jusu teismui  biggrin.gif  mirksiukas.gif

vajetus kaip grazuuuuuu... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
QUOTE(kvietkas @ 2011 12 09, 23:35)
nu ka, mergiotes, o as savo stala su kedem rodau..

labai dailu wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Cobre @ 2011 12 10, 12:59)
gal ebay jis pigesnis, bet va ir cia radau, labai panasu
http://allegro.pl/13...1970835166.html

-tik man ta indruciuko mintis i ji nesvarius ranksluoscius mesti kazkaip labai ne kaip skamba.  blush2.gif  tam juk yra nesvariu skalbiniu dezes, krepsiai.  ax.gif

aciu 4u.gif reik eiti i tarpininkiu tema, ziureti kas is lenkijos SM uzsakineja ax.gif

- neturiu as dideles skalbiniu dezes vonioj.. ir nenoriu.. ir butinybes nera blush2.gif jau uzkniso su tais mazais ranksluostukais lakstyti i apacia i diena kelis kartus doh.gif tai ka man i vieta pasiulytumei? Pinta krepsi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 11 gruodžio 2011 - 19:21