Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai

QUOTE(Rasytee @ 2011 11 12, 16:11)
keisti tie tapetai foto gavosi gal kad nera kambari apsvietimo o sviesa tik pro langa
user posted image
user posted image

As ir labai noreciau suzinoti kokio plocio apvadai ir koks lubu aukstis. taip pat labai aktualu ar ant grindu desit tokius pat? spalva, medziaga ( nu is ko padaryti:) ta patI?
Atsakyti
O sakykit, geriau grindu plintusai klijuotos medienos ar neklijuotos?
MB parsiveze pavyzdi, azuolini plintusa, ale prie grindu ta pati spalva ir sako nebereik baltu, kam dazyt, dar ir plaunant grindis nugeltonuos ta balta apacia...
Siausiuos piestu, noriu tik baltu plintusu. Ir vel teks gincytis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2011 11 12, 20:13)
Merginos, o kur lenkijoj jus vaziuojat baldu ziuret? pirmadieni vaizuojam ir nerandu parduotuviu. Busim augustov bialystok ir suwalki, gal zinot kokias geras baldu parduotuves?

4u.gif http://www.agatamebl...salony/warszawa

čia buvau,ar geri nežinau,ten nemažai panašių parduotuvių yra.
Šalia Ikea.
Atsakyti
QUOTE(kvietkas @ 2011 11 14, 14:36)
ne, ne tokie schmoll.gif nepatinka man indeliai, kabliukai su visokiais uzrasais

o gal galit ikelti bent jau panaisia kaip atrodo blush2.gif
Atsakyti
kambario aukstis jei neklystu 2.8m , virsutinis apvadas 20cm o apatinis bus 15 cm
Atsakyti
QUOTE(masajugi @ 2011 11 13, 20:30)
10litu=4,30kr, tai jei lempa kainuoja 299kr tai litais bus 128,57lt. Treciaman visai nepanasi kokios tu nori, sakau pries paskutinej eilej, eik i apacia ir pamatysi.

galutine suma paskaiciuota teisingai, bet kursas pateiktas klaidingai: turetu buti 10 kr=4,3 Lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisy33 @ 2011 11 14, 15:49)
o gal galit ikelti bent jau panaisia kaip atrodo blush2.gif

kad nezinau, kokiam puslapy ieskot tu panasiu smile.gif

gal kazkas panasaus i situos, tik spalva gelsvesne ir rinkinys mazesnis - 3 indeliai ir pailgas padekliukas, ant kurio juos visus galima sudet

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kvietkas @ 2011 11 15, 14:23)
kad nezinau, kokiam puslapy ieskot tu panasiu smile.gif

gal kazkas panasaus i situos, tik spalva gelsvesne ir rinkinys mazesnis - 3 indeliai ir pailgas padekliukas, ant kurio juos visus galima sudet

user posted image

Is patirties: labai nepatogu muilas taip padetas, nes greit jis mirksta "baloje" ir kai sepetuku indelio virsus nenusiima, tai kosmar (kaip isplaut?)
Atsakyti
Vyras nori tokiu azuoliniu plintusu verysad.gif , o sone baltas, ko as noriu cool.gif (jei detume, butu vos zemesnis)
user posted image

Pasirodysiu katik sudeliota mazaji tulika ir prasysiu patarimo rolleyes.gif
Uzuolaida pirkta tokia, is 2 skirtingu medziagu rastu ir ji trumpa, bet kadangi as turiu ju dar 6-ias, tai galeciau prailgint iki zemes. Taigi, ar labai baisiai atrodo ar nelabai biggrin.gif ? Ar ilgint? (uzkabintos nelygintos tik paziuret...)
user posted image

Kilimeliai yra ryzi (atrodo kazkokie bordo fotkej)
user posted image

Kita puse:
user posted image

Is arciau metalas:ax: :
user posted image

Virs kluziko noriu lentyneles, gal kokiu zvakiu padeliot g.gif
Tuliko patalpa: ryza, gelsva, zalsva (sienos isbluke fotkej), tai turiu kaip tik butent idealiai tinkancias 3 tokias zvakes biggrin.gif
Ir aisku dar bus plintusai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 15 lapkričio 2011 - 15:52
man kazkaip pasirode, kad sikpopieris per toli, nepatogiai nuo tuliko biggrin.gif , o uzuolaidos nelabai, man per daug uzstoja langa, as noreciau gal tik simboliskai paristi jas vienam sone ir iki zemes blink.gif
Atsakyti
RK, kur popieriaus, rankšluosčio laikiklius pirkai?
Atsakyti
RK, siaip bendras ispudis - grazu 4u.gif
Man gal uzuolidos ir taip geriau. Atrodo visai graziai, parisi sonuose, dar labiau langas atsidengs, o jei darytum iki zemes, gal visgi nelabai ir higieniska... Vyrai kai sisioja biski pasitasko... blush2.gif
Tuoletinio popierius man irgi tolokai, reik turbut pasikelt, kad pasiektum rolleyes.gif
Beje, kur pirktas muilo dozatorius (bet jauciu, kad atveztinis bus).
Bendrai, merginos, kur perkat grazius muilo dozatorius? As noreciau kazko raizyto stiklo su metalo kamstuku. Gal kur matet ka panasaus?

Dar apie plintusus, man tai vienareiksmiskai balti. As namie esu susidejus pagal parketa, tai labai dabar noreciau pasikeist, tik kazkaip ranka nekyla gerus plintusus ismest lauk ir naujus pirkt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistukas: 15 lapkričio 2011 - 16:55