Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlų dieta-4

QUOTE(Naistė @ 2012 01 18, 18:33)
Ačiū, mergaitės, už pagyras ir palaikymą. Turiu iškankinti tą megztuką, nes nepatinka man numest nebaigtą darbą. Neturiu nei vieno pradėto ir padėto  smile.gif

Nu šaunuolė thumbup.gif man kartais pritrūksta kantrybės pabaigti, kai kažkas ne taip... blush2.gif .. tada kimbu į naują ir laukiu kada susigulės mintys pradėtam baigti blush2.gif
Atsakyti
Aš labai nemėgstu pradėti naujo darbo. Man baisios dienos būna, kai kažką pabaigiu, o nieko neturiu pradėjusi. Todėl kartais sąmoningai ką nors nedegančio būnu atsidėjusi blush2.gif kad nereikėtų kankintis, kai pabaigsiu kitą darbą ax.gif
Atsakyti
Niu va, iškankinau. Net nežinau, kodėl man taip sunkiai su juo sekėsi. Gal per daug moheros paskutiniu metu buvo. 100g kid moherio. Ant kūno fotkės nebent kitą savaitę.
user posted image

Pagaliau sugrįžo įkvėpimas, mezgu sau liemenę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aiwita @ 2012 01 20, 11:02)
Aš labai nemėgstu pradėti naujo darbo. Man baisios dienos būna, kai kažką pabaigiu, o nieko neturiu pradėjusi. Todėl kartais sąmoningai ką nors nedegančio būnu atsidėjusi  blush2.gif  kad nereikėtų kankintis, kai pabaigsiu kitą darbą  ax.gif

man taip pat. sunkiausia pradėti... todėl dažniausiai dirbu su keliais mezginiais ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Naistė @ 2012 01 24, 16:37)
Niu va, iškankinau. Net nežinau, kodėl man taip sunkiai su juo sekėsi. Gal per daug moheros paskutiniu metu buvo. 100g kid moherio. Ant kūno fotkės nebent kitą savaitę.
user posted image

Pagaliau sugrįžo įkvėpimas, mezgu sau liemenę  thumbup.gif

gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Naistė @ 2012 01 24, 17:37)
user posted image

Pagaliau sugrįžo įkvėpimas, mezgu sau liemenę  thumbup.gif

labai gražu. kokio nr. virbalais mezgėt?
aš dabar šalį mezgu, lėtai, oi lėtai einas, 3,5 numerio virbalai , bet man atrodo kad 100 g bus mažai, mochera su šilku, bet gal tik taip atrodo
Atsakyti
QUOTE(aiwita @ 2012 01 20, 13:02)
Aš labai nemėgstu pradėti naujo darbo. Man baisios dienos būna, kai kažką pabaigiu, o nieko neturiu pradėjusi. Todėl kartais sąmoningai ką nors nedegančio būnu atsidėjusi  blush2.gif  kad nereikėtų kankintis, kai pabaigsiu kitą darbą  ax.gif

O aš galiu kasdien pradėti po naują darbą, man sunkiausia prisiversti pabaigti, kai lieka visai mažai. smile.gif Jei mezgu kitiems, tai užsiprogramuoju ir pabaigiu, bet jei sau... tai šimtai visokių darbų atsiranda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2012 01 25, 15:54)
O aš galiu kasdien pradėti po naują darbą, man sunkiausia prisiversti pabaigti, kai lieka visai mažai.  smile.gif Jei mezgu kitiems, tai užsiprogramuoju ir pabaigiu, bet jei sau... tai šimtai visokių darbų atsiranda smile.gif

Būna taip, kažkaip atrodo, sau... tai palauks.... aš sau nuo lapkričio planuoju, jau tris kartus modelį pakeičiau, bet iki tol kol pradėsiu dar pora darbelių.... kažin, ar nepersigalvosiu ne tik dėl modelio, bet ir dėl siūlų doh.gif
Naiste, smagu, kad įkvėpimas sugrįžo, lauksim liemenės smile.gif
Atsakyti
Mazge1979, virbalai 4 Nr. O liemenė bus jau greitai. Niu va, kai patinka, ką mezgi labai greitai einasi.
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2012 01 17, 23:37)
Man irgi foto nesmirda biggrin.gif liuks sijonas thumbup.gif
O del nenoro,tai tiesiog nemegzk kokia savaite ir vel bus viskas gerai.Tiek daug mezgi,neisivaizduojamais greiciais,truputi gal ''perdegei'' mirksiukas.gif

Va va Naiste, pritariu rasai32 1000 procentų. biggrin.gif Pastaruoju metu tiek grožių DYYYYYYYdeliųųųų parodei, kad gal kokį mažutį mielą greitai numezgamą paimk. O dar padeda pakeitus mezgimą į kokią kitą rankdarbių formą, kad ir trumpam. Pasiuvinėti, su karoliukais pažaisti, galų gale knygą paskaityti. biggrin.gif Arba kitas yra būdas, truputį mazokistinis. Neleisk sau megzti, uždrausk, kokiai savaitei ar keliom. Pamatysi kaip noras grįš mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
naikinam siulus, bet ir kad kojytem butu silta smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image smile.gif
Atsakyti
ingauk, super kojines thumbup.gif
Mano dieta ir galiukų sumezgimas, liemenė, svoris 140 g
user posted image
Megztukas, svoris 170g
user posted image
Atsakyti
anny, oho, kokie piešiniai!!! thumbup.gif blink.gif thumbup.gif nerealiai gražu... wub.gif 4u.gif
Atsakyti