Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlų dieta-4

QUOTE(ingauk @ 2012 01 02, 12:35)
as ir uz dvyguba kaina tokia imciau net smile.gif  mirksiukas.gif

o ir parsiunčia visko ir ivairiais kiekiais ir sudeties (akrilas ir merino vilna ir mocherio)
Atsakyti
QUOTE(AusrinesMama @ 2012 01 02, 00:08)
Išduokit paslaptį, kaip tokius lobius sukaupėt? g.gif  Bene visus išpardavimus aplankėt  lotuliukas.gif ar dar nuo sovietmečio blokados įprotis kaupti juodai dienai liko ?  lotuliukas.gif

Didžiąją dalį paveldėjau, koks trečdalis iš persigalvotų mezginių, kai siūlai netiko susigalvotam daiktui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2012 01 02, 12:51)
o ir parsiunčia visko ir ivairiais kiekiais ir sudeties (akrilas ir merino vilna ir mocherio)

Jau gali šitos "palatos" kaimynes aprūpinti už sutartinę kainą lotuliukas.gif Manau tikrai atsirastų norinčių tau padėti mažinti svorį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aiwita @ 2012 01 02, 14:22)
Jau gali šitos "palatos" kaimynes aprūpinti už sutartinę kainą  lotuliukas.gif Manau tikrai atsirastų norinčių tau padėti mažinti svorį  lotuliukas.gif

tai jau tikrai drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, susiduriau su diiiiidele beda - pritrukau siulu savo mezginiui ir tokios spalvos neberandu doh.gif Gal kuri netycia turi ir gali perleisti - MOROZKO bordo siulai, reiketu kokio matkelio ar bent nepilno ax.gif
Atsakyti
Tai sveikos gyvos. Parodysiu pagaliau sijoną savo. Dar pernai baigtas. 550g Kažkokia lietuviška vilna, neatsimenu pavadinimo. Labai kanda ir smirda smile.gif LAMA gal g.gif
user posted image
O šiap, tai ištiko mane mezgimo krizė. Kankinuosi dabar su megztuku tetai, nelimpa jis man ir viskas. Ir iš vis megzt nebenoriu. Nepatinka man taip. Noriu sau liemenės, dukrom po sarafaną, sesės draugė nori suknelės. O man rankos nekyla doh.gif Ką daryt? Ir siūlai visai nebeįdomūs. Tikiuosi, greitai čia man praeis tas užplaukimas.
Atsakyti
QUOTE(Naistė @ 2012 01 17, 14:29)
Tai sveikos gyvos. Parodysiu pagaliau sijoną savo. Dar pernai baigtas. 550g Kažkokia lietuviška vilna, neatsimenu pavadinimo. Labai kanda ir smirda  smile.gif LAMA gal  g.gif
[url=http://www.radikal.ru]
O šiap, tai ištiko mane mezgimo krizė. Kankinuosi dabar su megztuku tetai, nelimpa jis man ir viskas. Ir iš vis megzt nebenoriu. Nepatinka man taip. Noriu sau liemenės, dukrom po sarafaną, sesės draugė nori suknelės. O man rankos nekyla  doh.gif Ką daryt? Ir siūlai visai nebeįdomūs. Tikiuosi, greitai čia man praeis tas užplaukimas.

Atrodo šiltas sijonas, kaip tik artėjančiai žiemai smile.gif Nuotraukoj nei kanda, nei smirda smile.gif 4u.gif
Žinau, ką reiškia krizė, visi pailsi nuo mano virbalų ... siūlų kamuoliukų.... praeis, bent jau man praeina.... mesk į šoną tą nelimpantį megztuką blush2.gif , imkis sarafano ar suknutės smile.gif g.gif (pas mane guli krizinis megztinis ir šalikas doh.gif , kada nors ateis eilė ir jiems biggrin.gif )
Atsakyti
Tai sveikos gyvos. Parodysiu pagaliau sijoną savo. Dar pernai baigtas. 550g Kažkokia lietuviška vilna, neatsimenu pavadinimo. Labai kanda ir smirda  smile.gif LAMA gal  g.gif

O šiap, tai ištiko mane mezgimo krizė. Kankinuosi dabar su megztuku tetai, nelimpa jis man ir viskas. Ir iš vis megzt nebenoriu. Nepatinka man taip. Noriu sau liemenės, dukrom po sarafaną, sesės draugė nori suknelės. O man rankos nekyla  doh.gif Ką daryt? Ir siūlai visai nebeįdomūs. Tikiuosi, greitai čia man praeis tas užplaukimas.

Man irgi foto nesmirda biggrin.gif liuks sijonas thumbup.gif
O del nenoro,tai tiesiog nemegzk kokia savaite ir vel bus viskas gerai.Tiek daug mezgi,neisivaizduojamais greiciais,truputi gal ''perdegei'' mirksiukas.gif
Atsakyti

Vajeeee... blink.gif Nieko gero... Tiesą sakant man irgi panašiai jau gal savaitę... gal čia mėnulis koks negeras? g.gif Pabaigiau kas pradėta, planų daug, o niekaip negaliu nieko pradėti. Siūlų sočiai, spalvų irgi, bet niekas nelimpa. Atrodo, kad naujus siūlus nusipirkus būtų geriau, bet nuėjus į siūlų parduotuvę man nieko nereikia.
Tai vakar pagaliau pradėjau riešines megzt. Gal įsivažiuosiu
Atsakyti
Naiste, sijonas superinis ir labai tinka.
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, už pagyras ir palaikymą. Turiu iškankinti tą megztuką, nes nepatinka man numest nebaigtą darbą. Neturiu nei vieno pradėto ir padėto smile.gif
Atsakyti
Naiste, labai gražios suknytės mergaičių wub.gif
ir sijonukas thumbup.gif
QUOTE(Naistė @ 2012 01 18, 15:33)
Ačiū, mergaitės, už pagyras ir palaikymą. Turiu iškankinti tą megztuką, nes nepatinka man numest nebaigtą darbą. Neturiu nei vieno pradėto ir padėto  smile.gif

Ir iš kur gi tiek kantrybės semies? tongue.gif
Atsakyti