Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlų dieta-4

Tema aprimusi, tad trumpam pajudinsiu ax.gif Turiu (paveldėjau tiksliau biggrin.gif ) siūlų daaaug, vien naminės vilnos apie 8 kg(ji jau aišku kur bus panaudota), o visa tai maišuose, dėžėse, babinose ir pan. Žodžių manau drąsiai bus vir 50 kg tikrai. Tad registruojuosi prie besilaikančių dietų smile.gif Kadngi jau siūlus naikint pradėjau po truputį dar praeitą žiemą, tad vėliau sudėsiu foto. Šeip nemaniau, kad yra tokia temutė. Bus proga nusipirkti baterijas svarstyklems ir susverti visą lobį :)Nes likučiai pas mane kilograminiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ilgakojuke @ 2012 04 16, 17:58)
Aciu blush2.gif

Ir dar grazuciai -56 g wub.gif
user posted image

Gerai Jums, kai turit daug nauju siulu rolleyes.gif  lotuliukas.gif

O jau grazumas 4u.gif
Atsakyti
Labas, mezgėjėlės 4u.gif
Jei kas turite padovanoti siūlų likučių, mielai paimčiau blush2.gif
Aš Kaune.

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
sveiki, as taip pat ieskau siulu ar ju likuciu (nerimo ir siuvinejimo) - kuo pigiau, labiausiai tinka siauliuose, bet siulykit ivairius variantus.
Atsakyti
Priimkite ir mane į savo gretas. Pasvėriau šiandien savo sankaupas ir pati išsigandau. Žinojau, kad turiu daug siūlų, bet nesitikėjau, kad tiek daug. Viso: 9,184 kg.
Tad bandysiu pradėti kova su jais. Tik pas mane jų dauguma yra galiukais (15-50 gr.), Tai sunkiau naikinasi. Bet bandau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SoftKiss: 08 balandžio 2013 - 08:38
senokai vis pažiūriu pavydžiai kaip dietinatės, o pas mane su dietom prastai-bevalė aš, bevalė... nespėju sunaikint dar mamos nuo jos mezgimo laikų sukaupto turto, o jau ir savojo prisikaupė neįtikėtinas kiekis... bijau svert, daug, du šimtlitriai maišai - priimsit be masės? grubiai bent 20kg bus, sakyčiau ax.gif bet aš stengiuosi, naikinu po biskutį jau. Baiginėju sau megztinuką, dukrai šortukus šiltus nunarpaliojau, norėjo sijono mini, bet kažkaip dar per maža, užlipa jis jailabai aukštai, tai patapo šortukais,reiks pamaivą nufotografuot kada, jau keli galiukai ir išnyko, bet realiai tai dar net nepasijautė kai toks kiekis palėpėj slepiasi doh.gif
Atsakyti
Siulu naikinimas pradetas. Startuoju su 9 kg 184 gr.
Pirmais bandymais sunaikinta: margai kepurytei 80 gr, juodai kepurytei 35 gr.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Laba diena, ieškau matkelio arba nors pusės šių siūliukų New Jazz, vilna. Spalva juoda. Spalvos kodas 1002. Gal kartais turite likutį? Jei kuri galit pagelbėt, į a.ž. parašykit. Ačiū. Kaunas. Iš kitų miestų siųsčiausi:

user posted image
Atsakyti
naikinu ir toliau po truputuka likucius smile.gif
mano paprastutes smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Naistė @ 2012 10 17, 15:56)
Man beviltiška sumažinti atsargas  doh.gif  Pati tai nežinau, kada siūlų parduotuvėj esu buvusi, bet kiti tempia ir tempia. Tai kas spintą susitvarkė ir rado, tai kam kokia močiutė atidavė. O visi pažįstami žino, kad mezgu, tai ir neša man. Reiks kada daryti reviziją iš naujo.

Man tai niekas neatiduoda, as pati niekaip pro sali praeiti negaliu doh.gif
Issirenku modeliuka ka noriu nusimegzti, einu siulu issirinkti, ten tokie groziai nusiperku kuriu ieskojau ir dar kelis papildomai, viena nusimezgu o kiti du laukia eiles, jau taip prikaupiau apie 6 kg. siulu neisivaizduoju kaip save priversti nieko naujo nepirkti g.gif
Papildyta:
QUOTE(ilgakojuke @ 2012 04 12, 13:50)
Nea, be nuotrauku netinka schmoll.gif  biggrin.gif

Fuh, sugalvojau kaip dali siulu sunaikint:
user posted image

Nedaug pas mane tu siulu, bet taip nemegstu likuciu, vis -137 g thumbup.gif

Cia bus mano pirmasis siulu naikinimo modeliukas thumbup.gif Labai grazu 4u.gif
Atsakyti
o aš rodau kaip sunaudojau siūlų likučius blush2.gif
tik šiek tiek didokas gavosi, bet namie sunesiosim blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
As jungiuosi iskart cia, kol didziulio antsvorio neturiu dietintis kad netureciau lotuliukas.gif nes prisiperku vis, o idejos paskuj dingsta ir siulai lieka doh.gif
Atsakyti