Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlų dieta-4

Kokie gražūs darbeliai! thumbup.gif Va jums ir galiukai, likučiai! Tobulai išmąstyta! bigsmile.gif
Atsakyti
Kažkaip nebeatrandu, (o gal ir poprasčiai vakare ieškosi) darbelių iš siūlų likučių temutės.Tai demonstruojuos čia. Nes buvau prisijungus prie jūsų jau senokai, ir susvėrus buvau savo lobius, ir buvau jau kurį laiką fiksavus, kiek numetus to svorio, bet kai pradėjau po trupučiuką, žiūriu vėl kaupti, tai ir nebelindau į šią temelę.. (Nes prisipažįstu, nusidėjau.. ) blush2.gif .. Ir vėl, ar kokia akcija papuldavo, ar taip kokį graželesnį siūliuką rasdavau, tai ir pirkdavau... blush2.gif Ir vėl prisikaupė visokio gėrio, kad baisu jau net ir pajudint viršutinę spintos lentyną... Nugriūt su visa spinta gali.. biggrin.gif Tad nutariau ir vėl po trupučiuką mažint, ir kur tik galiu, naudoju jau vėl tik, turimus ir užslėptus siūliukus. Tad tikslių skaičiukų pasakyt deja negaliu, bet rezultatais keliais pasirodysiu:
Nertos (gal tiksliau apnertos) dėžutės:
user posted image

user posted image
Atsakyti

[/quote]

dodone,ta antroji - nereali!!! :-o O kokiu principu viskas darosi? Neri blyniuka ir po to nebeplatini,o neri cilindru? O kaip vidus? Taip pat ir siunamas ar neriama viskas kartu? Labai grazios dezeles.... smile.gif
Atsakyti
[quote=Abelo,2013 06 11, 22:24]
[/quote]

dodone,ta antroji - nereali!!! :-o O kokiu principu viskas darosi? Neri blyniuka ir po to nebeplatini,o neri cilindru? O kaip vidus? Taip pat ir siunamas ar neriama viskas kartu? Labai grazios dezeles.... smile.gif
[/quote]

Labai gi dėkui už pagyrimus. smile.gif Lygiai taip, kaip sakot, taip ir dariau. Nunėriau reikiamo dydžio blynuką, (nes mat čia apnerta tokia apvali kartoninė dėželė). Vyras prinešė iš darbo, bet be dangtelių, sakau kur gi aš jas dėsiu. Bet va sugalvojau vis tik kaip jas panaudoti.. smile.gif Padariau jas su dangteliais. O ir šiaip labai nemėgstu šiugždančio kartono garso, tai tik dėl tos pat priežasties, ir pamušaliukus įnėriau. smile.gif Nunėrus reikiamą aukštį, atskirai nunėriau siauresnį vidų, įdėjau ir tada, kadangi siūti irgi nemėgstu, tai viską viršuj kartu sunėriau. Va ir gavosi, tokios šaunios, mielos, ir svarbiausia ganėtinai tvirtos dėželės... smile.gif (nes manau be jokio pagrindo, gal nelabai formą laikytų. Na, nebent jau super standžiai nerti reiktų.). smile.gif
Atsakyti
Gal kam pravers paprastute ideja? Paaiskinimai angliskai, bet procesas puikiai iliustruotas nuotraukomis
http://goodknits.com...-hat-ornaments/
Atsakyti
user posted image
user posted image

vat mano toks siulu naikinimas biggrin.gif biggrin.gif (paspaudus ant nuotraukos pasididina wink.gif )
Atsakyti
QUOTE(Almantaitė @ 2013 07 13, 14:09)
vat mano toks

Koks fainas thumbup.gif
Atsakyti
Įlendu ir čia su savo mažu darbeliu. Sumezgiau siūlų likučius į šitą mažiuką megztuką. Tik sagyčių dar neįsiuvau.

user posted image
Papildyta:
dodone, kokia gera idėja apnerti dėžutes thumbup.gif
langana, tokių kepuryčių galima pasiūlyti padaryti mokinukams mokykloje prieš Kalėdas per darbelių pamokas. Būtinai pasinaudosiu 4u.gif
Almantaite, Jūsų kiškutis - super.
Atsakyti
Sugalvojo mano sesutė padėt dietos laikytis ir nunarpliojo visai nemažai bliuzelės airiškų gėlyčių motyvais. Ale pritrūko sad.gif

Gal kas iš kauniečių savo "dietos" atsargose turit senų tarybinių irisų tokios murzinai tamsiai mėlynos, gal net truputį į violetinę jau panašios, spalvos, ir norėtumėt su jais išsiskirt? Užsukčiau į svečius patikrint, ar panaši spalva. Kokių nors etikečių neturim, tad jau tik palyginimo būdu su siūlu / nunerta gėlyte rinktis galima.

Įdedu dar nuotrauką, nors ir visi monitoriai skirtingai spalvas rodo. Vis šis tas apytikslei orientacijai.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amanita: 29 rugpjūčio 2013 - 19:27
Labas, mūsų provincijoj, kaip nekeista, prekiauja tais senoviniais irisais. Turėjau dar močiutės likučių ir tikrai buvau pritrenkta, kai gavau dasipirkt tinkamos spalvos. Pažiūrėsiu, tik nežinau, kada ten būsiu - jei rytoj nenuvyksiu, tai... gal tik ketvirtadienį tada... Na, bus matyt smile.gif
Atsakyti
Nagi smagu smile.gif Jei bus kas nors panašaus -- duok žinią, kurioj ten vietoj ir koks jų darbo laikas (ar kurioj vietoj turguj žiūrėt smile.gif). Jūsų "provincija" kartais pakeliui būna, tai jau patikrinčiau.
Atsakyti
QUOTE(Amanita @ 2013 08 30, 11:13)
Nagi smagu smile.gif Jei bus kas nors panašaus -- duok žinią, kurioj ten vietoj ir koks jų darbo laikas (ar kurioj vietoj turguj žiūrėt smile.gif). Jūsų "provincija" kartais pakeliui būna, tai jau patikrinčiau.

Dukra sekmadienį važiuoja į jūsų miestą, tai galėtų nuvežt. Tik kad spalvą be galo sunku atitaikyt per PC.
Atsakyti