Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlų dieta-4

QUOTE(vija zemaite @ 2014 01 17, 23:27)
man labai patinka tokio stiliaus kvadratai, kazkokia nostalgija, labai fainai naikinat likucius

Man taip pat nuostalgija kvadratams.. aciu uz grazius zodelius
Atsakyti
Kaip sekasi, siūloholikės ? 4u.gif
QUOTE(giluze @ 2011 10 04, 11:11)
Aš  svorį irgi turiu nemažą (32 kg),

Vėl perskaičiavau savo siūlus. biggrin.gif Kai pamačiau, kad šiemet nusipirkau 7,7 kg, labai nustebau. Na, 1 kg iš jų jau sumegztas. ax.gif Bet dar labiau nustebau, kai neradus savo suskaičiuotų/susvertų siūlų sąsiuvinio, persvėriau viską iš naujo ir radau nelabai padidėjusį skaičių, apie 34 kg.
Kad dar susilaikyti nepirkus... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Naistė @ 2011 12 04, 12:24)
Ačiū, mergaitės. Pagaliau turiu suknelės foto. Bet nelabai čia dietai tinka. Kūnui siūlus pirkau, o tik rankovėms mocherytę ėmiau iš sankaupų. Tai tų nuo kūno siūlų liko truputis, vadinasi sudietinta 0 smile.gif
user posted image
user posted image

Man ji nereali. labai, labai. wub.gif
O batai gal ir apmegzti? Ar man tik taip atrodo?
Atsakyti
Išbandžiau Vernito knatus (nuo senų laikų mėtėsi 2 matkeliai). Galvojau, pasidarysiu rankinę mezginiams susideti ir tuo pačiu santaupas sumažinsiu. Didelis mezginys susivėlė tikrai gražiai ir lygiai, bet susitraukė dvigubai doh.gif . Matyt, per karštai vėliau... Liko vaikiška rankinė, kurią mielai kam nors padovanočiau. Gal atsiras mamytė, kuri norėtų pabaigti krepšelį savo dukrytei (pritaisyti rankenas ir papuošti aplikacijomis ar siuvinėjimu). Vilnius
Prieš vėlimą
user posted image

ir po...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2015 05 12, 08:38)

Papasakokite, prašau, kaip vyksta vėlimo procesas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2015 05 16, 09:49)
Papasakokite, prašau, kaip vyksta vėlimo procesas?  4u.gif

Imeti i skalbimo masina ir nustatai rezima 60 (arba 40) laipsniu, priklausomai kiek norite suvelti . Tai ir visas procesas . Si karta, panasu, kad 60 buvo per daug
Atsakyti
Kadangi metu begyje planuojame keisti gyvenamaja vieta, pagalvojau, kad kraustantis viena pleda pasiimti bus patogiau, nei n maisu su visokiais siulu likuciais. Todel pradejau ilgalaiki mazu kamuoliuku naikinimo projekta smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2015 06 14, 14:56)
Kadangi metu begyje planuojame keisti gyvenamaja vieta, pagalvojau, kad  kraustantis viena pleda pasiimti bus patogiau, nei n maisu su visokiais siulu likuciais. Todel pradejau ilgalaiki mazu kamuoliuku naikinimo projekta smile.gif
user posted image

puiki mintis smile.gif
reiketu ir man taip padaryti,nes siulai su maisais nebetelpa biggrin.gif
Atsakyti
Vel "judinu" tema smile.gif Daviau sau zodi, kad nebepirksiu nauju siulu, kol nesumegsiu bent 2/3 turimu (isimtis-uzsakymai). Kol kas zodzio laikausi ir mazinu turimas atsargas. Siulai On linie Java pilki (nesugebejau su sitais siulais susidraugauti, todel dariau mixa) ir babininiai t.melyni-italiska pusvilne. Dietos rezultatas -360 g ir be gailescio ismestas visai mazytis likes kamuoliukas smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2015 06 21, 11:22)
Vel "judinu" tema smile.gif Daviau sau zodi, kad nebepirksiu nauju siulu, kol nesumegsiu bent 2/3 turimu (isimtis-uzsakymai). Kol kas zodzio laikausi ir mazinu turimas atsargas. Siulai On linie Java pilki (nesugebejau su sitais siulais susidraugauti, todel dariau mixa) ir babininiai t.melyni-italiska pusvilne. Dietos rezultatas -360 g ir be gailescio ismestas visai mazytis likes kamuoliukas smile.gif
user posted image

Vikse thumbup.gif

As tau i kompanija, irgi pradejau megztuka-uzmestuka. ziuresiu kas gausis.
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2015 06 14, 15:56)

Pasirodo, nerti vašeliu iš storokų siūlų nebuvo pats geriausias sprendimas. Gaunasi kilimas, o ne pledas. Storas ir standus, nors ir vašelis didelis, ir nėriau laisvai. Todėl išardžiau ir pradėjau virbalais ripsu-minkšta, puru, jauku...

user posted image

O čia dar kaip tik ir superinė siūlų surišimo pamokėlė pasitaikė...
http://www.garnstudi...ideo.php?id=490
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viksė: 21 birželio 2015 - 14:49

Gal atsiras norinčių 2017 m kartu laikytis siūlų dietos?  :)​ 

Atsakyti