QUOTE(JusRuMa @ 2011 12 15, 11:50)
sveikos, dariau iš praeitos laidos šokolado plytą. Viskas būtų buvę puiku, jei ne baltas šokoladas. Jis pakaitintas sušoko į guzą, tapo tarsi tiršta manų košė
Kame reikalas? Naudojau Princo šokoladą.
Padėtį gelbėjau apšlakstydama pienišku šokoladu. Buvo labai skanu

Padėtį gelbėjau apšlakstydama pienišku šokoladu. Buvo labai skanu

Baltas sokoladas yra tirstesnis nei pieniskas ar juodas. Tad ji tik aptirpdau, po to isjungusi ugni maisau, kol istirpsta. Jei jau labai susoka, tai idedu siek tiek sviesto arba grietineles ipilu.
Siandien megos rimi pirkau "juodojo" cukraus. Dabar jam akcija, 500 g- 6,50 lt.