Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" gerbėjos 5 tema

Kartais buna tokio cukraus Marc's&Spencer smile.gif ir jis tikrai skiriasi nuo paprasto rudo cukraus.
Atsakyti
QUOTE(gladiole @ 2011 12 12, 21:34)
Kartais buna tokio cukraus Marc's&Spencer smile.gif ir jis tikrai skiriasi nuo paprasto rudo cukraus.

Tai melasa (angl. molasses) - saldus klampus skystis, gaunamas perdirbant cukrinius runkelius ar cukranendres į cukrų. Lietuvoj nėr labai populiarus, o užsieny dažnai dedamas į kepinius, suteikia jiems tamsią spalvą.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 12 12, 22:13)
Tai melasa (angl. molasses) - saldus klampus skystis, gaunamas perdirbant cukrinius runkelius ar cukranendres į cukrų. Lietuvoj nėr labai populiarus, o užsieny dažnai dedamas į kepinius, suteikia jiems tamsią spalvą.

user posted image


Bet ten ne skystis buvo g.gif tačiau spalva tai tokia pat biggrin.gif Jis toks šlapiais guzais sulipęs, minkyti imanoma būtų ax.gif
Atsakyti
merginos,as siandien prismoj pirkau ta cukru smile.gif
Atsakyti
Aš nusipirkau to ''juodo'' cukraus IKI, apie 8lt už 500g mokėjau. Žadu savaitgalį išbandyti svogūnų uogienę smile.gif
Atsakyti
Jau ne pirmą kartą kepu Beatos nesaldžius pyragus. Vienas vegetariškas, kitas su kumpiu, o trečias mano improvizacija(nuotraukoje nepavaizduotas. Su varške, giretinėle, kiaušiniu ir džiovintais pomidorais bei bazilikais) Be galo skanus užkandis! Receptas nurodytas čia: http://www.beatosvir...-ir-pomidorais/
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pupa*uoga @ 2011 12 13, 22:16)
Aš nusipirkau to ''juodo'' cukraus IKI, apie 8lt už 500g mokėjau. Žadu savaitgalį išbandyti svogūnų  uogienę  smile.gif

Tai svogūnų uogienei visai nemaišo normalus cukrus:) Beje, iš raudonųjų svogūnų gaunasi gražesnė džemo spalva.
Svogūnų džemas nerealiai skaniai "eina" su kepenėlių paštetu smile.gif
Atsakyti
Kaip tik Rimi laikraštyje mačiau nerafinuoto rudojo cukraus. Akcija - 5,99 Lt. Gal čia tas?
Atsakyti
4u.gif išbandžiau Florentinus wub.gif
user posted image
Atsakyti
Na, ir kaip?? Atrodo tai labai niam niam smile.gif

Aš irgi kai galiu visada žiūriu Beatos laidą. Neseniai pagalvojau, kad turbūt nelb yra ir buvo per LT kanalus kulinarinių laidų, kur gamintų paprastą ir nesunkiai pagaminamą, ne per daug gurmanišką maistą. Visi kažkaip vis stengdavosi kuo įmantriau - o lietuviams tiesiog trūko to paprastumo smile.gif Juk paprastume genialumas!


QUOTE(*MONAMI* @ 2011 12 14, 12:55)
4u.gif  išbandžiau Florentinus  wub.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(pupa*uoga @ 2011 12 13, 21:16)
Aš nusipirkau to ''juodo'' cukraus IKI, apie 8lt už 500g mokėjau. Žadu savaitgalį išbandyti svogūnų  uogienę  smile.gif


Yra jo ir maximose, 500 g - 8 lt su kazkiek centu.
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2011 12 14, 11:55)
4u.gif  išbandžiau Florentinus  wub.gif

wub.gif Patiko? darbai sklandziai ejosi? ax.gif
Atsakyti