Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" gerbėjos 5 tema

QUOTE(*MONAMI* @ 2011 12 14, 11:55)
4u.gif  išbandžiau Florentinus  wub.gif

Negaliu pasigaminti verysad.gif , vakar perlekiau salia namu parduotuves, niekur nebuvo siu "sausu pusryciu". Deficitu tapo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Ange_ @ 2011 12 14, 15:20)
Na, ir kaip?? Atrodo tai labai niam niam smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif skanu

QUOTE(FoxLady @ 2011 12 14, 16:18)
wub.gif Patiko? darbai sklandziai ejosi? ax.gif

thumbup.gif tikrai skaunu,labai greitai viskas pasidarė,tik svarbiausia nepadauginti kondensuoto,kaip ir rašo Beata turi būti vos vos sulipę,pradžioj per daug kondensuoto įpyliau tai neiškepė,o degė kondensuotas ir klampu buvo blush2.gif

QUOTE(Ingada @ 2011 12 14, 16:21)
Negaliu pasigaminti  verysad.gif , vakar perlekiau salia namu parduotuves, niekur nebuvo siu "sausu pusryciu". Deficitu tapo. biggrin.gif

gali būt,aš turėjau vokiškų parsivežusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2011 12 13, 21:54)
Jau ne pirmą kartą kepu Beatos nesaldžius pyragus. Vienas vegetariškas, kitas su kumpiu, o trečias mano improvizacija(nuotraukoje nepavaizduotas. Su varške, giretinėle, kiaušiniu ir džiovintais pomidorais bei bazilikais) Be galo skanus užkandis! Receptas nurodytas čia: http://www.beatosvir...-ir-pomidorais/
user posted image

žadėjau seniau išbandyti. Bet šį savaitgalį būtinai smile.gif

tiesa, kokią tešlą naudoji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocetė: 14 gruodžio 2011 - 20:45
QUOTE(FoxLady @ 2011 12 14, 17:18)
wub.gif Patiko? darbai sklandziai ejosi? ax.gif

Mes ir su vaikais šiandien kepėm, tai viskas tiesiog super gavosi, užtrukom lygiai 30min su užmaišymu ir iškepimu 30 skardų biggrin.gif
O man nebuvo per daug kondensuoto pieno, dėjau pagal receptuką: 250gr sneksų ir 1 indelis kondensuoto mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ritule @ 2011 12 13, 15:13)
merginos,as siandien prismoj pirkau ta cukru smile.gif

Ačiū Ritule, jau nulėkiau ir nusipirkau lygiai toks pats tas cukrus 4u.gif O maximoj, Rimi ir IKI kiek žiūrėjau, tai tokio nepačiau. Pakelis kietas kaip šlapias suspaustas smėlis.
Atsakyti
sveikos, gal kas gali imesti Beatos moliugu sriubos su manu kruopomis recepta?
Atsakyti
sveikos, dariau iš praeitos laidos šokolado plytą. Viskas būtų buvę puiku, jei ne baltas šokoladas. Jis pakaitintas sušoko į guzą, tapo tarsi tiršta manų košė doh.gif Kame reikalas? Naudojau Princo šokoladą.
Padėtį gelbėjau apšlakstydama pienišku šokoladu. Buvo labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes. Vakar kepiau Beatos trupinini obuoliu pyraga. Labai skanus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JusRuMa @ 2011 12 15, 11:50)
sveikos, dariau iš praeitos laidos šokolado plytą. Viskas būtų buvę puiku, jei ne baltas šokoladas. Jis pakaitintas sušoko į guzą, tapo tarsi tiršta manų košė doh.gif  Kame reikalas? Naudojau Princo šokoladą.
Padėtį gelbėjau apšlakstydama pienišku šokoladu. Buvo labai skanu thumbup.gif

baltas šokoladas "jautresnis" už pienišką, greičiau svyla, geriausia jį lydyti vandens vonelėje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2011 12 14, 20:34)

O man nebuvo per daug kondensuoto pieno, dėjau pagal receptuką: 250gr sneksų ir 1

Bet per laida sake lyg 500 g., tai idomu kaip cia yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2011 12 15, 17:14)
Bet per laida sake lyg 500 g., tai idomu kaip cia yra g.gif

Manyčiau, kad 250gr, nes man 500 gr neišsimaišytų, liktų labai sausi. Nežinau, man super gavosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulčia trupinėlis @ 2011 12 15, 15:34)
baltas šokoladas "jautresnis" už pienišką, greičiau svyla, geriausia jį lydyti vandens vonelėje  4u.gif

Aš ir lydžiau būtent vandens vonelėje. Gal per karšta jam buvo, reikėjo trumpiau?
Atsakyti
QUOTE(JusRuMa @ 2011 12 15, 17:53)
Aš ir lydžiau būtent vandens vonelėje. Gal per karšta jam buvo, reikėjo trumpiau?

aš ryt mėginsiu baltą Schogetten'ą lydyt, dar nebandžiau su tokiu, matysim, kas gausis, bet darysiu kaip visad - nelauksiu, kol visi gabaliukai pilnai ištirps, kai jau didžioji dalis išsilydys, tada išjungsiu ir maišysiu, kol ištirps blush2.gif
Atsakyti