QUOTE(Agneškė @ 2012 02 12, 11:34)
500g. miltu
7g. sausu mieliu
2 š. cukraus
1,5 a.š. druskos
350ml. vandens
4 š. aliejaus
Vandenį sumaišyti su aliejumi ir pilti ant sausų ingridientų ir minkyti, šiaip aš pati cukraus dedu mažiau ir miltu iš akies. O kai jau tešla pakyla galima dėti ant picos ką tik mėgstate. Labai skanus padas gaunasi. Aš pati dažnai kepu, per gimtadienius supjaustau mažais gabaleliais ir dedu ant stalo mažus picos užkandukus. Beja tešla šaldytuve esu laikusiu pora paru, tai jai nieko nenutiko. Šiaip man skaniausia tešla yra tada kai užminkoma ryte, per dieną pastovi, o vakare kepama pica. Iš tos pačios tešlos galima kepti ir bulkutes, tik tada reikia daugiau cukraus įdėti.
7g. sausu mieliu
2 š. cukraus
1,5 a.š. druskos
350ml. vandens
4 š. aliejaus
Vandenį sumaišyti su aliejumi ir pilti ant sausų ingridientų ir minkyti, šiaip aš pati cukraus dedu mažiau ir miltu iš akies. O kai jau tešla pakyla galima dėti ant picos ką tik mėgstate. Labai skanus padas gaunasi. Aš pati dažnai kepu, per gimtadienius supjaustau mažais gabaleliais ir dedu ant stalo mažus picos užkandukus. Beja tešla šaldytuve esu laikusiu pora paru, tai jai nieko nenutiko. Šiaip man skaniausia tešla yra tada kai užminkoma ryte, per dieną pastovi, o vakare kepama pica. Iš tos pačios tešlos galima kepti ir bulkutes, tik tada reikia daugiau cukraus įdėti.
As irgi kepu picas pagal Beata, bet man ne kiek padas, o padazas laaabai patiko
