Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" gerbėjos 5 tema

Jei nori neieskoti receptu, gali susirasyti.
o jei neina tv per interneta ziuret, tai gal per mozila, chroma, ar dar kazkur bandyti, nes rodo gerai..

Snd pusryciams dariau, benedikto kiausiniai is 1 kn 28psl, skanu, neblogas, tik tas padaziukas, kazkaip susitrauke, paskui vel tokia majonezo tirstumas-vienalytis buvo..
man patiko, skanu, ir siaip jei norisi nustebinti svecius, sociais pusryciais, o jie tikrai sotus, kaip tik.
tik ideja tokia, kad patogiau valgyti, reiktu bandele ant virsaus deti, kaip hamburgeri..
esu valgiusi, toki varianta pas amerikonus, tai jie ne padaziuka dejo, o suri, ir bandeles sviestuku tepe.. kiausini, kepe ant keptuves, zodziu ir, kas patogu kas greitai smile.gif

2 tokius suvalgai ir buna sotu sotu..
Atsakyti
Oi oi oi kaip susinervinau! Siandien ryte per emigrantas.tv ziurejau laida, labai patiko receptai, prisedau uzsirasyti receptus, o laida isimta!!! doh.gif Tema buvo - vakariene per pusvalandi. Gal zinot kur situs gauti?

O kaip ieskoti tu laidu per chroma? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2012 02 05, 16:05)
Oi oi oi kaip susinervinau! Siandien ryte per emigrantas.tv ziurejau laida, labai patiko receptai, prisedau uzsirasyti receptus, o laida isimta!!! doh.gif  Tema buvo - vakariene per pusvalandi. Gal zinot kur situs gauti?

As per tv3.play ziuredavau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2012 02 05, 17:06)
As per tv3.play ziuredavau  mirksiukas.gif

As irgi anksciau per ten ziuredavau, bet dabar jau kokie keli menesiai, kaip neimanoma ten ziureti. Trukineja kas kelios sekundes doh.gif Ir siandien paziurejau ten. Visos laidos sudetos, bet ziuret neina doh.gif
Atsakyti
nu va sudedu, blush2.gif
mano sekmadienis..
mano pusryciai benedikto kiausiniai 28 psl
user posted image
bet reiktu bandeles is virsaus, kad butu kaip hamburgeris
siek tiek, pakeite struktura, tingejau maisyt ilgiau valgyt labai norejau biggrin.gif siek tiek sutrauke, bet zinau, kad pamaisius, paskui taip nebuvo

pietus perliniu kruopu ir baravyku sriuba 98psl
user posted image
baravykai prabanga, buvo visai kiti saldyti grybai

piemenu pyragas vakarienei 118psl
user posted image
bulviu kose su troskinta mesyte, kazkas panasaus kaip zemaiciu blynai..

per chroma, kaip per mozila, ar opera ir tt.

Papildyta:
QUOTE(pepilota @ 2012 02 05, 16:05)
Oi oi oi kaip susinervinau! Siandien ryte per emigrantas.tv ziurejau laida, labai patiko receptai, prisedau uzsirasyti receptus, o laida isimta!!! doh.gif  Tema buvo - vakariene per pusvalandi. Gal zinot kur situs gauti?

receptai

as kalbu apie beata, tai nuoroda ikeliau

Papildyta:
QUOTE(pepilota @ 2012 02 05, 18:40)

reikia tureti labai gera interneta, bet ir nesupratau, "vyno kelia" tik reklamuoja...
Papildyta:
zodziu is 3 karto pavyko perziureti 1 laida be priekaistu..
reikia gero interneto.. neapkrauti kitais psl. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganiukstiene: 05 vasario 2012 - 23:40
Gal kuri nors esate kepusi kugelio pusbrolį iš antros knygos? Galvoju kepti rytoj, bet visada rūpi kitų atsiliepimai smile.gif

QUOTE(raganiukstiene @ 2012 02 02, 23:25)
68psl
burokeliu ir tuno misraine, kaip tik ragauju skanu..
alyvuogiu nedejau...

Šitą mišrainę darome gan dažnai, labai skanus tas derinys- tuno su burokėliais. Alyvuogių dedame visada, tik ne visada žalių, man skaniau su juodom. Dar, ko gero, vietoj alyvuogių čia kaparėliai labai tiktų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 06 vasario 2012 - 11:14
QUOTE(raganiukstiene @ 2012 02 05, 23:52)
nu va sudedu,  blush2.gif
mano sekmadienis..
mano pusryciai benedikto kiausiniai 28 psl

Olandiškas padažas nelabai pavyko? Svarbiausia, kad viskas, ką maišai, būtų vienodos temperatūros ir viską reikia daryti pamažu ir tolygiai. Jis toks naminis majonezas ir tiek, bet priduoda išskirtinumo tiems kiaušiniams.
Man irgi patinka tie benedikto kiaušiniai, bet daug terlionės su jais: vienu metu ir duona skrudint, ir šoninę apkept, ir kiaušinius nepervirt ir dar padažą susimaišyt...
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2012 02 06, 11:34)
daug terlionės su jais: vienu metu ir duona skrudint, ir šoninę apkept, ir kiaušinius nepervirt ir dar padažą susimaišyt...

drinks_cheers.gif as vien del to, neprisiruosiu ju isbandyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2012 02 06, 12:13)
Gal kuri nors esate kepusi kugelio pusbrolį iš antros knygos? Galvoju kepti rytoj, bet visada rūpi kitų atsiliepimai smile.gif
Šitą mišrainę darome gan dažnai, labai skanus tas derinys- tuno su burokėliais. Alyvuogių dedame visada, tik ne visada žalių, man skaniau su juodom. Dar, ko gero, vietoj alyvuogių čia kaparėliai labai tiktų smile.gif

As esu kepusi ax.gif Visai patiko, panasiai kaip ir kugelis, tik maziau terliones, ir bulves sutarkuotos kad stambiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2012 02 06, 12:34)
Olandiškas padažas nelabai pavyko? Svarbiausia, kad viskas, ką maišai, būtų vienodos temperatūros ir viską reikia daryti pamažu ir tolygiai. Jis toks naminis majonezas ir tiek, bet priduoda išskirtinumo tiems kiaušiniams.
Man irgi patinka tie benedikto kiaušiniai, bet daug terlionės su jais: vienu metu ir duona skrudint, ir šoninę apkept, ir kiaušinius nepervirt ir dar padažą susimaišyt...

buvo taip, kad sumaisiau, gerai, kaip majonezas, tada duona skrudinau ir kiausinius gaudziau, o paskui dar pasildyti uzdejau ir gavosi, kas matosi..
gal reikejo ilgiau pasildyti ir pamaisyti.

terliones biggrin.gif 4 degikliu reikia, 1 kiausiunius, 1 mesytei 1 padazui 1 duonai..
bet labai riebus padaziukas.. labai soti koloriju bomba, nesivaikau ju, bet riebu ...
Atsakyti
Labai geru pasiulymu, kaip palengvinti darba darant benedikto kiausinius pasiule vienas italas Maiklas Chiorello. Kiausinius deda po 2 vienetus i keramikinius indelius (pas Beata laidose budavo kartais tikie nedidukai apvalus, kremui bliure gaminti naudojami) statomi i neauksta keptuve su verdanciu vandeniu ir uzdeengiami dangciu. Verdami 6-7 min. Padazas taip pat gerokai supaprastinamas. I plaktuva kokteiline dedasi 2 pilni kiausiniai, ispaudziama citrinos sulciu, sviestas ikaitinamas perpus skiestas su alyvuogiu aliejumi, ir pamazu supilamas i plakamus kiausinius. Dedami atitinkami prieskoniai, dabar nepamenu. Zodziu karsti riebalai kiausini nupliko o citrina neleidzia jo sutraukti. Tada padazas pilamas i termosa, kad neatsaltu. Visa kita, kaip priklauso biggrin.gif
Bet tokiu tempu pilnai imanoma viska padaryti laiku ir nebijoti, kad nepavyks bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif

Pirma karta savo gyvenime kepsiu pica. Su mielemis reikalo is viso nesu turejusi. Susiruosiau is vakaro pasidatyti tesla, kad rytoj greita vakariene butu, tik dabar iskilo klausimas: kiek laiko galiu padaryta tesla saldytuve laikyti? Para laiko galima? Ar pries dedant i saldytuva nors kiek reikia siltai palaikyti? Is Beatos supratau, kad is karto i saldytuva det.

Dekoju is anksto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pepilota: 07 vasario 2012 - 17:05