Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" gerbėjos 5 tema

Nebeleido koreguot, tai p.s.
daroma virtuviniu kombainu riesutus susmulkinus pilam miltus su kep.milteliais, cukru, sviesta, malam iki trupiniu, imaisom kiausus, formuojam desra, ja i maistine plevele, i saldytuva valandai, pjaustom riekelem, ant virsaus dedam norima skanesta ir kepam 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GabiSima: 20 vasario 2012 - 14:13
aš picą pagal Beatą bandžiau ne kartą, mums labai patiko, reikės ir Oliverio receptą išbandyt.... palyginimui...

merginos, gal girdėjot, kada trečioji Beatos knyga išeis, juk lyg vasarį buvo kalbėta ar ne.... g.gif
Atsakyti
Mano dukrai labai patinka Beatos vaikiska pica is antros knygos 210 psl. Ji gaunasi storesne ir slapesne, mat paprastai as picas darau plonas ir ant zalios teslos dedu priedus, o tada kepu. O vaikiskos picos paplotys iskepamas keptuveje be riebalu, o ant virsaus ko sirdis geidzia smile.gif as tai prisikepu daugiau ir saldymo kameroj uzsaldau, kad maniske pati grizus is mokyklos galetu issitraukti ir skanesta pasikept biggrin.gif
Atsakyti
O ar esate ragavusi picos padą pagal Oliverį? Labai įdomus būtų palyginimas, jei ragavot abu smile.gif Nes Oliverio padas- man tobulas, pagal kitokius receptus seniai picų nebekepu. Taip ir Beatos receptas liko neišbandytas smile.gif
[/quote]

Na pagal oliverio recepta nesu bandziusi kepti, bet noretusi pameginti, reiks pabandyti kita kart
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2012 02 20, 11:49)
Agneške, Finna labai dėkinga jums už receptus ir patarimus 4u.gif
Tik penktadienį šios picos man taip ir nepavyko dorai iškept... Pirmiausia, tai kaip ir rašiau, man gavos tikrai labai lipnis tešla, apie jokį kočiojimą negalėjo ir būt kalbos, tad dadėjau miltų iš akies, tiek, kad įmanoma buvo išminkyt ir iškočiot. Tik jau tešlos buvo daug biggrin.gif tai nežinau ar taip galima, bet dalį užšaldžiau g.gif na ir iškočiojus kepiau... gavos kietas kietas kaip akmuo, keliavo į konteinery verysad.gif
Tai galvoju ar reikėjo ant žalios tešlos dėt produktus, gal tada nebūtų taip sukepę g.gif
Nes aš maniau iš pradžių išsikepsiu padą, o tada uždėsiu produktus ir tik trumpai pakepsiu kol jie sušils ir sūris išsilydys...

Va miltu ir as daugiau dedu, kazkaip sunkiai draugauju su mielinem teslom doh.gif Bet as irgi viska dedu ant zalios, dar subadyt sakute lyg reik, o padazu istepu ir suriu apibarstau iki paciu krastu, nemegstu suskrudusiu, sukietejusiu picos krastu smile.gif
Kita kart pavyks mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
sauluze,
gal per ilgai pakepei, paploti, po to pabandymui galejai, kad ir pomidoru padazo krasto uztepti po 20 min paziuret kas gavosi, suminkstejo ar ne.

sausainiai skaniai atrodo,

beatos man knygu turinys labai nepaotinka, nes kai reikai kokio 1 recepto kiekviena lapa pervesrt turiu, kol surasiu ko ieskau.
Atsakyti
Dariau šiandien maltinukus garstyčių padaže. Tik aš dariau, ne kaip recepte nurodyta- su kiauliena ir jautiena, o su malta vištienos file- gavosi puikūs. Padažas koks rolleyes.gif Negėda nei kokį svečią pavaišinti tokiu patiekalu biggrin.gif Tikrai dar bus kartojamas ne kartą smile.gif

QUOTE(Song @ 2012 02 19, 19:03)
Kai kepiau pirmą kartą, padariau klaidą-aklai sekiau Beatos nurodymu "lengvai paplakite grietinę" biggrin.gif Lengvai paplakiau ir gavau skanių blynų tortą, ta prasme, nebuvo standumo, nebuvo tarpelių tarp papločių.
Draugė tortų kepėja patarė grietinę keisti grietinėle, visus kiekius išlaikant tokius pat, ir sekančius kartus gavosi super.  Bet ar tai bus grietinė, ar grietinėlė, išplakti reikia iki standumo

Mano mama, kai kepa savo tradicinį medaus tortą biggrin.gif visuomet pertepimą daro su grietine (30% riebumo), bet ją plaka tikrai gan ilgai, kol gaunasi standus kremas smile.gif

QUOTE(dagli @ 2012 02 20, 15:39)
merginos, gal girdėjot, kada trečioji Beatos knyga išeis, juk lyg vasarį buvo kalbėta ar ne....  g.gif

Aš kažkur girdėjau ar skaičiau, kad trečia knyga išeis prieš Kalėdas, bet gal čia tiesiog VBS agentūros duomenys biggrin.gif Labai laukiu trečios knygos ax.gif

QUOTE(raganiukstiene @ 2012 02 20, 21:53)
beatos man knygu turinys labai nepaotinka, nes kai reikai kokio 1 recepto kiekviena lapa pervesrt turiu, kol surasiu ko ieskau.

Man knygų turiniai irgi painūs doh.gif
Atsakyti
Gal žinote blynų su sviestu, citrina ir cukrumi receptą?
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2012 02 21, 11:37)
Gal žinote blynų su sviestu, citrina ir cukrumi receptą?

as supratau, kad tai tik priedai. biggrin.gif uzklausk ten.
nors jau ten ir kometuoja biggrin.gif

as mielinius kepu. 86 psl
Atsakyti
Merginos parašykit tikslų receptuką mielinių blynuku, kur dedasi virtos bulvės ;D draugė labai išgyrė, sakė nerealiai skanu.. O aš paskolinau knygutę savo ir esu be recepto, o intere niekur neradau. Būsiu labai dėkinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiukstiene @ 2012 02 21, 11:43)
as supratau, kad tai tik priedai. biggrin.gif uzklausk ten.
nors jau ten ir kometuoja biggrin.gif

as mielinius kepu. 86 psl

O kur sviestą dėti? bigsmile.gif g.gif labai skambiai tie blynai atrodo, bet daug klausimų kyla biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2012 02 20, 22:27)
Man knygų turiniai irgi painūs doh.gif

Pasidalinsiu patirtimi biggrin.gif Kad surast greit ir ko reikia, susižymėjau naudojamus receptus vienoje pusėje lipniomis spalvotomis juostelėm, susirašius pavadinimus. Va, pakartosiu fotkę su medaus tortu, matosi. Visada viską staigiai susirandu, nereikia vartyti smile.gif

user posted image

Atsakyti