Dariau šiandien maltinukus garstyčių padaže. Tik aš dariau, ne kaip recepte nurodyta- su kiauliena ir jautiena, o su malta vištienos file- gavosi puikūs. Padažas koks

Negėda nei kokį svečią pavaišinti tokiu patiekalu

Tikrai dar bus kartojamas ne kartą
QUOTE(Song @ 2012 02 19, 19:03)
Kai kepiau pirmą kartą, padariau klaidą-aklai sekiau Beatos nurodymu "lengvai paplakite grietinę"

Lengvai paplakiau ir gavau skanių blynų tortą, ta prasme, nebuvo standumo, nebuvo tarpelių tarp papločių.
Draugė tortų kepėja patarė grietinę keisti grietinėle, visus kiekius išlaikant tokius pat, ir sekančius kartus gavosi super. Bet ar tai bus grietinė, ar grietinėlė, išplakti reikia iki standumo
Mano mama, kai kepa savo tradicinį medaus tortą

visuomet pertepimą daro su grietine (30% riebumo), bet ją plaka tikrai gan ilgai, kol gaunasi standus kremas
QUOTE(dagli @ 2012 02 20, 15:39)
merginos, gal girdėjot, kada trečioji Beatos knyga išeis, juk lyg vasarį buvo kalbėta ar ne....
Aš kažkur girdėjau ar skaičiau, kad trečia knyga išeis prieš Kalėdas, bet gal čia tiesiog VBS agentūros duomenys

Labai laukiu trečios knygos
QUOTE(raganiukstiene @ 2012 02 20, 21:53)
beatos man knygu turinys labai nepaotinka, nes kai reikai kokio 1 recepto kiekviena lapa pervesrt turiu, kol surasiu ko ieskau.
Man knygų turiniai irgi painūs