Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" gerbėjos 5 tema

Ale tikrai maximoj tik perkant internetu blink.gif Bus mane blogai informavus drauge...
Atsakyti
Dariau Beatos silkės tortą pagal receptą iš kalendoriaus. Man ir svečiams nelabai patiko, tikrai daugiau nedarysiu. Gaunasi atsegama torto forma, tikrai labai daug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2012 04 10, 13:41)
Dariau Beatos silkės tortą pagal receptą iš kalendoriaus. Man ir svečiams nelabai patiko, tikrai daugiau nedarysiu. Gaunasi atsegama torto forma, tikrai labai daug smile.gif

O kas netaip,riebus? Man visai nieko jis atrodo,nors po švenčių į silkę žiūrėt nebegaliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aglėja @ 2012 04 11, 13:34)
O kas netaip,riebus? Man visai nieko jis atrodo,nors po švenčių į silkę žiūrėt nebegaliu  biggrin.gif

Riebus ir šaltas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2012 04 11, 14:05)
Riebus ir šaltas smile.gif

D4l riebumo tai galima gal majonezą,jei ten toks yra,neatsimenu jau doh.gif pakeist naturaliu jogurtu,nuims riebumą kažkiek g.gif gal reiks kada pamėgint,kai silkės norėsis biggrin.gif
Atsakyti
Vakar dariau triufelius, iš antrosios knygos, skanu nerealiai, tirpsta burnoje, niam. Kažkada esu valgius pirktinių, buvo labai neskanu, nepatiko, o vakarykščiu rezultatu buvau nustebinta rolleyes.gif. Ir atrodo gražiai, ir darbo mažai. Šiandien vėl kartosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2012 04 11, 13:05)
Riebus ir šaltas smile.gif

nieko ten riebaus nėra, juk grietinės reikia liesos, 15 proc., o varškės pusriebės tik 180 g. Ant tokio kiekio tikrai neriebu. Man jis atvirkščiai, labai gaivus būna, pomidoriukai, liesa grietinė, silke, niam niam smile.gif
Atsakyti
vakar dariau beatos aguonu torta biggrin.gif dariau is puses normos ir taip gan didokas gavosi. man asmeniskai nieko ypatingo g.gif valgyti galima, bet kitakart dar pagalvosiu ar dar karta ji kepti
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2012 04 15, 08:46)
vakar dariau beatos aguonu torta  biggrin.gif  dariau is puses normos ir taip gan didokas gavosi. man asmeniskai nieko ypatingo  g.gif  valgyti galima, bet kitakart dar pagalvosiu ar dar karta ji kepti

Na čia turi būti aguonų mėgėjas smile.gif Man jis vienas iš skaniausių pyragų, kokių esu valgiusi, o tortams ir pyragams esu be gali išranki smile.gif nors aš šį receptą žinojau dar iki Beatos.

Kitas labai skanus yra yra japoniškas obuolių-aguonų tortas, krepamas visai be miltų. Irgi nerealus aguonų mėgėjams.
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2012 04 15, 11:06)
Kitas labai skanus yra yra japoniškas obuolių-aguonų tortas, krepamas  visai be miltų. Irgi nerealus aguonų mėgėjams.


Gal butu galima recepta i AZ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2012 04 15, 11:06)
Kitas labai skanus yra yra japoniškas obuolių-aguonų tortas, krepamas  visai be miltų. Irgi nerealus aguonų mėgėjams.

gal būtų galima gauti šį receptą, labai norėčiau išbandyti?
Beatos aš kepiau aguoninį, mums labai patiko, dar esu kepus ir šioje temoje jau buvome kalbėję apie (atrodo L. Budzeikaitės) aguoninį pyragą su džiovintais abrikosais, receptas buvo Žmonių žurnale.
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2012 04 15, 10:43)
gal būtų galima gauti šį receptą, labai norėčiau išbandyti?
Beatos aš kepiau aguoninį, mums labai patiko, dar esu kepus ir šioje temoje jau buvome kalbėję apie (atrodo L. Budzeikaitės)  aguoninį pyragą su džiovintais abrikosais, receptas buvo Žmonių žurnale.

Aha, Budzeikaitės irgi be galo skanus.

O japoniško obuolių pyrago receptų pilnas internetas - paieškokit per google. Tik nesuprantu, kodėl jis japoniškas... g.gif Aš tai jį radau vienoj knygoj visai kaip ne japonišką biggrin.gif (labai tinka kepti, kai užsistovi obuoliai ir nebeskanūs valgymui - jų jam reikia nemažai)
Atsakyti