Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" gerbėjos 5 tema

QUOTE(-Darateja- @ 2012 04 04, 18:14)
Man pirmoji knyga labiau patinka,negu antroji smile.gif
As ka tik po vakarienes,gaminau keptu morku ir vistienos misraine su ryziais,is pirmosios knygos.Man labai patiko smile.gif

Man si misraine kazkas paprastai tobulo smile.gif Tos keptos morkos duoda visa skoni smile.gif kazkada dariau su moliugu, puikiai tiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 04 04, 17:27)
Bet knygoj nera sito recepto?  g.gif

Cia is Beatos kaledoriaus receptas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Darateja- @ 2012 04 04, 19:00)
Cia is Beatos kaledoriaus receptas smile.gif

Aa, turiu ir sita biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 04 04, 18:27)
Bet knygoj nera sito recepto?  g.gif

taip knygoje nėra jo,radau facebooke smile.gif
Atsakyti
o as kaune, neradau knygu beatos, asortimentas toks skurdus, kad patylesiu. biggrin.gif

sameno knyga ziurejau, bet, kad ten kreveciu reikia, pavarciau ir padejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiukstiene @ 2012 04 04, 23:48)
o as kaune, neradau knygu beatos, asortimentas toks skurdus, kad patylesiu. biggrin.gif

sameno knyga ziurejau, bet, kad ten kreveciu reikia, pavarciau ir padejau biggrin.gif

Tikrai yra. Pvz Eiguliu Iki, Siaures pr smile.gif
Atsakyti
Kepiau vakar keksiukus su „Karvutėmis“ ir kriaušėmis, nežinau, skaniai visai išėjo, bet manau, kad turėjo išeiti geriau... Patyt keksiukai viduje minkšti, bet išorėje tokia kaip plutelė susidarė kieta... Ir šiek tiek saldainiai į apačią subėgo ir sukepė...
Atsakyti
QUOTE(raganiukstiene @ 2012 04 04, 23:48)

Vakar mažiau pirmą Beatos knygą pc SAVAS. Padėtos vos tik įėjus į Rimi parduotuvę. Antros nemačiau, bet gal padėtos knygų skyriuje?? smile.gif
Atsakyti
Siandien kepiau Beatos sokoladaini bigsmile.gif super thumbup.gif jau buvau ragavusi seses kepta, o siandien pati kepiau. Labai skanu. Tik as uztepiau rududu ant viso pavirsiaus.
Atsakyti
QUOTE(aurikyte @ 2012 04 05, 09:46)
Vakar mažiau pirmą Beatos knygą pc SAVAS. Padėtos vos tik įėjus į Rimi parduotuvę. Antros nemačiau, bet gal padėtos knygų skyriuje??  smile.gif

Bet mes kalbam apie IKI -40% kulinarinems knygoms
Atsakyti
QUOTE(raganiukstiene @ 2012 04 05, 14:03)
Bet mes kalbam apie IKI -40% kulinarinems knygoms

Susipainiojau doh.gif Rimi knygom 25% nuolaida o maximoj jei neklystu 30% nuolaida.Aisku ne 40% nuolaidele bet vis sis tas smile.gif
Atsakyti
Maximoj tik perkant internetu, ir tik Vilniuje.. matyt tik Vilnius nusipelne Velykiniu akciju...
Atsakyti