Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" gerbėjos 5 tema

Kokie atsiliepimai apie silkės tortą iš Beatos kalendoriaus? smile.gif Ruošiuosi daryti Velykoms
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2012 04 03, 11:41)
Kokie atsiliepimai apie silkės tortą iš Beatos kalendoriaus? smile.gif  Ruošiuosi daryti Velykoms

Gaminau silkes torta, man patiko, o seima panorejo vietoj duonos deti virteas bulves. Taip buvo skaniau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(avietee @ 2012 04 03, 12:28)
Gaminau silkes torta, man patiko, o seima panorejo vietoj duonos deti virteas bulves. Taip buvo skaniau 4u.gif

Gera mintis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2012 04 03, 13:55)
Gera mintis smile.gif

gal galėtumėte receptėlį įdėti?
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2012 04 03, 09:41)
Kokie atsiliepimai apie silkės tortą iš Beatos kalendoriaus? smile.gif  Ruošiuosi daryti Velykoms

Labai labai skanu, darysiu Velykoms. Tik man asmeniskai skainiau su balta duona nei su juoda, dar nepamaisytu konservuoti kukuruzai..
Atsakyti
Nusipirkau vistik pirma knyga IKI su nuolaida smile.gif vardo dienos proga biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri galėtumėt parašyti keksiukų su karvutėmis ir kriaušėmis receptą? blush2.gif nepavyksta rasti doh.gif

rugiagele26, kokia kaina? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sraigiuss: 04 balandžio 2012 - 10:59
QUOTE(sraigiuss @ 2012 04 04, 11:59)
Gal kuri galėtumėt parašyti keksiukų su karvutėmis ir kriaušėmis receptą?  blush2.gif  nepavyksta rasti  doh.gif

rugiagele26, kokia kaina?  smile.gif

Iprasta kaina 49,99 lt, o isminusuota 23,40 lt, nezinau, siaip 40 % nuolaida, tai turetu man ji kainuot 30 lt, gal ten dar nuo kazko numinusavo, nes pirkau daugiau nei knyga.
Atsakyti
Jo, 30 lt knyga gavosi. Man visai pasirode idomi, ka tik perverciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zivile.simona @ 2012 04 03, 19:35)
gal galėtumėte receptėlį įdėti?

SILKES TORTAS

7- 8 riekės duonos juodos, apipjauti plutą, sulaužyti nedideliais gabalėliais į tortinę, apipilti lydytu sviestu - maždaug 50 gramų.Suspausti rankomis ir dėti į šaldytuvą. Paimti silkės file - 150 - 250 gramų, supjaustyti kubeliais, imti žiupsnį svogūnų laiškų, krapų - smulkiai supjaustyti, berti ant silkės.4 pomidorus įmerkti į verdantį vandenį pusei minutės, išėmus nulupti žievelę, pjaustyti kubeliais pašalinus minkštąją dalį - aš pasidariau mišrainės truputį iš pomidorų minkštimo. Ištirpinti 5 arbatinius šaukštelius želatinos - nubrauktus, užpiliau gal pusę stiklinės vandens, palaikiau, po to ištirpinau ant kaitlentės. Paėmiau pakelį varškės, apie 400 gr. grietinės sumaišiau kitame dubenyje, įpyliau ištirpintą želatiną į tą masę, truputį pipiriukų įbėriau ir vsą tą masę sumaišiau su silke ir daržovėmis, maišiau atsargiai. Šią masę įpyliau ant duonos - ji buvo šaldytuve, gražiai palyginau šaukštu viršu ir tortinę atgal į šaldytuvą, o valgėme pusryčiams. Skanaus!
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 04 04, 15:45)
Jo, 30 lt knyga gavosi. Man visai pasirode idomi, ka tik perverciau smile.gif

Man pirmoji knyga labiau patinka,negu antroji smile.gif
As ka tik po vakarienes,gaminau keptu morku ir vistienos misraine su ryziais,is pirmosios knygos.Man labai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tedžiukė @ 2012 04 04, 17:34)
SILKES TORTAS

7- 8 riekės duonos juodos, apipjauti plutą, sulaužyti nedideliais gabalėliais į tortinę, apipilti lydytu sviestu - maždaug 50 gramų.Suspausti rankomis ir dėti į šaldytuvą. Paimti silkės file - 150 - 250 gramų, supjaustyti kubeliais, imti žiupsnį svogūnų laiškų, krapų - smulkiai supjaustyti, berti ant silkės.4 pomidorus įmerkti į verdantį vandenį pusei minutės, išėmus nulupti žievelę, pjaustyti kubeliais pašalinus minkštąją dalį - aš pasidariau mišrainės truputį iš pomidorų minkštimo. Ištirpinti 5 arbatinius šaukštelius želatinos - nubrauktus, užpiliau gal pusę stiklinės vandens, palaikiau, po to ištirpinau ant kaitlentės. Paėmiau pakelį varškės, apie 400 gr. grietinės sumaišiau kitame dubenyje, įpyliau ištirpintą želatiną į tą masę, truputį pipiriukų įbėriau ir vsą tą masę sumaišiau su silke ir daržovėmis, maišiau atsargiai. Šią masę įpyliau ant duonos - ji buvo šaldytuve, gražiai palyginau šaukštu viršu ir tortinę atgal į šaldytuvą, o valgėme pusryčiams. Skanaus!

Bet knygoj nera sito recepto? g.gif
Atsakyti