
Ale tikrai maximoj tik perkant internetu
Bus mane blogai informavus drauge...

Dariau Beatos silkės tortą pagal receptą iš kalendoriaus. Man ir svečiams nelabai patiko, tikrai daugiau nedarysiu. Gaunasi atsegama torto forma, tikrai labai daug

QUOTE(vvjuka @ 2012 04 10, 13:41)
Dariau Beatos silkės tortą pagal receptą iš kalendoriaus. Man ir svečiams nelabai patiko, tikrai daugiau nedarysiu. Gaunasi atsegama torto forma, tikrai labai daug 

O kas netaip,riebus? Man visai nieko jis atrodo,nors po švenčių į silkę žiūrėt nebegaliu

QUOTE(Aglėja @ 2012 04 11, 13:34)
O kas netaip,riebus? Man visai nieko jis atrodo,nors po švenčių į silkę žiūrėt nebegaliu 

Riebus ir šaltas

QUOTE(vvjuka @ 2012 04 11, 14:05)
D4l riebumo tai galima gal majonezą,jei ten toks yra,neatsimenu jau



Vakar dariau triufelius, iš antrosios knygos, skanu nerealiai, tirpsta burnoje, niam. Kažkada esu valgius pirktinių, buvo labai neskanu, nepatiko, o vakarykščiu rezultatu buvau nustebinta
. Ir atrodo gražiai, ir darbo mažai. Šiandien vėl kartosiu


QUOTE(vvjuka @ 2012 04 11, 13:05)
nieko ten riebaus nėra, juk grietinės reikia liesos, 15 proc., o varškės pusriebės tik 180 g. Ant tokio kiekio tikrai neriebu. Man jis atvirkščiai, labai gaivus būna, pomidoriukai, liesa grietinė, silke, niam niam

vakar dariau beatos aguonu torta
dariau is puses normos ir taip gan didokas gavosi. man asmeniskai nieko ypatingo
valgyti galima, bet kitakart dar pagalvosiu ar dar karta ji kepti


QUOTE(spinsa @ 2012 04 15, 08:46)
vakar dariau beatos aguonu torta
dariau is puses normos ir taip gan didokas gavosi. man asmeniskai nieko ypatingo
valgyti galima, bet kitakart dar pagalvosiu ar dar karta ji kepti


Na čia turi būti aguonų mėgėjas


Kitas labai skanus yra yra japoniškas obuolių-aguonų tortas, krepamas visai be miltų. Irgi nerealus aguonų mėgėjams.
QUOTE(vija @ 2012 04 15, 11:06)
Kitas labai skanus yra yra japoniškas obuolių-aguonų tortas, krepamas visai be miltų. Irgi nerealus aguonų mėgėjams.
Gal butu galima recepta i AZ?

QUOTE(vija @ 2012 04 15, 11:06)
Kitas labai skanus yra yra japoniškas obuolių-aguonų tortas, krepamas visai be miltų. Irgi nerealus aguonų mėgėjams.
gal būtų galima gauti šį receptą, labai norėčiau išbandyti?
Beatos aš kepiau aguoninį, mums labai patiko, dar esu kepus ir šioje temoje jau buvome kalbėję apie (atrodo L. Budzeikaitės) aguoninį pyragą su džiovintais abrikosais, receptas buvo Žmonių žurnale.
QUOTE(dagli @ 2012 04 15, 10:43)
gal būtų galima gauti šį receptą, labai norėčiau išbandyti?
Beatos aš kepiau aguoninį, mums labai patiko, dar esu kepus ir šioje temoje jau buvome kalbėję apie (atrodo L. Budzeikaitės) aguoninį pyragą su džiovintais abrikosais, receptas buvo Žmonių žurnale.
Beatos aš kepiau aguoninį, mums labai patiko, dar esu kepus ir šioje temoje jau buvome kalbėję apie (atrodo L. Budzeikaitės) aguoninį pyragą su džiovintais abrikosais, receptas buvo Žmonių žurnale.
Aha, Budzeikaitės irgi be galo skanus.
O japoniško obuolių pyrago receptų pilnas internetas - paieškokit per google. Tik nesuprantu, kodėl jis japoniškas...

