Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" gerbėjos 5 tema

Ačiū labai visoms už patarimus 4u.gif bandysiu šią savaitę vėl... tikiuosi jau pavyks viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2012 02 20, 22:27)

Aš kažkur girdėjau ar skaičiau, kad trečia knyga išeis prieš Kalėdas, bet gal čia tiesiog VBS agentūros duomenys biggrin.gif Labai laukiu trečios knygos ax.gif

pati paklausiai , pati ir atsakau,kad knygos teks luktelti iki rudens,
taip Beata rašė rolleyes.gif bet aš kažkaip viliuosi, kad gal ir anksčiau išeis, laaabai laukiu.

QUOTE(raganiukstiene @ 2012 02 21, 10:43)
as mielinius kepu. 86 psl

drinks_cheers.gif kaip tik užsimaišiau tešlą, mano šeimynai jie labai patinka.

QUOTE(Song @ 2012 02 21, 11:43)
Pasidalinsiu patirtimi biggrin.gif Kad surast greit ir ko reikia, susižymėjau naudojamus receptus vienoje pusėje lipniomis spalvotomis juostelėm, susirašius pavadinimus.

drinks_cheers.gif aš lygiai t.p pasidarius
Atsakyti
QUOTE(shrekiuke @ 2012 02 21, 11:49)
Merginos parašykit tikslų receptuką mielinių blynuku, kur dedasi virtos bulvės ;D draugė labai išgyrė, sakė nerealiai skanu.. O aš paskolinau knygutę savo ir esu be recepto, o intere niekur neradau. Būsiu labai dėkinga biggrin.gif

mieliniai bulviniai blynai su ikrais.

padarysiu foto

reikia pakrauti biggrin.gif
88psl 2 kn.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganiukstiene: 21 vasario 2012 - 15:32
blynai zadeti..

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganiukstiene: 21 vasario 2012 - 16:20
Gal galite kuri įmesti pašteto receptą iš pirmos knygos, ten reikia šoninės rūkytos ir žalios blush2.gif bloge ne toks kaip knygoje sakė vaišinusi panikė. Būsiu labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2012 02 21, 21:29)
Gal galite kuri įmesti pašteto receptą iš pirmos knygos, ten reikia šoninės rūkytos ir žalios  blush2.gif  bloge ne toks kaip knygoje sakė vaišinusi panikė. Būsiu labai dėkinga  4u.gif

Jei iki rytdienos niekas neparašys, pasistengsiu per pietus perrašyti 4u.gif
O aš pagaliau nusipirkau produktus granolai ir pasidariau. Tai galiu pasakyti, kad nepriekaištingas skonis ir daugiau nepirksiu jokių brangių miusli iš parduotuvės thumbup.gif Vaikui daviau su kefyru paragauti (kurio vieno niekada negeria) - labai skaniai valgė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2012 02 23, 00:17)
Jei iki rytdienos niekas neparašys, pasistengsiu per pietus perrašyti  4u.gif
O aš pagaliau nusipirkau produktus granolai ir pasidariau. Tai galiu pasakyti, kad nepriekaištingas skonis ir daugiau nepirksiu jokių brangių miusli iš parduotuvės thumbup.gif  Vaikui daviau su kefyru paragauti (kurio vieno niekada negeria) - labai skaniai valgė  ax.gif

O granola darei pagal laidos recepta? Nes pati jau kelinta diena galvoju pasigaminti, tiesiog labai megstu miusli
Atsakyti
Aš gaminau granolą iš pirmos knygos. Be galo skani.
Atsakyti
QUOTE(Agneškė @ 2012 02 23, 09:39)
O granola darei pagal laidos recepta? Nes pati jau kelinta diena galvoju pasigaminti, tiesiog labai megstu miusli

QUOTE(vija @ 2012 02 23, 09:49)
Aš gaminau granolą iš pirmos knygos. Be galo skani.

Nemačiau tos laidos, bet ir aš pagal pirmą knygą dariau, tik gvazdikėlių neturėjau. Nors ir kalnas jos gavosi, neišsilaikys ji ilgai pas mus blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2012 02 23, 10:59)
Nemačiau tos laidos, bet ir aš pagal pirmą knygą dariau, tik gvazdikėlių neturėjau. Nors ir kalnas jos gavosi, neišsilaikys ji ilgai pas mus  blush2.gif  biggrin.gif

Aha, gaunasi daug, bet, kita vertus, nematau prasmės jos gaminti keletui kartų. Aš nusipirkau specialiai tokį sandariai uždaroma molinį indą, prikepu pilną ir valgom... kol susivalgo biggrin.gif .. Gi ji gali ir ilgiau pastovėti...

Beje, tinka ant visokių pyragų pabarstyti prieš kepant, pvz obuolių...
Atsakyti
Gal kuri nors esat gaminusi keptos vistos vyniotini is antros knygos ir galit pakomentuot gamybos procesa ir rezultata? g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites kepejeles smile.gif
Tikiuosi, kad galesite man padeti blush2.gif Kadangi as neturiu Beatos receptu knygu nei vienos, sakau gal kuri mergaite geranoriskai arba is atminties gales pagelbeti.
Man labai reiketu receptuko, kaip Beata gamina kepta orkaiteje nugarine su sluoksniuota tesla ant virsaus. Gal kuri zinote toki recepta? Nes drauge minejo, jog jis is Beatos knygos, taciau nesake is kurios...
Na jei kuri pagelbesite-busime Jums labai labai dekingi 4u.gif
Atsakyti