Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" gerbėjos 5 tema

QUOTE(spinsa @ 2011 11 22, 12:57)
is savo patirties pasakysiu - tik nedek kapareliu  biggrin.gif , buvo labai skanu kol neidejau sito s......  viska ismeciau.

gal jų nemėgsti?
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2011 11 22, 12:56)
Gal kuri gaminote lazaniją iš pirmos knygos...  Ar lakštus reikia išvirti?  4u.gif

Kartą dariaus su nevirtais - viskas ok, tik krašteliai kietesni buvo. Dabar kiek darau tai truputi apverdu, bet iki galo neisverdu. Man taip labiau patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2011 11 22, 12:56)
Gal kuri gaminote lazaniją iš pirmos knygos...  Ar lakštus reikia išvirti?  4u.gif

Aš dariau lazaniją iš jos laidos, turbūt ta pati bus g.gif Tai neviriau, pati Beata per laidą minėjo, kad nereik jų virt, nes padažas jos labai geras. Ir tikrai labai gerai gavos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 11 22, 15:01)
gal jų nemėgsti?

as juos pirmakart gyvenime nusipirkau gaminant siuos pyragelius, ne karto ju neteko valgyt, tikiuosi kad ir neteks....
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 11 22, 14:21)
as juos pirmakart gyvenime nusipirkau gaminant siuos pyragelius, ne karto ju neteko valgyt, tikiuosi kad ir neteks....

o man jie wub.gif primena juodos duonos skonį wub.gif išties toks specifinas fainas dalykas biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=Finna,2011 11 18, 14:49]
Virėm vakar Greitą pomidorų sriubą. Labai skani, labai mėgstam pomidorų sriubas, seniau dažnai virdavau žieminę pomidorų sriubą iš pirmosios Beatos knygos, tai šita beveik tokia pati, tik su grietinėle ir naudojamų produktų proporcijos mažesnės smile.gif Tiesa, žieminę virdavau su "Passata", o į šitą dedasi savo sultyse konservuoti pomidorai.

labai super sriubyte, siandien isbandziau pietums thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ir as noreciau jungtis i Jusu buri, nes maximoj per jamam nusipirkau II Beatos knyga vos uz 30 lt thumbup.gif , gaila kad I nebebuvo..

Tai vakar isbandziau kugelio pusbroli, dariau is puses porcijos ir dar saukta grietines idejau i mase, kad slapesnis butu, skanus tikrai gavos thumbup.gif

Sventem planuoju stala ruost su Beatos knyga bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos, as gaminau piemenuku kugeli, avizinius sausainius, moliugu-bulviu blynus, lazanija,moliugu-manu sriuba,humusa,bulviu apkepa,granola, spurgius...gal dar ne viska pamenu blush2.gif ax.gif vyrui ir sveciams viskas patiko, o isrankiai dukrytei tik spurgiai, ir tai tik karšti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(IN @ 2011 11 23, 15:15)
sveikos, as gaminau piemenuku kugeli, avizinius sausainius, moliugu-bulviu blynus, lazanija,moliugu-manu sriuba,humusa,bulviu apkepa,granola, spurgius...gal dar ne viska pamenu blush2.gif  ax.gif vyrui ir sveciams viskas patiko, o isrankiai dukrytei tik  spurgiai, ir tai tik karšti rolleyes.gif

mano isrankiam vyrui tik zirniu sriuba blush2.gif nemoku vis jam itikt blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galit parasyti zirniu sriubos receptuka is sriubu laidos.Noriu paziureti laida tv3play.lt bet visa laika meta "klaida!" nesuprantu verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(migle111 @ 2011 11 23, 16:48)
Sveikos, gal galit parasyti zirniu sriubos receptuka is sriubu laidos.Noriu paziureti laida tv3play.lt bet visa laika meta "klaida!" nesuprantu verysad.gif

Radau, nebereikia
Atsakyti
QUOTE(migle111 @ 2011 11 23, 17:51)
Papildyta:

Radau, nebereikia

as ir noriu paziuret jos laidu bet ir man meto zodi "klaida", ka jus ten tokio padaret, kad eina laida paziuret?
Atsakyti
O kokia interneto naršyklė? Man per Mozilla Firefox irgi klaidą meta, o įsijungiu Internet Explorer ir rodo kuo puikiausiai thumbup.gif Pabandykite, gal padės 4u.gif
Atsakyti