QUOTE(vvjuka @ 2011 11 22, 11:56)
Gal kuri gaminote lazaniją iš pirmos knygos... Ar lakštus reikia išvirti?
Priklauso nuo lakštų. Yra tokių, kuriuos reikia apvirti, yra tokie, kurių virti nereikia. Ar tą reikia daryti, ar nea, rašo ant dėžutės
QUOTE(Avocetė @ 2011 11 22, 14:34)
o man jie

primena juodos duonos skonį

išties toks specifinas fainas dalykas
Aš irgi labai mėgstu kaparėlius, įvairias užkandėles kepdama dedu, į salotas labai tinka
QUOTE(Avocetė @ 2011 11 27, 14:19)
Dariau įdarytas bulves. Nu skanumėlis fantastika. Darysiu dar su lašiša.
O į šituos su šonine labai tiktų džiovinti grybai
Receptas iš kurios nors knygos ar laidos? Nepamenu tokio kažkaip, neužkliuvo akis
Labai skaniai atrodo