Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(Menula @ 2011 12 13, 17:10)
Netyčia atradau šią temą ir užkabino Zirzes kambario nuotraukos. Man tas kambariukas medinėm sienom atrodo labi jaukus ir šiltas, o užuolaidos užimdamos nemažą sienų plotą labai šaldo, slegia jį tuo savo kietumo, sunkumu, spalva. Kaip suprantu jas keisit, tai aš rinkčiausi šviesias, kad nekontrastingai ornamentuotas, bet būtinai minkštesnio, aartimesnio natūralumui audinio, tuomet ir dekis ant sofos tiktų, nes dabar manau faktūriškai pjautųsi su užuolaidom.
Dėl laikrodžio, tai vienas jis man tikrai prastai čia atrodo. Aš bandyčiau jį derint su juodais rėmais. Bet ne dėliojant juos aplikt laikrodį, o jį įliejant į bendrą visumą, kas jis atstotų vieną iš tos kompozicijos rėmų. Gal bandyčiau dar kokį apvalų rėmą įpint ir šiaip juos visus neidentiškus rinktis, skirtingų pločių, dydžių, kad laikrodis būtų kaip dalis visumos, o ne jos ašis.
Daug aš čia ir painiai prirašiau, bet pamačius nuotraukas glvoje kažkaip susidėstė viskas kaip man atrodo būtų gražu, tai ir norėjau pasidalint, gal jums iš to kils kokia idėja smile.gif

labai aciu uz komentara rolleyes.gif
dabar dar del remeliu, yra visgi taisykles, kaip sudelioti,kad graziai ziuretusi, ir kazkur nuotraukose maciau, laikrodis italpintas tarp remeliu, labai graziai atrode smile.gif
cia pvz is kuriu galima rinktis, kur pazymejau 1,2 ir 3,va sitie budai man priimtini, ir bandyziau kazkaip vietoj kazkurio didelio remelio arba kaip 1 pvz,tiesiog i vidury, idomu kaip atrodytu? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 12 13, 16:04)
nera cia lakuotu pavirsiu rolleyes.gif cia pusiau matiniai dazai rolleyes.gif

dekui visoms kitoms uz patarimus rolleyes.gif

ne pas tave,o siūlymai įsigyti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kristi777 @ 2011 12 13, 11:48)
Man puikiai ziuretusi mazas juodas blizgios plokstes staliukas, toks minimalistinis (ne karta maciau toki dizaineriai deda per Lietuvos ryto TV laida "idejos namams") arba jei baltas mazas staliukas, tuomet po juo deciau juoda kilimuka

aš apie
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 13 gruodžio 2011 - 16:52
Ten buvo siulymas tuo atveju, jei liktu senos uzuolaidos, dar nebuvom issiaiskinusios, kad jas ketina keisti
Atsakyti
QUOTE(maja7 @ 2011 12 13, 16:15)
Laikrodis siek tiek prastina vaizda, nes gana pigiai atrodo. Cia gal labiau tiktu koks a lia senovinis svelniu spalvu laikrodi.

is tikruju,tai ir as noreciau tokio "ale senovinio" laikrodzio ir komodos, ta prasme, sendintu, bet manau tokiu atveju tikrai pjausis su minstaja dalimi g.gif

QUOTE(Barboraaa @ 2011 12 13, 17:53)
ne pas tave,o siūlymai įsigyti  smile.gif

dar nespejo isgaruoti nauju dazu kvapas, jau siulot kitas? mastau.gif neturiu tiek pinigu tongue.gif biggrin.gif mirksiukas.gif
p.s. tos lubos ir buvo lakuotos, tamsios, bet jos atrode baisiai, tikrai jokio grozio schmoll.gif tad gramdem laka, valem ir perdazem
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 13 gruodžio 2011 - 17:29
QUOTE(Zirzė @ 2011 12 13, 14:43)
o kodel netinka? ta prasme stilius? ar todel, kad tuscia ir tik jis vienas? ar per aukstai?

Pats laikrodis nepatinka ir jo stilius . Man čia norisi sunkesnio, didesnio ir tik ne plastmasinio bet jei būtų mano valia , aš didelį paveikslą ant tos sienos kabinčiau arba TV cool.gif ir tikrai užuolaidas pakeisčiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvaigždžiukė: 13 gruodžio 2011 - 19:40
Iš jūsų pažymėtų trijų variantų aš tikriausiai rinkčiausi trečiąjį, jis ne toks griežtas, todėl man atrodo lengvesnis ir jaukesnis. Bent jau nuotraukoj žiūrint, tas laikrodis man atrodo visai nedidelis, tai aš jį įsivaizduočiau vietoj mažesniųjų rėmenių, tame 3-iame pavyzdyje, gal vietoj to, kuris apačioje per vidurį, šiek tiek didesnis už šoninius.
Arba dar kilo idėja, nors nežinau kaip tai realiai atrodytų, jei tą laikrodį įrėmint didesniu stačiakampiu rėmu, t.y. kabint aplink jį didesnį tuščią rėmą. Tada jis jau atstotų vieną iš tų dviejų viršutinių rėmų.
Man įsivaizduojant tą kambarį, norisi, kad kompozicija ant tos sienos būtų pakankamai nemaža ir taptų viso kambario akcentu, tačiau nebūtų supper griežtą ir sunki mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 12 13, 17:27)
is tikruju,tai ir as noreciau tokio "ale senovinio" laikrodzio ir komodos, ta prasme, sendintu, bet manau tokiu atveju tikrai pjausis su minstaja dalimi g.gif
dar nespejo isgaruoti nauju dazu kvapas, jau siulot kitas? mastau.gif neturiu tiek pinigu tongue.gif  biggrin.gif  mirksiukas.gif
p.s. tos lubos ir buvo lakuotos, tamsios, bet jos atrode baisiai, tikrai jokio grozio schmoll.gif tad gramdem laka, valem ir perdazem

blink.gif jūs manęs matau nesuprantat,aš jum nesiūlau nieko dažyt nei lubų,nei grindų ar dar ką daryt,jūs skaitykit atidžiau. Apie komodą arba lentynas kalba eina,bet ne apie remontą ir dar kažką doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 13 gruodžio 2011 - 20:25
QUOTE(žvaigždžiukė @ 2011 12 13, 20:37)
Pats laikrodis nepatinka ir jo stilius . Man čia norisi sunkesnio, didesnio ir tik ne plastmasinio bet jei būtų mano valia , aš didelį paveikslą ant tos sienos kabinčiau  arba TV  cool.gif  ir tikrai užuolaidas pakeisčiau  ax.gif

tv ir MB noretu ten kabinti, bet bet bet smile.gif didelis 107cm istrizaines ir maziau nei 3m atstumas tokiam tv yra ziauriai mazas. todel ji kelsim ant kitos sienos,o paveiksla ant sienos kabinciau tokiu atveju, jei butu papildomos vietos rolleyes.gif

QUOTE(Menula @ 2011 12 13, 20:58)
Iš jūsų pažymėtų trijų variantų aš tikriausiai rinkčiausi trečiąjį, jis ne toks griežtas, todėl man atrodo lengvesnis ir jaukesnis. Bent jau nuotraukoj žiūrint, tas laikrodis man atrodo visai nedidelis, tai aš jį įsivaizduočiau vietoj mažesniųjų rėmenių, tame 3-iame pavyzdyje, gal vietoj to, kuris apačioje per vidurį, šiek tiek didesnis už šoninius.
Arba dar kilo idėja, nors nežinau kaip tai realiai atrodytų, jei tą laikrodį įrėmint didesniu stačiakampiu rėmu, t.y. kabint aplink jį didesnį tuščią rėmą. Tada jis jau atstotų vieną iš tų dviejų viršutinių rėmų.
Man įsivaizduojant tą kambarį, norisi, kad kompozicija ant tos sienos būtų pakankamai nemaža ir taptų viso kambario akcentu, tačiau nebūtų supper griežtą ir sunki mirksiukas.gif

idomi ideja, bet matau, kad ta laikrodi reiks visai mesti lauk is sio kambario rolleyes.gif

QUOTE(Barboraaa @ 2011 12 13, 21:18)
blink.gif jūs manęs matau nesuprantat,aš jum nesiūlau nieko dažyt nei lubų,nei grindų ar dar ką daryt,jūs skaitykit atidžiau.   Apie  komodą arba lentynas kalba eina,bet ne apie remontą ir dar kažką doh.gif

nepuskit cia akiu, as gi juokais, na sorry, sarkazmiskai siek tiek papostavau mirksiukas.gif neimkit i sirdi to,kas telpa i kisene biggrin.gif
p.s. tikrai tada ne taip supraau, galvojau kad apie lakuotas lubas kalbejot rolleyes.gif tokiu atveju, atsiprasau ax.gif

QUOTE(Barboraaa @ 2011 12 13, 16:49)
lubų lentutės+maža patalpa,man atrodo su lakuotais paviršiais nea schmoll.gif

QUOTE(Zirzė @ 2011 12 13, 17:04)
nera cia lakuotu pavirsiu rolleyes.gif cia pusiau matiniai dazai rolleyes.gif

QUOTE(Barboraaa @ 2011 12 13, 17:53)
ne pas tave,o siūlymai įsigyti  smile.gif

na paskaitykit ir jus, dviprasmiskai paraset, tai ir supratau ne taip ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 13 gruodžio 2011 - 21:49
QUOTE(Zirzė @ 2011 12 13, 21:26)

na paskaitykit ir jus, dviprasmiskai paraset, tai ir supratau ne taip ax.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2011 12 13, 22:47)

beje, kazkurio laidoj "Idejos namams" sake, kad kaip tik, blizgus pavirsiai praplecia erdve rolleyes.gif
Atsakyti
dabar galvoju,o jeigu pirkciau sviesaus medzio staliuka (komoda?), ar deretu prie dabartines situacijos? ir kokios spalvos tuomet kilimo reiktu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 14 gruodžio 2011 - 13:03
QUOTE(Zirzė @ 2011 12 14, 13:02)
dabar galvoju,o jeigu pirkciau sviesaus medzio staliuka (komoda?), ar deretu prie dabartines situacijos? ir kokios spalvos tuomet kilimo reiktu? g.gif

manau kad netiktu, nes butu per daug spalvu ir labai nutoltumete nuo skandinavisko stiliaus.
Atsakyti