QUOTE(Menula @ 2011 12 13, 17:10)
Netyčia atradau šią temą ir užkabino Zirzes kambario nuotraukos. Man tas kambariukas medinėm sienom atrodo labi jaukus ir šiltas, o užuolaidos užimdamos nemažą sienų plotą labai šaldo, slegia jį tuo savo kietumo, sunkumu, spalva. Kaip suprantu jas keisit, tai aš rinkčiausi šviesias, kad nekontrastingai ornamentuotas, bet būtinai minkštesnio, aartimesnio natūralumui audinio, tuomet ir dekis ant sofos tiktų, nes dabar manau faktūriškai pjautųsi su užuolaidom.
Dėl laikrodžio, tai vienas jis man tikrai prastai čia atrodo. Aš bandyčiau jį derint su juodais rėmais. Bet ne dėliojant juos aplikt laikrodį, o jį įliejant į bendrą visumą, kas jis atstotų vieną iš tos kompozicijos rėmų. Gal bandyčiau dar kokį apvalų rėmą įpint ir šiaip juos visus neidentiškus rinktis, skirtingų pločių, dydžių, kad laikrodis būtų kaip dalis visumos, o ne jos ašis.
Daug aš čia ir painiai prirašiau, bet pamačius nuotraukas glvoje kažkaip susidėstė viskas kaip man atrodo būtų gražu, tai ir norėjau pasidalint, gal jums iš to kils kokia idėja
Dėl laikrodžio, tai vienas jis man tikrai prastai čia atrodo. Aš bandyčiau jį derint su juodais rėmais. Bet ne dėliojant juos aplikt laikrodį, o jį įliejant į bendrą visumą, kas jis atstotų vieną iš tos kompozicijos rėmų. Gal bandyčiau dar kokį apvalų rėmą įpint ir šiaip juos visus neidentiškus rinktis, skirtingų pločių, dydžių, kad laikrodis būtų kaip dalis visumos, o ne jos ašis.
Daug aš čia ir painiai prirašiau, bet pamačius nuotraukas glvoje kažkaip susidėstė viskas kaip man atrodo būtų gražu, tai ir norėjau pasidalint, gal jums iš to kils kokia idėja

labai aciu uz komentara

dabar dar del remeliu, yra visgi taisykles, kaip sudelioti,kad graziai ziuretusi, ir kazkur nuotraukose maciau, laikrodis italpintas tarp remeliu, labai graziai atrode

cia pvz is kuriu galima rinktis, kur pazymejau 1,2 ir 3,va sitie budai man priimtini, ir bandyziau kazkaip vietoj kazkurio didelio remelio arba kaip 1 pvz,tiesiog i vidury, idomu kaip atrodytu?