Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(maja7 @ 2011 12 14, 14:07)
manau kad netiktu, nes butu per daug spalvu ir labai nutoltumete nuo skandinavisko stiliaus.

tai visgi, reiktu pasilikti prie baltos spalvos g.gif ikkad labai sudeinga rasti balta staliuka, kuris butu aukstesnis nei 2 sprindziai nuo zemes doh.gif
Atsakyti
[QUOTE][quote=Zirzė,2011 12 14, 13:15]
tai visgi, reiktu pasilikti prie baltos spalvos g.gif ikkad labai sudeinga rasti balta staliuka, kuris butu aukstesnis nei 2 sprindziai nuo zemes doh.gif
[/quote]

Pagal jusu grindu ir baldu spalvas tiktu tokiu spalvu variantai kaip siuose interjeruose

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maja7: 14 gruodžio 2011 - 15:24
QUOTE(maja7 @ 2011 12 14, 16:23)
Pagal jusu grindu ir baldu spalvas tiktu tokiu spalvu variantai kaip siuose interjeruose

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

wub.gif wub.gif Kokie groziai. O pirmoje nuotraukoje atrodo Hemnes lova is Ikeos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 12 13, 11:55)
taip taip,uzuolaidas jau nuspresta keisti, imsiu jauciu kremines,o sitas paliksiu ant pakeitimo,tik kol dar neradau kitu - siu nenukabinau ax.gif

siūlau "pabandyti" kreminę spalvą prie esančių spalvų... ir tikrai tiks blush2.gif g.gif

O laikrodis man aukštai kabo... ir mažokas jis čia... bet jei apkabinti paveikslais, tai gal gal... beje jei bus paveikslai/rėmai ir pan., nesirinkite mažo formato tik...
Atsakyti
Baldus prie tos sofos rinkciausi tik baltus/pieno spalvos. Kilimo to pukuoto nesirinkciau tikriausiai, nes jis graziau man tinka erdviuose kambariuose. laikrodis man visai nieko ziurisi, tik zinoma ji reikia nuleisti zemiau, ir remeliai tikrai taisytu vaizda, tik ju mazu nesirinkti, o tokius didelius, pvz kad i ta viena rema tilptu 3-4 nuotraukos standartines. dziugu kad nusprendet keisti uzuolaidas. dar turiu klausima: kodel nusprendet pirkti tokia didele sofa/minksta balda? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 12 14, 18:08)
Baldus prie tos sofos rinkciausi tik baltus/pieno spalvos. Kilimo to pukuoto nesirinkciau tikriausiai, nes jis graziau man tinka erdviuose kambariuose. laikrodis man visai nieko ziurisi, tik zinoma ji reikia nuleisti zemiau, ir remeliai tikrai taisytu vaizda, tik ju mazu nesirinkti, o tokius didelius, pvz kad i ta viena rema tilptu 3-4 nuotraukos standartines. dziugu kad nusprendet keisti uzuolaidas. dar turiu klausima: kodel nusprendet pirkti tokia didele sofa/minksta balda?  4u.gif

manau, kad sofa tokia rinkosi, nes ji bus miegama ar ne?
Atsakyti
http://www.tina-inte...ankoti.php?k=08

gal ką gero rasit
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2011 12 14, 20:02)
manau, kad sofa tokia rinkosi, nes ji bus miegama ar ne?

siaip ji nera didele schmoll.gif ji is vidutiniu, laisviau taip susetu 4 zmones, jei pasispaude -5 smile.gif o is tu maziuku tai tik 3 zmones atsisesti gali,o uzima tiek pas vietos is plocio rolleyes.gif na dar zinoma, ir kaina mus buve ireminus, nes uz 4-5 000 buvo idealiai tinkanciu rolleyes.gif buvom nusiziureje tikrai grazu kampa, balta baltuti wub.gif bet truko mums 10cm rolleyes.gif ir taip, tiesa,rinkomes su miegojimo funkcija,kad reikalui esant butu kur svecius priglaust ax.gif

dekui visoms uz patarimus rolleyes.gif
Atsakyti
Labas, skandinavisko stiliaus gerbejos,
jau kuris laikas vis paskaitau jusu pasnekesius, bet vis pati neisijungdavau i pokalbius. Bet kai paciai pradejo padai degt del namo isirengimo, tai atlekiau pas jus patarimo ir tuo paciu klausimo. Ar esat kuri is jusu isrengus visus namus praktiskai su visomis baltomis sienomis? Jei taip, ar nepradeda visg ita balta slegt? blush2.gif Mane aplinkiniai visi bando atkalbet nuo baltos spalvos, bet as planuoju pagrindini kambari (virtuve su svetaine) visa baltai dazyti ir miegamus kambarius dazyt tris sienas baltai, o ketvirta siena vis su kokiu tapetu pereit pagal to kambario seimininko norus. Ka manot apie tai? blush2.gif
Ir ar butu galimybe man pasizuret jusu grozybiu albumelyje? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(monce* @ 2011 12 15, 21:37)
Labas, skandinavisko stiliaus gerbejos,
jau kuris laikas vis paskaitau jusu pasnekesius, bet vis pati neisijungdavau i pokalbius. Bet kai paciai pradejo padai degt del namo isirengimo, tai atlekiau pas jus patarimo ir tuo paciu klausimo. Ar esat kuri is jusu isrengus visus namus praktiskai su visomis baltomis sienomis? Jei taip, ar nepradeda visg ita balta slegt? blush2.gif Mane aplinkiniai visi bando atkalbet nuo baltos spalvos, bet as planuoju pagrindini kambari (virtuve su svetaine) visa baltai dazyti ir miegamus kambarius dazyt tris sienas baltai, o ketvirta siena vis su kokiu tapetu pereit pagal to kambario seimininko norus. Ka manot apie tai? blush2.gif
Ir ar butu galimybe man pasizuret jusu grozybiu albumelyje? blush2.gif

pas mane visame name viena ir ta pati spalva, ne balta visiškai (nes vyras neleido biggrin.gif) , bet gana šviesi. Man labai patinka. Balta tikrai neslegs, tik nesirinkite grynos baltos, geriau su siokiu tokiu atspalviu, t.y.nedarykite sniego baltumo. Nes girdėjau kad gryna balta prietemoje į pilkuma neša. Tuo pačiu ir niurumas atsiranda.
Atsakyti
QUOTE(maja7 @ 2011 12 15, 23:29)
pas mane visame name viena ir ta pati spalva, ne balta visiškai (nes vyras neleido biggrin.gif)  , bet gana šviesi. Man labai patinka. Balta tikrai neslegs, tik nesirinkite grynos baltos, geriau su siokiu tokiu atspalviu, t.y.nedarykite sniego baltumo.  Nes girdėjau kad gryna balta prietemoje į pilkuma neša. Tuo pačiu ir niurumas atsiranda.

Sveiki 4u.gif
Negaliu sutikti su nuomone, kad visiškai balta netinka. Jei taip butu skandinavai taip nedažytų 4u.gif tikrai nemažai čia diskutuota už ir prieš atspalvius. Aš esu už visiškai gryną neutralią baltą. Pas mane taip buvo pirmam bute, dabar yra dabartiniame bute ir tikrai taip dažysiu naujame name (jei jis kada nors bus lotuliukas.gif nes tempai architekto doh.gif ).
Atsakyti
sveiki, pagaliau atvažiuoja plokštės baldams. O virtuvė gims prieš pat kalėdas wub.gif

Zirzė, baltą staliuką pasidaryti yra vienas juokas, mūsų staliukas, kaip minėjau, hand made.
Atsakyti