QUOTE(Maidenana @ 2012 01 04, 12:37)
Mamai pradėjo vietoje akyje banguoti vaizdas, nelygius paviršius mato, akyje blyksi, bijojo,kad koks auglys, darė MRT, galvoj nieko nerado,bet dabar jau rado akyje. Geltonosios dėmės fibrozė. Vienžo, gydymas sudėtingas,ar operuot verta, dar neaišku, gresia visiškai apakti. O ji pas mane veiklus žmogutis, dirba viršvalandžius, taip, aišku, dar labiau tą akį vargindama.. Šitas dalykas ir su vėžiu gali sietis, o ji turėjus 4 onko operacijas, tai baimė, žinoma, sustiprinta.
O man tai..fig znajet, kas, reikėtų jau nušliaužti iki medikų turbūt, tik kad aš iš jų tokią prastą paslaugą dažniausiai gaunu, kad savigyda geriau suveikia. nuo spalio sloga laikėsi, vyrą užkrėčiau, jam buvo sinusitas, su antibais išsigydė, o man vis laikėsi, ne tragiška, bet tokia..na, reikia iššnypšti, ypač rytais,o va prieš savaitę iš naujo pasidėjo, turbūt, dukrytė labai slogavo,turbūt nuo jos užsikrėčiau. Bet nebuvo skystos fazės, iš karto tragiškai užgulusi, tik su lašais prakvėpuoju, naktį visa tai varo į gerklę ir tada kosėju, o dabar + nemiga antrą savaitę ir taip.. bet va dėl sinusito abejoju, jau buvau nusprendus, kad yra, nes vieną dieną jau jaučiau pūlių kvapą, bet ploviau, gėriau sinupretą, dar porą kartų nuo alergijos vaistukų išgėriau ir dabar pūlių nebejaučiu, bet neprakvėpuoju,tai taip ir nežinau. Darau viską,kad tik neprireiktų antibų, nes aš jų žiauriai nepakeliu. Seniau man sinusitai būdavo 2-3 kartus per metus, paskui atrado pūlinį po danties šaknim, darė rezekciją, įstatė dirbtinio kaulo gabalą ir tada sužinojau,kd penktas dantis siejasi su sinusais ir,kadangi buvo pūlinys, tai galėjo sukelti ir sinusitus. Kai sutvarkė dantį, daugiau sinusitų nebuvo, belieka tikėtis, kad ir dabar nebus. Bet nosis užgulta, špnypščiu kibirais, akys ašarona, neprakvėpuoju, nu žodžiu.
Pasidalinkit kokiais nors liaudiškais metodais:) Bet nesudėtingas, iš serijos "užpilite ąžuolo žievę trimis pelargonijos išspaudų lašais etc" man netinka