Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2011 11 24, 14:05)
As pritariu Solo, man golfo noretusi arba labiau susigrojancio, is tu paciu spalvu grupes arba kontrastingesnio/ryzkesnio. Man pagal visa derini jis turbut tiesiog per sviesus....

o, man kažkas pritaria - jau į gera biggrin.gif Aš asmeniškai linkusi derinti 3 spalvas, būtent - spalvas, o ne atspalvius. O kokios nors spalvos atspalvį imu nebent kokį aksesuarą - skarą ar papuošalus... bet ne dominuojantį rūbą.
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 11 24, 15:10)
O del depresijos - golfo reiktu raudonoar geltono biggrin.gif

del depresijos reiktų sienų geltonų biggrin.gif
kažkur skaičiau kad žmonės kurie stokoja gyvybinės energijos ar depresyvūs žmonės labai blogai jaučiasi raudonai apsirengę, nes jaučia lyg paskutinę gyvasti išspinduliuotų... energingi žmonės renkasi ryškias spalvas, o pasyvūs tamsias... interjero spalvos "kalba į mus", o rūbais "kalbam" mes... gal todėl lietuvoje juoda tokia ant bangos ypač žiemą g.gif , juk žiemą visi tampam pasyvesni, nekalbant apie sezonines depresijas.
tiesa jei isteriškos būsenos asmenybė - tada geltono golfo ir ryškiai violetinės liemenės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 11 24, 15:15)
Nu va ir pasisnekejom, kiekviena ka kita matydama biggrin.gif
As matau liemene ruda i pilkuma, o tase ruda  i ryzuma/raudonuma g.gif

lotuliukas.gif zodziu, nera zodziu... taip isigilinau, kad vaiko pietus susvilinau rolleyes.gif , einu virt is naujo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 11 24, 14:14)
nelabai  blush2.gif  ir tai, čia tik 4 paminėjot, o būna dar šitų po 2 atspalvius....

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2011 11 24, 15:20)
lotuliukas.gif zodziu, nera zodziu... taip isigilinau, kad vaiko pietus susvilinau rolleyes.gif , einu virt is naujo  doh.gif

žinok aš irgi pilką matau... sijoną chaki... lotuliukas.gif o baltą grynai vasaros paletės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 11 24, 14:20)
del depresijos reiktų sienų geltonų biggrin.gif
kažkur skaičiau kad žmonės kurie stokoja gyvybinės energijos ar depresyvūs žmonės labai blogai jaučiasi raudonai apsirengę, nes jaučia lyg paskutinę gyvasti išspinduliuotų... energingi žmonės renkasi ryškias spalvas, o pasyvūs tamsias... interjero spalvos "kalba į mus", o rūbais "kalbam" mes... gal todėl lietuvoje juoda tokia ant bangos ypač žiemą g.gif , juk žiemą visi tampam pasyvesni, nekalbant apie sezonines depresijas.

Pas mane interjeras - baltos dienos, juodi baldai, su raudonais akcentais - cia ka sako?
Uztad ir sakau, kad kaifuoju rudeni savy atradus bigsmile.gif , as is tu kur gali raudona ar oranzine suknele apsirengti, man vasaroje truko spalvu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(sunray @ 2011 11 24, 14:20)
lotuliukas.gif zodziu, nera zodziu... taip isigilinau, kad vaiko pietus susvilinau rolleyes.gif , einu virt is naujo  doh.gif

biggrin.gif As cia vakar isijautus visa meila zmogui surasiau angliskai vietoj kad ispaniskai, tik atsipeikejau prie issiunciant lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 11 24, 14:15)
Nu va ir pasisnekejom, kiekviena ka kita matydama biggrin.gif
As matau liemene ruda i pilkuma, o tase ruda  i ryzuma/raudonuma g.gif

o man ziurint i nuotrauka tai sijonas ir liemene vienodos spalvos rodosi, batai rudi, o jau tase tai i ryzuma ryskesne uz batus matosi g.gif biggrin.gif

Shana, grazus interjeras isivaizduoju, man turetu patikt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke3: 24 lapkričio 2011 - 14:30
QUOTE(bytte @ 2011 11 24, 15:24)
žinok aš irgi pilką matau... sijoną chaki...  lotuliukas.gif  o baltą grynai vasaros paletės biggrin.gif

gerai lotuliukas.gif , vadinasi cia ne mano marazmai...
apie juoda skaiciau, kad ji tokia apsaugine spalva t.y is zmogaus neleidzia aplinkai nusiurbti energijos, bet ir pasisemti is aplinkos energijos negali, todel jos nepataria nesioti ilgai ir garderobe tureti daug....

del interjero kazkodel kilo tokia asociacija - uzsleptas ekspresyvumas rolleyes.gif Shana, gal jums reikia baldus keisti biggrin.gif, tada tiks ir vasaros palete tongue.gif
Atsakyti
Aš ypač nekenčiu raudonos, oranžinės spalvos (pastaroji ir netinka), taip pat net visokių `rėkiančių` mėlynų, žalių (išskyrus geltoną). Su jomis jaučiuosi kažkaip nejaukiai, nesmagiai. Tarkim raudona spalva man ant kitų gražu, man tinka, bet užsidėjusi pati nu nežinau, kažkaip keistai jaučiuosi, per daug ryškiai, atkreipiančiai dėmesį, nu žodžiu irnesakyk.gif tai man atitinka, nes tikrai esu truputį pasyvi, rami, nemėgstu būti dėmesio centre ir panašiai, todėl man mieliau tamsios, pastelinės, prigesintos spalvos cool.gif interjere taip pat renkuosi pastelines spalvas, nes ryškios ar dideli kontrastai mane greit ima varginti, erzinti. Švelniai švelniai žalsvas, kremines, gelsvas. Tai dabar su vyru kariaujam, nes jis svetainėje nori modernizmo, kai sienos maždaug vos ne baltos, o baltai čiut ne juodi, o man taip nyku, slegia, tamsu, žiemą tai išvis rūsys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2011 11 24, 14:31)
apie juoda skaiciau, kad ji tokia apsaugine spalva t.y is zmogaus neleidzia aplinkai nusiurbti energijos, bet ir pasisemti is aplinkos energijos negali, todel jos nepataria nesioti ilgai ir garderobe tureti daug....

del interjero kazkodel kilo tokia asociacija - uzsleptas ekspresyvumas  rolleyes.gif Shana, gal jums reikia baldus keisti biggrin.gif, tada tiks ir vasaros palete  tongue.gif

biggrin.gif Nejuokaukit, baigiam namus isirengti.

QUOTE(melynesne @ 2011 11 24, 14:36)
  irnesakyk.gif tai man atitinka, nes tikrai esu truputį pasyvi, rami, nemėgstu būti dėmesio centre ir panašiai, todėl man mieliau tamsios, pastelinės, prigesintos spalvos  cool.gif  interjere taip pat renkuosi pastelines spalvas, nes ryškios ar dideli kontrastai mane greit ima varginti, erzinti. Švelniai švelniai žalsvas, kremines, gelsvas. Tai dabar su vyru kariaujam, nes jis svetainėje nori modernizmo, kai sienos maždaug vos ne baltos, o baltai čiut ne juodi, o man taip nyku, slegia, tamsu, žiemą tai išvis rūsys  lotuliukas.gif

Va butent, o as esu avantiuriste, energinga, tikrai nerami, kazkiek despotiska ir siaip visai nepukuota ir tt. Raudonoj jauciuosi gerai rolleyes.gif
O del nykumo - manau tame ir skirtumas, pas mane saules dazniausiai per daug, todel norisi salto interjero. Butu gelsvas- vasara butu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 24 lapkričio 2011 - 14:43
QUOTE(Shana @ 2011 11 24, 15:28)
Uztad ir sakau, kad kaifuoju rudeni savy atradus bigsmile.gif , as is tu kur gali raudona ar oranzine suknele apsirengti, man vasaroje truko spalvu rolleyes.gif

g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif Aš ko gera, irgi ruduo tada....Tikrai - man vasainėj paletėj trūksta spalvų g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 11 24, 15:36)
todėl man mieliau tamsios, pastelinės, prigesintos spalvos 

Na o žiemai kaip tik rekomenduojamos ryškios spalvos ir kontrastai ax.gif
Atsakyti