Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Kalbėjot apie tai, kaip jaučiatės su įvairiomis spalvomis. Vat, tai ir aš pastebėjau, kad intuityviai rinkdavausi pastelines spalvas (nors buvo juoda, bet čia daugiau dėl įsitikinimo, kad ji universali). O pabandymui pirkau ryškiai oranžinį bolero (ne tokį ryškų, kaip dviratininkų liemenės) ir nors modelis tiko, netgi labai, bet niekur taip ir neužsidėjau jo, nes nekaip jaučiausi apsirengusi smile.gif

Ar juoda tinka su tamsiai mėlyna? g.gif Ar jau buvo apie tai diskusija, ir čia toks spalvų derinys, kai nebuvo vieningos nuomonės? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 11 24, 16:04)
Ar juoda tinka su tamsiai mėlyna? g.gif Ar jau buvo apie tai diskusija, ir čia toks spalvų derinys, kai nebuvo vieningos nuomonės? blush2.gif

Mano nuomone dar priklauso nuo supratimo kas ta `tamsiai mėlyna` biggrin.gif
Bet sakyčiau tinka (su mano įsivaizduojamom tamsiom mėlynom) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 11 24, 16:04)
Kalbėjot apie tai, kaip jaučiatės su įvairiomis spalvomis. Vat, tai ir aš pastebėjau, kad intuityviai rinkdavausi pastelines spalvas (nors buvo juoda, bet čia daugiau dėl įsitikinimo, kad ji universali).

Na as pvz darbiniu turiu suknele pilka, juoda dryziukais (kostiumines medziagos), nes turiu sudaryti solidu ir pasitikejima kelianti ivaizdi. Jauciuosi normaliai, bet akcesuarus vistiek renkusi turbut ryzkesnius, kaip ir laisvalaikio rubus g.gif

Man juoda grazu su tokia
user posted image
O siaip sakyciau labai priklauso nuo melynos, kad nesigautu per niuriai
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 11 24, 16:56)
Noriu tos vyno spalvos suknios ir tos su gelytem ax.gif

Jo, tos geros 4u.gif
Aš tai mielai viską iš tų koliažų priglausčiau blush2.gif Gobšuolė, ką biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2011 11 24, 17:13)

Shana, wow bigsmile.gif Na, kaip ir visi jūsų įdėti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2011 11 24, 16:16)

Shana, wow bigsmile.gif Na, kaip ir visi jūsų įdėti tongue.gif

Mane galima ant "tu" biggrin.gif

Paziurejau ta savo pirma ideta ir gime mintis del aprangos i teatra - nusipirkau butent toki zalsvai/melsva sijona ir turiu grazia juoda bliuzke, tokios plevesuojanciom/permatomom rankovem, jei rasciau kazkokius teal'inius grazius didelius karolius bigsmile.gif kad susvelnintu juoda prie veido g.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 11 24, 14:58)
Man tai ten ne vyno, o kažkokia tamsiai pilka g.gif

Man atrodo, kad ne monitorius kaltas, o nesusišnekėjot - Shanai patiko ta su gėlytėm pilka, ir kita, esanti aukščiau - vyno spalvos biggrin.gif Man jos irgi gražiausios mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tarja: 24 lapkričio 2011 - 16:28
QUOTE(Shana @ 2011 11 24, 16:02)
Pradedu itarti, kad spalvu aptarinejimas yra beprasmis doh.gif

Ten viršutinė dalis vyno, o apatiniai tamsiai pilki į mėlynumą g.gif
Papildyta:
QUOTE(Tarja @ 2011 11 24, 16:27)
Man atrodo, kad ne monitorius kaltas, o nesusišnekėjot - Shanai patiko ta su gėlytėm pilka, ir kita, esanti aukščiau - vyno spalvos biggrin.gif Man jos irgi gražiausios  mirksiukas.gif

A, rimtai gi, parašė, kad abiejų nori lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 11 24, 15:56)
Noriu tos vyno spalvos suknios ir tos su gelytem ax.gif

Tarja teisi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 11 24, 17:08)
Mano nuomone dar priklauso nuo supratimo kas ta `tamsiai mėlyna`  biggrin.gif
Bet sakyčiau tinka (su mano įsivaizduojamom tamsiom mėlynom)  biggrin.gif

Su panašiai tokia mėlyna, kaip šitoj paletėj grayed soft navy:
user posted image

Shana, labai ačiū už pavyzdžius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 11 24, 17:22)

gime mintis del aprangos i teatra

Na va. Super.
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 11 24, 16:45)
Su panašiai tokia mėlyna, kaip šitoj paletėj grayed soft navy:

Man derinasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 11 24, 16:50)
Man derinasi  4u.gif

Man ir, bet su šviesiai pilka dar labiau būtų wub.gif Ech ta pilka man lotuliukas.gif
Atsakyti