Įkraunama...
Įkraunama...

Naktipuodis

turim BBC salotini, nesigailiu, labai fainas patogus, kokybiskas
Atsakyti
QUOTE(Muc @ 2009 09 20, 16:41)
Is savo patirties galiu pasakyti, kad jei vaikui dar ne laikas atsisakyt pamperso, tai nei grojantys, nei sokantys puodukai nepades. O kai jis subresta tiek, kad gali samoningai atlikti gamtinius reikalus, tai tada daro ir i pati paprasciausia puoduka, ir i tualeta, ir po krumu. Maniske ant puodo isvis nemegsta sedet, labiau patinka sedet ant vaikisko klozeto dangcio arba visai be jo, tik reikejo viena karta ikrist i klozeta, kad suprastu, kad tada reikia rankomis pasilaikyt.

drinks_cheers.gif tikra tiesa, as irgi turiu patirties siame reikale. Visi stebejose ir saipesi is mano berniuko, kad oi kokis didelis ir dar su sauskelnem, bet man yra nenormalu kai vaikas klykia, rekia, ir bijo sedeti ant naktipuodzio o tevai, dar daugiau saukdami per prievarta ji sodina. Vaikui stresas dar didesnis buna. Atejo metas, kai viena diena mano berniukas pats pasake, noriu sysiu, nuo tos dienos, nei karto nepadare net ir nakti i lova ar i kelnytes. Po tos dienos, nebereikejo nei vieno pamperso.
Taip kad, kai vaikas pats suvokia, kas cia per dalykas, tik tada samoningai pradeda daryti.
Atsakyti
Viena medike teige,kad is viso vaika reikia pradet sodint ant puodo,kai jis ismoksta sedet.
Manau apie 6 men. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maroka** @ 2009 09 21, 12:43)
drinks_cheers.gif  tikra tiesa, as irgi turiu patirties siame reikale. Visi stebejose ir saipesi is mano berniuko, kad oi kokis didelis ir dar su sauskelnem, bet man yra nenormalu kai vaikas klykia, rekia, ir bijo sedeti ant naktipuodzio o tevai, dar daugiau saukdami per prievarta ji sodina. Vaikui stresas dar didesnis buna. Atejo metas, kai viena diena mano berniukas pats pasake, noriu sysiu, nuo tos dienos, nei karto nepadare net ir nakti i lova ar i kelnytes. Po tos dienos, nebereikejo nei vieno pamperso.
Taip kad, kai vaikas pats suvokia, kas cia per dalykas, tik tada samoningai pradeda daryti.

sutinku

as taip pat ranka numojau, ateis laikas bus ir .....
Taip ir atsitiko, viena diena atsikele ir pradejo daryti i puoduka, na dar karts nuo karto nakti prisisioja, bet tai gal pora kartu i men 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(loretasb @ 2009 09 21, 22:55)
sutinku

as taip pat ranka numojau, ateis laikas bus ir .....
Taip ir atsitiko, viena diena atsikele ir pradejo daryti i puoduka, na dar karts nuo karto nakti  prisisioja, bet tai gal pora kartu i men  4u.gif

as taip ir antrajam berniukai darau, per prievarta tikrai nesodinu, jis mato kaip brolis daro ir is to mokinasi, bet pats noro dar visai nerodo.
tai ir laukiam tos dienos, kai pats pasiprasys biggrin.gif
Atsakyti
pirkau paprasta be jokiu primbombasu, nes naktipuodis turi savo tam tikra paskirti.
Atsakyti
turėjom grojantį - išsigando atlikusi reikalą. nupirkom patį paprasčiausią už 8 lt - tiko ir tarnavo puikiausiai.
Atsakyti
QUOTE(Tacita @ 2009 09 13, 18:42)
mes nupirkom baby bjorn puoduka su nugarele atsiremti.labai fainas,tikiuosi sedes lotuliukas.gif ,pirkom baby cenrte vilniuj.90lt blink.gif

Mes ir gi tokį patį turime. thumbup.gif Mūsų sūnui jis labai patinka. Jis puoduką naudoja ir kaip kėdutę. Labai patogu sėdėti biggrin.gif
Atsakyti

Ziuriu as i tuo Fisher Price klozetukus ir klausimas iskilo, ar jie ne per auksti sedeti mazyliui, kuriam greit metukai sukaks. Ten nuotraukytese gan dideli vaikai sedi g.gif . Gal atsakytu, kas naudoja?
Atsakyti
QUOTE(SuperMama @ 2003 06 22, 19:59)
Girdejau, kad labai geras puodukas, ypac berniukams yra Bebe Confort. Pati dar puoduko nepirkau, bet siandien vaziouju i Akropoli pasiziureti.
Yra dar Bebe Jou puodukai ir Chicco ( masinyte, drambliukas).

Dar skaiciau, kad geriau be muzikos pirkti, nes kai kurie vaikai gali pasokti nuo kedutes ir ziureti, kas ten groja.  ;D

aha ir as girdejau kad geriau be muzikeles smile.gif as katik nupirkau is vaiku miesto paprasta uz 20lt su dangciu kolkas visai puikiai mums sekasi ant jo daryt smile.gif
Atsakyti
Pirmus kartus mažytei teko sysiuką daryti į negrojantį puoduką tai viskas buvo puiku. Kartą išvažiavom į svečius nepasiėmę puodelio, tai gavom pirkti tik su muzikyte. Įsivaizduokit vaikas išsigando. Kelias dienas net nesėdo daryti ant puodelio, bet po truputi priprato. Ir dabar sėdi ant bet kurio ir labai maivosi kai ką nors padaro thumbup.gif
Atsakyti
as taip pat girdejau kad grojantys labai isgasdina vaika ir tiek,tad nusipirkom paprasta uz 8lt ir puiku thumbup.gif taciau pastebejau kad nuvykus pas gimines ji daug mieliau sedasi ant tokio kaip kedute g.gif manau teks pirkti toki.maciau yra po12lt,nematau prasmes pirkti po 20-100lt,vistiek jis skirtas tik tam tikram dalykui,o pinigai ismesti i sh..tiesiogine prasme butu.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liuce: 11 spalio 2009 - 16:40