Įkraunama...
Įkraunama...

Naktipuodis

O aš jum siulau pirkti puoduką kuris yra panašus i tualetą. Tinka ir mergaitėm ir berniukam, nes isideda specialus paaukštinimas berniukam, kad nepradarytų pro šalį o kai nebereikia išsiima, išsiima ir specialus puodukas su padarytais reikaliukais.Pagrindinis tokio puodelio principas, kad jo išvaizda kaip tikro tualeto jus vaika pratinate prie puoduko ir tuo pačiu prie tualeto, nes išvaizda identiška, jis mato, kad jūs darote ant tokio pat puodelio biggrin.gif ir jis daro ant tokio pat. O to labiau ir kaina nėr aukšta tik 26lt. thumbup.gif
Atsakyti
Mes turejom paprasta bet labai miela puoduka. Va koks musiskis smile.gif
user posted image
Atsakyti
mes pirkom paprasta naktipuodi su muzikele,manem kad ta muzikele kaip tik skatins vaika ten tupeti,bet kur tau-jau ant kitos dienos vaikas isdraske ta muzikele doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Vaikas vaikui nelygu smile.gif Vieniem grojantis padeda greiciau priprasti prie puoduko, kitiems ta melodija gasdina, o treties knieti nagucius viska isardyti lotuliukas.gif
Atsakyti
mes tai pirkom pati paprasciausia ir pigiausia, jei neklystu 6 LT kainavo smile.gif
Atsakyti
pirkau baby OK, itališką puoduką.mokėjau apie 19lt, rinkausi tvirtesnės plastmasės, kad būtų atrama nugarytei (nes mano kleckas mėgsta pamedituoti ant puodo, tikriausiai iš tėtuko paveldėta smile.gif ). rinkausi aukštesnį. iki metukų buvo nelabai patogu, bet tuo laikotarpiu labiau pažindinomės ir pratinomės prie puodo, o ne intensyviai naudojomės. todėl dabar, nuo metukų iki dvejų, puodo aukštis liuks, nereikia vaikui pažemiui tupinėti.
manau, kad šitas puodas geras ir berniukui, nes priekis truputį paaukštintas, nors ir mergaitei praverčia, nes visko pasitaiko. tik nepirkit jokių puodų su muzikom, ar tipo žaislo imitacijos. vaikas bus atitrauktas nuo reikalo, arba gali išsigąsti. geri ir lenkiški, pigesni, bet man jie per žemi buvo, nuo vaiko ūgio dar priklauso kokį rinktis. už 50lt vaikui atsiprašant šikpuodžio tikrai neverta pirkti. iki 20lt galima išsirinkti tikrai gerą ir patogų.
Atsakyti
Aš už paprastus puodukus!!!!
Nes vaikas tada nesiblaško ir daro ką reik, o ne ieško iš kur muzika groja ar daugiau domisi priklijuotu žaisliuku blush2.gif
Atsakyti
Aš ir manau, kad geriausiai turėti paprastą. Nors pati nupirkau su muzikėle ir mano vaiku tai visiškai nepatiko schmoll.gif
Todėl teko puoduką keisti. O kai paaugs, tai galvoju, kad ir gal visai nieko būtų tas, kur atrodo kaip mažas klozetas.
Atsakyti
Mes naudojam BabyConfort naktipody, labai patenkinti.jau 3 metai, ir Super, rekomenduoju
Atsakyti
Naudojam paprasta,bet sunkiai sekas pratint sad.gif
Atsakyti
Man niekaip nesiseke maziaus pripratinti ant puoduko.Isbandem tris skirtingus,bet...Pameginau nupirkt minksta zieda,dedama ant klozeto ir maziu pasodint.Nuo pat pirmos dienos priprato,o jau po keliu dienu pats prasesi i tualeta. thumbup.gif
Atsakyti
Pratinam savo mazaja ant puoduko nuo 7 men. Rinkomes tvirta, su paaukstinimu nugarytei, taip pat su "isimamu puodu", kad nereiktu terliotis su visu puodu. Sedi patenkinta, padaro, ka reikia. Specialiai ieskojom be muzikyciu ir kitu "navarotu". Aisku, kaina "kandziojosi" kai pirkom, bet dabar ne kiek nesigailim. Rinkomes Baby Bjorn.
Atsakyti