Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(Estela_ @ 2012 01 29, 15:20)
Šitas tai dėmesio nevertas, nepatariu.. visiškai nesilaiko, na kaip už tokią kainą gal ir nereikėjo tikėtis stebuklo  ax.gif
Tik aš rudą turiu..
user posted image

Aš šitą juodą pirkau 2 kartus iš eilės ir trečią pirksiu, man laiko puikiai, net ir ant waterlinijos smile.gif Iš šios serijos turiu dar 4 kitų spalvų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 29 sausio 2012 - 17:31
QUOTE(dontstop @ 2012 01 29, 17:31)
Aš šitą juodą  pirkau 2 kartus iš eilės ir trečią pirksiu, man laiko puikiai, net ir ant waterlinijos  smile.gif Iš šios serijos turiu dar 4 kitų spalvų  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 01 29, 17:31)
Aš šitą juodą  pirkau 2 kartus iš eilės ir trečią pirksiu, man laiko puikiai, net ir ant waterlinijos  smile.gif Iš šios serijos turiu dar 4 kitų spalvų  smile.gif

man jis irgi lb geras drinks_cheers.gif
ir gerai brėžia, ir gerai laikosi. vienžo, bent jau man, - kokybė viršija kainą biggrin.gif
Atsakyti
Emm. biggrin.gif Tai visgi reikės išmėginti. rolleyes.gif Mano sąrašėlis mintyse keičiasi ne dienom, o valandom, paprasčiau būtų eit ir dėt į krepšį viską iškart. biggrin.gif
Išbandysiu, parašysiu, kokie įspūdžiai. smile.gif
Atsakyti
priminkit šito pieštuko kainą,jei kas žinot:> spalva "go wild" įdomiai atrodo:
user posted image
o tas kur juodas šalia, tai šitas:
user posted image
gal ir jo kainą kas pamenat?: D įdomu ir gal pabandyt buvo,gal bandėt kas?
Atsakyti
Merginos, ar teko kada neseniai pastebėti Essence matinį top coat'ą? Niekur nebematau, o labai noriu nusipirkti unsure.gif
Atsakyti
jau senokai nemačiau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tibė: 29 sausio 2012 - 22:31
Sakykit, ar matėt pas mus kur nors nagų dekoravimo plokšteles pardavime? Tas tokias kaip Konad, nes mačiau, kad ir essence jau pasidarę yra ax.gif

Dėkui
Atsakyti
nėr
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2012 01 29, 22:25)
Merginos, ar teko kada neseniai pastebėti Essence matinį top coat'ą? Niekur nebematau, o labai noriu nusipirkti  unsure.gif

Išimtas iš prekybos jis, suskubau rudenį dar nusipirkt, nebėr jo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 01 29, 18:31)

As naudoju ruda, ir man labai labai patinka smile.gif
Atsakyti
begsiu ir as i eurokos pirkti akims visokiu liner'iu,nes viskas pasibaige,tai griebsiu ta skysta indelyje,lonlasting piestuka ir savo mylima plunksnele wub.gif gal dar koki lupdaziuka nugriebsiu,nes norisi kazko naujo 4u.gif
Atsakyti