Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(agpa @ 2011 11 21, 13:56)
ar tokio dryzuotumo?
[
kaip reiktu man butent tokio. mini uzuomina jei persigalvosit rolleyes.gif

schmoll.gif nea, viena koja drebules pilkumo, kitos berzines, kitoje vietoje skersinuka drebulinis, zodziu, ne plokstumos dyzos, o detales skirtingu medienu doh.gif

QUOTE(Švelni @ 2011 11 21, 15:32)

Mačiau, lyg apie Billy diskutavot  blush2.gif  Turim štai šią knygų spintą ir negalim aatsidžiaugti - nuostabi, tvirta , talpi, knygos nedulka  wub.gif

user posted image

o kaip dureles? ar labai popierines, nes pacios lentynos tai ir mums thumbup.gif tik bijau duris pirkti, kad nebutu tokios drebancios ir plonytes, su byranciais stiklais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2011 11 21, 20:25)
o kaip dureles? ar labai popierines, nes pacios lentynos tai ir mums thumbup.gif tik bijau duris pirkti, kad nebutu tokios drebancios ir plonytes, su byranciais stiklais unsure.gif

Durelės tikrai ne popierinės, tikrai niekas ten nedreba ir stiklai net nežada byrėti, nors pas mus namie laksto du tornadai, o knygų spinta kaip tyčia stovi jiems ant tako smile.gif
Dar paklausiau MB, ar deda pliusą durelėms, tai sakė - taip, jokių priekaištų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Švelni @ 2011 11 21, 20:04)
Durelės tikrai ne popierinės, tikrai niekas ten nedreba ir stiklai net nežada byrėti, nors pas mus namie laksto du tornadai, o knygų spinta kaip tyčia stovi jiems ant tako  smile.gif
Dar paklausiau MB, ar deda pliusą durelėms, tai sakė - taip, jokių priekaištų  mirksiukas.gif

as irgi girdėjau kad stiklinės durys tvirtesnes nei duris su plastmasiniu stiklu. Pas mane tokios, tai tikrai dreba ir lankstosi lyg popierinės. As mąstau pirkti stiklinės, o šitas mesti lauk smile.gif
Atsakyti
Na va, jau ir mano namuose stovi pirmas ikėjinis daiktas, Aspelund spinta thumbup.gif (ačiū Banoli už pagalbą su kontaktais mirksiukas.gif )

Reikia dar daugelio dalykų, bet dabar labiausiai reikia indų džiovyklės. Tikriausiai yra tokių daiktų Ikea'joje, ar ne? blush2.gif Su kokiu rakžodžiu reiktų ieškoti, gal kas kokį modelį galėtų parekomenduoti? Man geriausia pakabinama būtų.
Atsakyti
QUOTE(Švelni @ 2011 11 21, 20:04)
Durelės tikrai ne popierinės, tikrai niekas ten nedreba ir stiklai net nežada byrėti, nors pas mus namie laksto du tornadai, o knygų spinta kaip tyčia stovi jiems ant tako  smile.gif
Dar paklausiau MB, ar deda pliusą durelėms, tai sakė - taip, jokių priekaištų  mirksiukas.gif

pas mane trys laksto, ketvirtas ateina paplekšnot per stiklus ir irgi nieks nebyra ir nepanašu kad byrėtų.

Ir pas mane be medinių rėmų tas stiklas
Atsakyti
Gal kas mate siuos daiktelius gyvai, ar labai skiriasi ju baltumas? Sios spintos http://www.ikea.com/...ducts/80157214/
ir tos komodos http://www.ikea.com/...ducts/00067830/
buciau dekinga uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 11 22, 09:23)
pas mane trys laksto, ketvirtas ateina paplekšnot per stiklus ir irgi nieks nebyra ir nepanašu kad byrėtų.

Ir pas mus yra stiklų bučiuotoja ir plekšnotoja laugh.gif
Atsakyti
ax.gif Merginos, o gal galit parekomenduot koki čiužinį į dvigulę lovą iš Ikea ax.gif Kad nebūtų labai labai brangus, bet pakankamai geras, kietesnis koks 4u.gif
Suprantu, kad labai jau abstraktus klausimas, bet gal esate pirkę ir galėtumėt kažką konkrečiai pakomentuot.
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rrasulyte @ 2011 11 22, 11:21)
Gal kas mate siuos daiktelius gyvai, ar labai skiriasi ju baltumas? Sios spintos http://www.ikea.com/...ducts/80157214/
ir tos komodos http://www.ikea.com/...ducts/00067830/
buciau dekinga uz atsakyma  4u.gif

Skirsis kaip diena is naktis... Spinta balinta, o komoda kaip plastikas visiskai baltai nudazyta... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2011 11 14, 14:14)
Per Jurga uzsakinesiu. Jie neoi musu gyvena, tai praktiskai pirmiems atveza krovinius.
O tai skaiciuoja, pagal pardavimo kursa? g.gif ar pagal bendra? nes pardavimo kursas ir pirkimo turi nuokrypius, o jei moka kortele, tai tas "nuoktypis mazesnis g.gif siaip pagal citadele pardavimas 0.79

Šįryt gavau prekytes iš Jurgos. Kaip visada laiku, operatyviai, mandagiai ir kruopščiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2011 11 22, 00:44)
Reikia dar daugelio dalykų, bet dabar labiausiai reikia indų džiovyklės. Tikriausiai yra tokių daiktų Ikea'joje, ar ne?  blush2.gif  Su kokiu rakžodžiu reiktų ieškoti, gal kas kokį modelį galėtų parekomenduoti? Man geriausia pakabinama būtų.

nori ant bygelio kabinamų? Yra tokia, ne ant bygelio yra šita. Aš tą pirmą turiu, tai lėkštėm patogu, bet gilesni dubenėliai neatremti virsta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siracusa: 22 lapkričio 2011 - 13:27
QUOTE(goodly @ 2011 11 22, 12:45)
Šįryt gavau prekytes iš Jurgos. Kaip visada laiku, operatyviai, mandagiai ir kruopščiai thumbup.gif

o mes sekmadienį gavom, Mindaugas ( Jurgos vyras) viską šauniai pristatė. jamsim darkart!
Atsakyti