Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(grange @ 2011 11 30, 22:49)
bet dušo želės ir scrubai tai visai nieko.
na, savo darbą padaro, odos negriaužia,palieka minkšta, kvapni, o ko daugiau iš jų tikėtis, nežinau. rolleyes.gif

man įstrigo, kad ant scrubo parašyta nenaudot dažniau kaip 2 k/sav. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2011 12 01, 00:31)
man įstrigo, kad ant scrubo parašyta nenaudot dažniau kaip 2 k/sav.  unsure.gif

Bet tai gi visų scrub'ų negalima dažnai naudoti, gi nespėja atsistatyti oda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2011 11 30, 16:05)
Neapsisprendžiu dėl Hemnes komodos spalvos:
http://www.ikea.com/...ducts/50121250/
Gal žinote ar czarnobrazowy labai tamsi? Ar į juodumą, ar daugiau į rudumą?
Ir dar dėl szarobrazowy spalvos ar ji labai šviesi ir neatrodo ji kaip aliejiniais dažais nudažyta? ax.gif
Jeigu kas galėtų padėti būčiau labai dėkinga 4u.gif

ta ruda labai tamsi, tarp rudo ir juodo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gozytė @ 2011 11 28, 23:35)
As ir apie ja girdejau daug geru atsiliepimu ax.gif ir mes ja pirksime 4u.gif

nebijot tokiu astriu kampu? kai uzsimegojes ar nakti lipi is lovos, gerokai apsidauzai i astrias briaunas ir kampus, jauciu.

Papildyta:
QUOTE(Alchemie @ 2011 11 25, 11:56)
Nada, nukritus zlotui mokama 10 proc. nuo sumos zlotais, o ne zl=lt 4u.gif
man jau nemiga, kaip uzsakyti virtuve, kol kainu nepakele doh.gif gal puse jos g.gif kur visokios furnituros brangesnes daugiau, o virsuitines spinteles veliau, nes dar reikia plyteles i virtuve nusipirkti doh.gif persiplesiu doh.gif  doh.gif  doh.gif

aciu, Alchemie, reik ir man nesnaust tadu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2011 11 30, 20:36)

Šitą turiu jau 2 metai, super daiktas ... rekomenduoju
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2011 12 01, 08:59)
nebijot tokiu astriu kampu? kai uzsimegojes ar nakti lipi is lovos, gerokai apsidauzai i astrias briaunas ir kampus, jauciu.

Nu, kad retai kada lovos be kampų būna... blush2.gif O šiaip nuo žmogaus priklauso juk. Jei apie MALM lovą, tai va ir merginos rašė, kad vienai viskas gerai, o kitai ne.
Papildyta:
QUOTE(Spurga577 @ 2011 12 01, 09:32)
Šitą turiu jau 2 metai, super daiktas ... rekomenduoju

Ir mes turim šią pjaustymo lentelę, tiesa, tik apie 3 mėnesius, bet patenkinti esam thumbup.gif Noriu perspėti, kad prieš naudojant ją rekomenduojama ištepti šiuo linų aliejumi, kad impregnuoti. Mes aliejumi dar ištepėm CELEBER indelių medinius dangtelius rolleyes.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 01 gruodžio 2011 - 09:41
Nu, kad retai kada lovos be kampų būna...  O šiaip nuo žmogaus priklauso juk. Jei apie MALM lovą, tai va ir merginos rašė, kad vienai viskas gerai, o kitai ne.

buna oda arba gobelenu aptrauktos , labai patogu skaityt vakare atsisedus, kas megsta, o ir neapsidauzysit niekas, visada siltas pavirsius, tik nzn. ar yra ikejoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2011 12 01, 10:21)
buna oda arba gobelenu aptrauktos , labai patogu skaityt vakare atsisedus, kas megsta, o ir neapsidauzysit niekas, visada siltas pavirsius, tik nzn. ar yra ikejoj  smile.gif

Čia jau kaip kam... ax.gif Mano atveju netinka oda aptrauktos lovos, nes turim katytę, kuri šiaip nedrasko baldų, bet žaisdama gali netyčia ir brūkštelėti. Ir apskritai man lova turi būti kietu karkasu, bet čia tik mano nuomonė, žinau kam aptrauktos lovos laaaabai patinka wub.gif
Atsakyti
Nada, zinok, ner astriu kampu, kazkaip islipant visai niekas nekliuva, as bijojau tik, kad pats kampas lovos einant kur neuzgautu(nes as gabi susirasti koki "saldu" kampa melynei biggrin.gif )
As irgi buvau isirinkusi lovas su kojugaliu, galvugaliu, kad ciuzinys neslidinetu ir kampu nebutu. Oda ar gobelenais aptrauktos man schmoll.gif ale vyras nenorejo baltos, Feng shui neleidzia gelezines lotuliukas.gif priejom kainos ir kokybes kompromisa su biskiuku kampu, bet viskas kol kas thumbup.gif

Nu mes su vyru atrodo priejome ir virtuves kompromisa thumbup.gif (leidau jam paprojektuoti ir suprojektavo tokia pacia lotuliukas.gif )
man taip seile varva del tos lentos dideles..juk ant jos ir tesla kociot galima ir sausainius daryt bigsmile.gif thumbup.gif
Beje, kas turit azuolini stalvirsi, kaip devisi? irgi reikia linu aliejumi itrinti? Ar galima cia vietoje nusipirkti alieju impregnatoriu 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kai buvo didysis anklodžių pirkimas ir aptarimas, kažkuri pirkote tokią, kad būtų sintetinė, bet kvėpuotų (tinkama alergiukams). Niu kaip tyčia nerandu kuri ir kokią pirko. Gal galit prisipažinti? smile.gif
Beje, jei pamenate, labai rinkausi kilimėli skalbiamą ir šiltą... rezultatas ne ikea'jinis - jogos kilimėlis be latekso (šilta ant jo, lengvai prižiūrimas).
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 11 30, 16:53)

Labai grazus vonios kilimelis. Kur pirktas jeigu ne paslaptis? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kozete @ 2011 11 30, 17:05)
Neapsisprendžiu dėl Hemnes komodos spalvos:
http://www.ikea.com/...ducts/50121250/
Gal žinote ar czarnobrazowy labai tamsi? Ar į juodumą, ar daugiau į rudumą?
Ir dar dėl szarobrazowy spalvos ar ji labai šviesi ir neatrodo ji kaip aliejiniais dažais nudažyta? ax.gif
Jeigu kas galėtų padėti būčiau labai dėkinga 4u.gif

Czarnobrazowy labai tamsus beveik juodi su rudais intarpais. Pas mane siu baldu visa svetaine. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Hennessy @ 2011 12 01, 00:09)
Mergos, o gal kas bandė Ikea šampūnus-dušo želes ir pan.?
http://www.ikea.com/...products/16250/
Galvoju, gal visai nieko būtų pabandyti - už 500 ml visai gera kaina gaunasi  bigsmile.gif

mes naudojam ir sampunus ir kondicionierius ir duso zele, man labai patinka. Kvapas malonus. 4u.gif
Atsakyti
Gal žinote, kas iš tiekėjų artimiausiu metu važiuos į IKEA?
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2011 12 01, 11:19)
Nada, zinok, ner astriu kampu, kazkaip islipant visai niekas nekliuva, as bijojau tik, kad pats kampas lovos einant kur neuzgautu(nes as gabi susirasti koki "saldu" kampa melynei biggrin.gif )
As irgi buvau isirinkusi lovas su kojugaliu, galvugaliu, kad ciuzinys neslidinetu ir kampu nebutu. Oda ar gobelenais aptrauktos man schmoll.gif ale vyras nenorejo baltos, Feng shui neleidzia gelezines lotuliukas.gif priejom kainos ir kokybes kompromisa su biskiuku kampu, bet viskas kol kas thumbup.gif

man taip seile varva del tos lentos dideles..juk ant jos ir tesla kociot galima ir sausainius daryt bigsmile.gif  thumbup.gif
Beje, kas turit azuolini stalvirsi, kaip devisi? irgi reikia linu aliejumi itrinti? Ar galima cia vietoje nusipirkti alieju impregnatoriu 4u.gif

biggrin.gif thumbup.gif

Aš žiūrėjau, kad linų aliejus būtų tinkamas pjaustymo lentelėms, t. y. sąlyčiui su maistu, bet gal ir LT rasit, nes aš kažkaip neužmačiau, išskyrus baldams skirtą linų aliejų ax.gif
Atsakyti