Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nori susilaukti tam tikros lyties vaikelio

As manau, kad gamtos neapgausi smile.gif Kaip uzprogramuota, taip ir bus - koks sp apvaisins kiausialaste, tokia lytis ir gausis ax.gif Gal ateity ir atsiras technologijos, kuriu deka galima bus uzprogramuot busimojo vaiko lyti, bet daba - tai tik mitai ir legendos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaffa @ 2012 02 23, 12:32)
As manau, kad gamtos neapgausi  smile.gif  Kaip uzprogramuota, taip ir bus - koks sp apvaisins kiausialaste, tokia lytis ir gausis  ax.gif  Gal ateity ir atsiras technologijos, kuriu deka galima bus uzprogramuot busimojo vaiko lyti, bet daba - tai tik mitai ir legendos  lotuliukas.gif

Technologiju yra jau ir dabar mirksiukas.gif , bet jos labai brangios ir man biski kertasi su morales principais ax.gif . Mums visoms cia reikia kokio liaudisko 100% receptuko lyciai susiplanuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(☼Granola☼ @ 2012 02 23, 15:34)
Technologiju yra jau ir dabar  mirksiukas.gif , bet jos labai brangios ir man biski kertasi su morales principais  ax.gif . Mums visoms cia reikia kokio liaudisko 100% receptuko lyciai susiplanuot  biggrin.gif

Kodel norit tam tikros lyties vaikelio? g.gif Man atrodo kad visiskai nesvarbu kas gims - mylesiu vienodai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaffa @ 2012 02 23, 15:38)
Kodel norit tam tikros lyties vaikelio?  g.gif  Man atrodo kad visiskai nesvarbu kas gims - mylesiu vienodai  tongue.gif

Pritariu keturiom... Ir kuo sunkiau pastojama bei kuo sunkiau išnešiojamas vaikas, tuo mažiau svarbi ta lytis...

Aš norėčiau, pvz, dvynių - berniuko ir mergaitės, tačiau net jeigu būtų priemonių taip ir "užsisakyti", to nedaryčiau... Svarbu, kad tik sveikas vaikelis gimtų, o kita - niuansai.
Atsakyti
QUOTE(Miaffa @ 2012 02 23, 16:38)
Kodel norit tam tikros lyties vaikelio?  g.gif  Man atrodo kad visiskai nesvarbu kas gims - mylesiu vienodai  tongue.gif

Tas tai taip, žinoma, kad mylėsi, bet kai jau turi 2 berniukus ir visą gyvenimą svajojai apie mergaitę, kaip ir vyras, nori ją turėt, tai ir galvoji, ką daryt, kad būtų.
Papildyta:
QUOTE(☼Granola☼ @ 2012 02 23, 16:34)
Technologiju yra jau ir dabar  mirksiukas.gif , bet jos labai brangios ir man biski kertasi su morales principais  ax.gif . Mums visoms cia reikia kokio liaudisko 100% receptuko lyciai susiplanuot  biggrin.gif

Gal aš visai atsilikusi blush2.gif , bet kur ir kokios?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @viol@: 23 vasario 2012 - 14:54
QUOTE(@viol@ @ 2012 02 23, 15:48)
Tas tai taip, žinoma, kad mylėsi, bet kai jau turi 2 berniukus ir visą gyvenimą svajojai apie mergaitę, kaip ir vyras, nori ją turėt, tai ir galvoji, ką daryt, kad būtų.
Papildyta:

Gal aš visai atsilikusi  blush2.gif  , bet kur ir kokios?

Man ir idomu pasidare blush2.gif Kiek suprantu kalba eina apie dirbtini apvaisinima?
Atsakyti
QUOTE(Miaffa @ 2012 02 23, 12:32)
As manau, kad gamtos neapgausi  smile.gif  Kaip uzprogramuota, taip ir bus - koks sp apvaisins kiausialaste, tokia lytis ir gausis  ax.gif  Gal ateity ir atsiras technologijos, kuriu deka galima bus uzprogramuot busimojo vaiko lyti, bet daba - tai tik mitai ir legendos  lotuliukas.gif

Tai va butent, bet malonu ir pasvajot, ziu kitom ir sutampa tos teorijos. Siaip kiekviena nauja gyvybe yra suplanuota is auksciau ir jau kaip Dievulis duoda taip ir buna, as nemanau, kad visos cia rasiusios ir negavusios norimos lyties vaikiukoi, nemyli to ka turi, juk mylesim ne maziau is tikro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@viol@ @ 2012 02 23, 15:48)
Gal aš visai atsilikusi  blush2.gif  , bet kur ir kokios?

http://seimos.sveika...o_mokslininkai/
Atsakyti
QUOTE(Miaffa @ 2012 02 23, 16:16)
Man ir idomu pasidare  blush2.gif  Kiek suprantu kalba eina apie dirbtini apvaisinima?

As manau tos musu pasaulinio lygio zvaigzdutes kurios velai pastoja, jau pasirenka lyti is anksto, 4u.gif daktarai atrenka spermiukus ir ikelia norimus, o naturaliai nugali stipresni, y buna greitesni, bet lepesni, bet matomai greitumas laimi, pas kai kurias is musu, lengva prieit prie kiausinelio ir va turime bachuriukus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jentė @ 2012 02 23, 16:18)
As manau tos musu pasaulinio lygio zvaigzdutes kurios velai pastoja, jau pasirenka lyti is anksto, 4u.gif  daktarai atrenka spermiukus ir ikelia norimus, o naturaliai nugali stipresni, y buna greitesni, bet lepesni, bet matomai greitumas laimi, pas kai kurias is musu, lengva prieit prie kiausinelio ir va turime bachuriukus drinks_cheers.gif

Perskaiciau virsui pamineta straipsni. Susidare ispudis, kad kalba eina apie mesos gabalus, o ne apie busimus vaikus.
Tokiais tempais greit galima bus pasirinkti ir vaiko isvaizda - akiu spalva, plauku spalva, ugi ir t.t.
Genetika zengia dideleis zingsniais i prieki... Bet as vis gi palaikysiu motule gamta ir pasikliausiu naturalia atranka drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jentė @ 2012 02 23, 16:16)
nemanau, kad visos cia rasiusios ir negavusios norimos lyties vaikiukoi, nemyli to ka turi, juk mylesim ne maziau is tikro smile.gif

aisku kad mylim wub.gif
as svajojau kad antras lelius bus mergyte wub.gif bet sirdis jaute,kad bus vaikinukas..taip ir buvo..
bet gal ir gerai,nes tai mano antra santuoka..V nors ir sake,kad jam nesvarbu kas gims ta myles,bet manau sirdy svajojo apie sunu ax.gif
kazkodel manes jis nesupranta kai pasakoju,kad svajoju apie mergyte unsure.gif gal del to,kad sunu turi g.gif nors kiek teko girdet-matyt, vyrai-teveliai dar labiau myli mergaites nei berniukus seimose g.gif
maniskis net bijo mergaites blink.gif biggrin.gif sake jei gimtu mergaite tai as ja islepinciau lotuliukas.gif doh.gif tikrai,pati zinau kad taip butu doh.gif blush2.gif

dabar nuojauta man sako,kad kai trecia karta pastosiu,tikrai gims mergaite wub.gif tiesiog jauciu,kad as jos nusipelniau..ir dievulis man ja dovanos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2012 02 23, 17:17)

Apie tai girdėjau. Bet man netinka... deja... Brangu, o jei būt pigiau, ryžčiausi ir tam, gal... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @viol@: 23 vasario 2012 - 15:27