Mano broliui 5 mergaitė gavosi

QUOTE(@viol@ @ 2012 02 23, 16:49)
Oho

QUOTE(Miaffa @ 2012 02 23, 17:50)
Oho
As saves kaip 5 vaiku mamos neisivaizduoju
Jauciu baisiai sunku brolio seimynai 

Būtent, apie ką mes ir kalbam, kad gal tiek per daug jau.

Man mergaitės reikia ne dėl giminės, o dėl savęs. Aš be jos jaučiuosi blogai. Noriu, reikia ir tiek, jei nesigaus, gal vyrą prikalbėsiu įsivaikint. Va iki tiek reikia.

QUOTE(@viol@ @ 2012 02 23, 16:53)
Būtent, apie ką mes ir kalbam, kad gal tiek per daug jau.
Todėl norisi anksčiau sugaut. Mes ir meno vyro 2 broliai turim po 2 berniukus, užvakar gimėpas vieną dvynukai ir abu berniukai.

Nu uzburtas ratas jusu seimoi

QUOTE(Miaffa @ 2012 02 23, 17:55)
Nu uzburtas ratas jusu seimoi
Suprantu kodel norit mergaites dabar
O mano giminaiciu bury kazkaip visiems baisiai sekasi. Pas dauguma po 2 vaikus ir jie skirtingu lyciu

Man mergaitės reikia ne dėl giminės, o dėl savęs. Aš be jos jaučiuosi blogai. Noriu, reikia ir tiek, jei nesigaus, gal vyrą prikalbėsiu įsivaikint. Va iki tiek reikia. 

nu parasei,taip,kaip as kad jauciuosi-galvoju

irgi sakiau,jei trecias berniukas,mergyte reikes ysivaikint..bet nemanau,kad bus tas pats kas savo turet

QUOTE(gwidita @ 2012 02 23, 17:58)
nu parasei,taip,kaip as kad jauciuosi-galvoju
irgi sakiau,jei trecias berniukas,mergyte reikes ysivaikint..bet nemanau,kad bus tas pats kas savo turet

Mano vyras visom 4 prieš, nes mes galim savo ir be jokio vargo, tik nesinori 10 kart gimdyt, gal tik 10 mergaitė gausis. O tas receptas labiausiai tikėtinas yra su O.
QUOTE(gwidita @ 2012 02 23, 16:41)
buten
as irgi nemoku paaiskint kodel as butent tos mergaites noriu
atrodo jei tureciau dvi mergytes,del berniuko tikrai db nesvaigciau

atrodo jei tureciau dvi mergytes,del berniuko tikrai db nesvaigciau

As tai svaigciau, jei netureciau berniuko

QUOTE(@viol@ @ 2012 02 23, 16:49)
Mano broliui 5 mergaitė gavosi 

Ot maladiec juvelyrscikas

ale mano pacios tai svajones ir ryztas baigsis ties treciu

As turejau minciu jau vietoj savo trecio isivaikint, butu garantuotas rezultatas

QUOTE(☼Granola☼ @ 2012 02 23, 18:04)
O aš dar ir 4 galimybę paliksiu, tikiuosi užteks trečio bandymo, bet jei ne, gal 4 bus garantuota.

QUOTE(@viol@ @ 2012 02 23, 17:11)
O aš dar ir 4 galimybę paliksiu, tikiuosi užteks trečio bandymo, bet jei ne, gal 4 bus garantuota.
tikiuosi. 

Bet koki grazi seima gautusi; trys berniukai -azuoliukai ir mergyte

QUOTE(Miaffa @ 2012 02 23, 18:15)
Lankausi čia, gal trčias kartas nemeluos. Jei ne, ketvirtas garantuos.
QUOTE(@viol@ @ 2012 02 23, 17:11)
tikiuosi. 

super

bet mane pacia stabdys vyro amzius