Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nori susilaukti tam tikros lyties vaikelio

Mano broliui 5 mergaitė gavosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(@viol@ @ 2012 02 23, 16:49)
Mano broliui 5 mergaitė gavosi  thumbup.gif

Oho blink.gif As saves kaip 5 vaiku mamos neisivaizduoju lotuliukas.gif Jauciu baisiai sunku brolio seimynai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaffa @ 2012 02 23, 17:50)
Oho  blink.gif  As saves kaip 5 vaiku mamos neisivaizduoju  lotuliukas.gif  Jauciu baisiai sunku brolio seimynai  g.gif

Būtent, apie ką mes ir kalbam, kad gal tiek per daug jau. doh.gif Todėl norisi anksčiau sugaut. Mes ir meno vyro 2 broliai turim po 2 berniukus, užvakar gimė pas trčią brolį dvynukai ir abu berniukai.
Man mergaitės reikia ne dėl giminės, o dėl savęs. Aš be jos jaučiuosi blogai. Noriu, reikia ir tiek, jei nesigaus, gal vyrą prikalbėsiu įsivaikint. Va iki tiek reikia. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @viol@: 23 vasario 2012 - 15:55
QUOTE(@viol@ @ 2012 02 23, 16:53)
Būtent, apie ką mes ir kalbam, kad gal tiek per daug jau.  doh.gif  Todėl norisi anksčiau sugaut. Mes ir meno vyro 2 broliai turim po 2 berniukus, užvakar gimėpas vieną dvynukai ir abu berniukai.

Nu uzburtas ratas jusu seimoi lotuliukas.gif Suprantu kodel norit mergaites dabar drinks_cheers.gif O mano giminaiciu bury kazkaip visiems baisiai sekasi. Pas dauguma po 2 vaikus ir jie skirtingu lyciu
Atsakyti
QUOTE(Miaffa @ 2012 02 23, 17:55)
Nu uzburtas ratas jusu seimoi  lotuliukas.gif  Suprantu kodel norit mergaites dabar  drinks_cheers.gif  O mano giminaiciu bury kazkaip visiems baisiai sekasi. Pas dauguma po 2 vaikus ir jie skirtingu lyciu

thumbup.gif Tikiuosi, pasiseks ir Jums 4u.gif
Atsakyti
Man mergaitės reikia ne dėl giminės, o dėl savęs. Aš be jos jaučiuosi blogai. Noriu, reikia ir tiek, jei nesigaus, gal vyrą prikalbėsiu įsivaikint. Va iki tiek reikia.  blush2.gif

nu parasei,taip,kaip as kad jauciuosi-galvoju ax.gif
irgi sakiau,jei trecias berniukas,mergyte reikes ysivaikint..bet nemanau,kad bus tas pats kas savo turet unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2012 02 23, 17:58)
nu parasei,taip,kaip as kad jauciuosi-galvoju ax.gif
irgi sakiau,jei trecias berniukas,mergyte reikes ysivaikint..bet nemanau,kad bus tas pats kas savo turet unsure.gif  verysad.gif

Mano vyras visom 4 prieš, nes mes galim savo ir be jokio vargo, tik nesinori 10 kart gimdyt, gal tik 10 mergaitė gausis. O tas receptas labiausiai tikėtinas yra su O.
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2012 02 23, 16:41)
buten drinks_cheers.gif as irgi nemoku paaiskint kodel as butent tos mergaites noriu rolleyes.gif
atrodo jei tureciau dvi mergytes,del berniuko tikrai db nesvaigciau blink.gif

As tai svaigciau, jei netureciau berniuko blush2.gif , pirmojo kai laukiausi, slapcia norejau, kad tik berniukas butu blush2.gif blush2.gif

QUOTE(@viol@ @ 2012 02 23, 16:49)
Mano broliui 5 mergaitė gavosi  thumbup.gif

Ot maladiec juvelyrscikas thumbup.gif
ale mano pacios tai svajones ir ryztas baigsis ties treciu biggrin.gif blush2.gif
Man mergaitės reikia ne dėl giminės, o dėl savęs. Aš be jos jaučiuosi blogai. Noriu, reikia ir tiek, jei nesigaus, gal vyrą prikalbėsiu įsivaikint. Va iki tiek reikia.  blush2.gif

As turejau minciu jau vietoj savo trecio isivaikint, butu garantuotas rezultatas blush2.gif Bet vyras sako, ar zinai, kiek vargo, popierizmo bus, kol susitvarkysim doh.gif , o gal dar savo turesim... tai ir apsiraminau tam kartui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(☼Granola☼ @ 2012 02 23, 18:04)
ale mano pacios tai svajones ir ryztas baigsis ties treciu  biggrin.gif  blush2.gif

O aš dar ir 4 galimybę paliksiu, tikiuosi užteks trečio bandymo, bet jei ne, gal 4 bus garantuota. blush2.gif tikiuosi. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(@viol@ @ 2012 02 23, 17:11)
O aš dar ir 4 galimybę paliksiu, tikiuosi užteks trečio bandymo, bet jei ne, gal 4 bus garantuota.  blush2.gif  tikiuosi.  blush2.gif

Bet koki grazi seima gautusi; trys berniukai -azuoliukai ir mergyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaffa @ 2012 02 23, 18:15)
Bet koki grazi seima gautusi; trys berniukai -azuoliukai ir mergyte  4u.gif

Lankausi čia, gal trčias kartas nemeluos. Jei ne, ketvirtas garantuos.
Atsakyti
QUOTE(@viol@ @ 2012 02 23, 17:11)
O aš dar ir 4 galimybę paliksiu, tikiuosi užteks trečio bandymo, bet jei ne, gal 4 bus garantuota.  blush2.gif  tikiuosi.  blush2.gif

super thumb_yello.gif , labai grazu dideles seimos, jei tik galimybes leidzia wub.gif
bet mane pacia stabdys vyro amzius blush2.gif , as pati galiu dar kad ir po 10 metu gimdyt, bet noriu, kad vaikai teti turetu, o ne is karto seneli blush2.gif blush2.gif
Atsakyti