Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nori susilaukti tam tikros lyties vaikelio

man rodo berniuka, bet as dar kol negime tai negaliu pasakyt kad netiesa, bet pagal paskutines progonezes kaip ir butu netiesa , o kaip bus matysim smile.gif
Atsakyti
Man irgi netinka, pirma rodo mergaitę, antrą berniuką. cool.gif
Atsakyti
reiskas kaip ir visi tie paspeliojimai biggrin.gif ner tokio kad visom atitiktu g.gif ot gaila doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2012 03 18, 17:47)
reiskas kaip ir visi tie paspeliojimai biggrin.gif ner tokio kad visom atitiktu  g.gif ot gaila  doh.gif  biggrin.gif

Man su antruoju irgi neatitinka biggrin.gif
sita daryta tyrima nagrinejai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2012 03 18, 04:47)
http://www.findoutbabygender.com/
pabandykit ar jum atitiko su pirmais vaikuciais,

Man neatitiko Female mergaitė ane, ir paspaudus jau skaičiuoti visi mėnesiai vienodi pasidaro toj lentelėj..

Papildyta:
Man ir draugėm tai ta idealiai atitinka: 4u.gif
http://www.chinesefo.../PredictSex.htm

Žinot aš sakau gal kuri skaičiuoklė pirmam vaikučiui atitinka pagal tą reikia ir žiūrėti
Atsakyti
QUOTE(Apart @ 2012 03 19, 10:28)

Žinot aš sakau gal kuri skaičiuoklė pirmam vaikučiui atitinka pagal tą reikia ir žiūrėti

rodo abi mergaites doh.gif o pas mane 2 berniukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Apart @ 2012 03 19, 11:28)
Man neatitiko Female mergaitė ane, ir paspaudus jau skaičiuoti visi mėnesiai vienodi pasidaro toj lentelėj..

Papildyta:

sita as seniaus dariaus, irg cia buvau anksciau imetus, man pirma mergaite atitinka, antras berniukas, seip man visi kalendoriai ir skaiciavimai kurios bedaryciau rodo 1 mergyte, 2 berniuka, tai ziuresim kaip bus geguzi istirko biggrin.gif
o ten nesvarbu kas meta vienodus bet rezultata reik tik ziuret o jie skirias female arba male tai viska ten paskaiciuoja gerai mirksiukas.gif tik tiek kad kazin kiek tos tiesos gal kuriom neatitinka papuola i ta 30 proc nes sako 70 proc atitikimas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2012 03 18, 04:47)
http://www.findoutbabygender.com/
na cia irgi pazaidimui, bet raso daug kam atitinka, man pirma dukra atitinka, dabar pagal duomenis meta baby boy  thumbup.gif  galetu taip ir but  smile.gif
pabandykit ar jum atitiko su pirmais vaikuciais, o sniege ir jente kaip jum rodo, jei gerai tada visos tikim, kad taip ir bus  bigsmile.gif  bigsmile.gif

man rodo abu berniukus o turiu dvi mergaites. Man neatitiko
Atsakyti
QUOTE(☼Granola☼ @ 2012 03 18, 19:50)
Man su antruoju irgi neatitinka  biggrin.gif
sita daryta tyrima   nagrinejai?  blush2.gif

aga 4u.gif ir isvada mano kad bet kas bet kada gali but biggrin.gif
na ta 1 diena pries ir per O daugiau berniukam pagal ta tyrima, bet kuria ta diena per ar pries vat galetu labiau patikslint kad visi berniukai tik per O, o tos like mergytes gal 1 diena pries biggrin.gif arba 2-3 dienos iki O, tai kuria diena tiksliai dvi ar trys berniukai butent ir butent mergytes galetu jau dienos tikslumu labiau jei jau daro toki tyrima, nes ta diena viena ir gali but lemtinga jei aju rimtai planuojama thumbup.gif o cia taip tik abstrakciai mano nuomone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(☼Granola☼ @ 2012 03 16, 00:35)
Jurgita, ale musu abieju vaikai tokio pat amziaus  bigsmile.gif , tik mano didysis 4men vyresnis, o mazasis keliom dienom uz tavaja jaunesnis  thumbup.gif
Nepamirsai, kad kitais metais kimbam i darbus?  friends.gif  cool.gif

Ne nepamirsau, kibsim i darbus linkiu kad gautusi abiem tai ko norim... kada planuoji? Nuo sausio?

Papildyta:
QUOTE(☼Granola☼ @ 2012 03 16, 01:00)
thumbup.gif
dziaugsites ir tuo treciu broliuku  mirksiukas.gif  wub.gif , pas mus dauguma turbut beda ta, kad mes antra ar trecia tos pacios lyties vaika isivaizduojam kaip toki pati berniuka (ar mergaite), kuri/iuos jau turim.. As tik gimus antrajam supratau, kad nesvarbu kelintas jis berniukas seimoje, bet jis kitas zmogiukas, naujutelis, su savo charakteriu, isvaizda ir t.t. Mano antrasis nuo pirmojo skiraisi viskuo absoliuciai  cool.gif

Tas teisybe, mano abi dukrytes charakteriais visiskai nepanasios... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(☼Granola☼ @ 2012 03 16, 13:24)
Sveika  mirksiukas.gif  4u.gif

Zinot ka pagalvojau, o yra cia  pas mus berniukus planuojanciu?  g.gif Ar tik mergicku trukumas ant sio svieto  biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:

Man reikia berniuko, planuoju as, dar Elenna nori berniuko, bet... jau pas ja pilvelyje kazkas gyvena, nebent trecia planuotu berniuka, jei gims dabar mergyte. As itariu apie trecia net nebuciau pagalvojus, jei tureciau skirtingos lyties vaikucius, o dabar ka, ziuriu optimistiskai dar karta teks dziaugtis nestumu, naujagimiu thumbup.gif ai nieko pries kad ir trecia mergaite g.gif ka jau padarysi, bet isbandysiu visus metodus berniuko gamybai, dabar renku info thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgita112: 19 kovo 2012 - 16:01
QUOTE(gwidita @ 2012 03 18, 11:01)
ir jei dabar pavyktu  nestuke.gif rodo mergyte bigsmile.gif  wub.gif
bet su V box.gif ytariu,kad neiseis nieko verysad.gif

Kaip, negi vyras nepasiraso? unsure.gif Bet mes, moterys, juk mokam palenkt juos i savo puse ir padryt taip, kaip mums reikia mirksiukas.gif 4u.gif
QUOTE(Elenna @ 2012 03 19, 15:16)
aga  4u.gif ir isvada mano kad bet kas bet kada gali but  biggrin.gif

Mano isvada ta pati drinks_cheers.gif , nera vienos taisykles, tik vienur tikimybe didesne vienam, kitur kitam ax.gif

QUOTE(jurgita112 @ 2012 03 19, 17:00)
Ne nepamirsau, kibsim i darbus linkiu kad gautusi abiem tai ko norim... kada planuoji? Nuo sausio?

Man reikia berniuko, planuoju as, dar Elenna nori berniuko, bet... jau pas ja pilvelyje kazkas gyvena, nebent trecia planuotu berniuka, jei gims dabar mergyte. As itariu apie trecia net nebuciau pagalvojus, jei tureciau skirtingos lyties vaikucius, o dabar ka, ziuriu optimistiskai dar karta teks dziaugtis nestumu, naujagimiu thumbup.gif ai nieko pries kad ir trecia mergaite g.gif ka jau padarysi, bet isbandysiu visus metodus berniuko gamybai, dabar renku info thumbup.gif

As tik nuo kitos vasaros blush2.gif Irgi renku info, tik kazin nenusisuks galva nuo visko wacko.gif doh.gif
As taip pat darysiu, ka sugebesiu, ir bet kokiu atveju dziaugsiuosi planavimu, nestumu ir leliuko auginimu wub.gif , nes daugiau planuot nezadam.
Atsakyti
[/QUOTE] ☼Granola☼ Paskelbta Šiandien, 18:06
As tik nuo kitos vasaros Irgi renku info, tik kazin nenusisuks galva nuo visko
As taip pat darysiu, ka sugebesiu, ir bet kokiu atveju dziaugsiuosi planavimu, nestumu ir leliuko auginimu , nes daugiau planuot nezadam.[QUOTE]

kad ir neisejo taip kaip norejome, bet as labai laiminga, thumbup.gif
Atsakyti